Korporativna prodaja za međunarodne korporacije i poslovne klijente pogled na BMW.

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: UNAPREDITE SVOJU FLOTU.

Korporativna prodaja za međunarodne korporacije i poslovne klijente.

Prednosti kojima se možete radovati kada udružite snage sa korporativnom prodajom BMW-a?
Savremeno dizajnirana vozila sa štedljivim, ekonomičnim motorima i zaposleni motivisani mogućnošću uživanja u dinamičnoj vožnji uz inovativne tehnologije. Pored toga, tim rukovodilaca međunarodne prodaje obezbeđuje stručnu podršku u preko 150 zemalja širom sveta.

Pročitajte više
BMW KORPORATIVNA PRODAJA: UNAPREDITE SVOJU FLOTU.Korporativna prodaja za međunarodne korporacije i poslovne klijente.
BMW korporativna prodaja konsultacije i proizvodi tokom razgovora sa klijentom

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: PROIZVODI.

Najnaprednija automobilska rešenja za korporativne klijente.

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: PROIZVODI.

Najnaprednija automobilska rešenja za korporativne klijente.

BMW MODELI ZA KORPORATIVNE KLIJENTE.

Bilo da se radi o BMW Serije 1 za gradsku vožnju, prostranom BMW Serije 5 ili prestižnom BMW Serije 7 za prijeme i službene sastanke - BMW ima pravo vozilo za sve prilike. Da bi odgovarali efikasnosti vašeg voznog parka, široka paleta BMW proizvoda uključuje i modele sa visoko efikasnim motorima koji emituju manje od 120 g CO2 / km. Razni modeli - poput BMW serije 530e ili BMW i3 / i3s - su posebno ekonomični sa emisijom ispod granice od 90g CO2 / km, što donosi poreske olakšice u mnogim zemljama. Pored toga, najnoviji sistemi za pomoć i asistenciju vozaču, poput BMW Intelligent Personal Assistant, brinu za još sigurniju i udobniju vožnju.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 1

BMW Serije 1

Podesite ton, živite za trenutak i osvojite ulice naših većih gradova atletskim konturama i inovativnim dizajnom. Osim još većeg užitka u vožnji koji donosi, BMW serije 1 je i izuzetno ekonomičan.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli Serije 2

BMW Serije 2

Tipično dinamičan BMw dizajn koji je takođe kompaktan, funkcionalan i fleksibilan – upoznajte naše BMW Modele serije 2 kao što su BMW Active Tourer, BMW Gran Tourer ili BMW Coupe, Cabrio i Gran Coupe. Šta god da planirate – sportske aktivnosti, praznike ili svakodnevnu vožnju – oni su uvek tu.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 3

BMW Serije 3

Uzbudljiv & dinamičan, savršenih proporcija, impresivne tehnologije i tri BMW linije daju BMW-u Serije 3  kao Sedan ili Touring apsolutno prepoznatljiv izgled i omogućavaju mu da prednjači u efikasnosti i performansama.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 4

BMW Serije 4

Sportski karakter u kombinaciji sa uzbudljivom estetikom: BMW kupe i kabriolet Serije 4 impresivni su predstavnici potpuno nove generacije BMW vozila. BMW Serije 4 Gran Coupe savršeno dopunjuje paletu modela i impresionira prirodnom elegancijom.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli Serije 5

BMW Serije 5

Izuzetno izražajan i savršeno skrojen da ispuni najviše zahteve. BMW serije 5 pruža snagu i stil u svakoj prilici – na vama je samo da izaberete novi BMW Serije 5 limuzinu ili BMW Serije 5 Touring.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 6

BMW Serije 6

BMW Serije 5 pokazuje snagu i stil u svemu što radi - bez obzira da li više volite BMW limuzinu Serije 5 ili BMW karavan Serije 5.

 

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli Serije 7

BMW Serije 7

BMW Serije 7 namenjen je onima koji su stigli na cilj ali žele još. Doživite najsavremenije tehnologije u vožnji, efikasne vrhunske performanse i udobnost u klasi za sebe.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 8

BMW Serije 8

Rast pulsa i ubrzanja po meri:  bilo da se radi o kupeu, kabrioletu ili gran kupeu, novi BMW kupe Serije 8 spaja karakter sportskog automobila sa duhom BMW luksuzne klase, i stvara novi oblik estetike.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija X

BMW Serije X

Biti fleksibilan znači ostati u pokretu. Od BMW-a X1 do BMW-a X7, izbor je na vama. BMW Serije X nudi beskrajne mogućnosti u gradu i na putu, jaku dinamiku iznutra i spolja. Ovi izuzetni modeli čine da sve što želite i imate.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija i

BMW Serije i

BMW i sa svojim modelima BMW iX, BMW i4, BMW iX3 i BMW i3/i3s nudi revolucionarna električna vozila i flotnih usluga prevoza i fokusira se na održivost u čitavom lancu vrednosti.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja BMW eDrive modeli za poslovne klijente BMW modeli na ulici

VIŠE OD 60 MODELA SA EMISIJAMA CO2 ISPOD 120 G/KM.

BMW eDrive tehnologija u plug-in hibridu kombinuje tri komponente na najčistiji i najefikasniji način u vožnji: inovativni električni pogon, litijum-jonsku bateriju visokih performansi i inteligentno upravljanje energijom. Uvek će odabrati idealan režim vožnje za najbolju efikasnost u zavisnosti od nivoa napunjenosti baterije, brzine i rute. Vožnja u potpuno električnom režimu  i sa potpuno električnim modelima kao što su BMW iX, BMW i4, BMW iX3 ili BMW i3/i3s lokalu - uz impresivno ubrzanje.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW korporativna prodaja BMW Efficient Dynamics gradski saobraćaj

Kako bi se zadovoljili visoki standardi novog, transparentnijeg WLTP postupka ispitivanja, BMW EfficientDynamics je postao relevantniji nego ikada ranije. Kao deo održive, efikasne i ekološki odgovorne strategije, uključuje štedljive motore, funkciju Auto Start / Stop, poboljšanu aerodinamičnost, regeneraciju energije kočenja i još mnogo toga.

BMW korporativna prodaja usluge za poslovne klijente, BMW na stanici za napajanje

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: USLUGE.

Individualna BMW rešenja za vašu kompaniju – bilo gde u svetu.

Posvećeni tome da dugoročno radimo sve što je u našoj moći kako bismo udovoljili potrebama i zahtevima vaše organizacije. Pružamo proizvode i usluge prilagođene vašem lokalnom tržištu. Imamo globalnu mrežu prodajnih centara i zastupništva i sastavićemo rešenje prilagođeno vašoj kompaniji. To uključuje faktore poput tipa vozila, finansiranja i Mobility usluga - kao što su ParkNow i ShareNow. 

Pročitajte više

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: USLUGE.

Individualna BMW rešenja za vašu kompaniju – bilo gde u svetu.

OPCIJE FINANSIRANJA I LIZINGA

BMW korporativna prodaja usluge BMW finansiranja i lizinga za poslovne klijente

BMW Financial Services nudi izbor prilagodljivih opcija finansiranja automobila koje će vam pomoći da posedujete ili iznajmite željeni BMW model. U svakom BMW zastupništvu naći ćete stručnjaka za finansijske usluge koji vam može pomoći oko zahteva u vezi vaše flote. Jednom kada odaberete opciju finansiranja, poput lizinga ili najma, očekujte našu kompletnu uslugu. Naš cilj: dovesti vas i vaše zaposlene na put što je pre moguće.

BMW korporativna prodaja usluge BMW Mobility za poslovne klijente korisnik u BMW-u koristi aplikacije

MOBILITY USLUGE.

Naš svet se menja – samim tim i očekivanja vezana za urbanu mobilnost. NOW Services nude idealne usluge za ovaj svet - jednostavne, intuitivne, pogodne i prilagođene. Nastoji da olakša život zaposlenih, uklapajući se u najprometniji raspored: ShareNow premium deljenje automobila omogućava spontano iznajmljivanje; PARK NOW omogućava rešenja za digitalno parkiranje; i ChargeNow pruža kupcima pristup najvećoj svetskoj mreži javnih stanica za punjenje. U SAD i Kini kupci uživaju u inovativnim rešenjima za mobilnost putem ReachNow. Na ovaj način sve usluge NOW stvaraju sveobuhvatna i povezana rešenja za budućnost mobilnosti - i za svakog kupca.

Pored toga, AlphaCity nudi pametno i ekonomično korporativno rešenje za razmenu automobila zasnovano na individualnim potrebama vaše korporacije. Obezbeđuje maksimalnu pogodnost danonoćno i omogućava pristup bez ključa vozilima koja u potpunosti servisira i održava naš partner Alphabet.

BMW korporativna prodaja usluge BMW Connected Drive za poslovne klijente vozač

BMW CONNECTED DRIVE

BMW ConnectedDrive vam omogućava da proširite poslovni prostor u svom vozilu. Ovaj tehnološki paket obiluje digitalnim uslugama i aplikacijama kako biste ostali povezani sa svetom oko sebe. Sa BMW ConnectedDrive-om možete da primate, čitate i odgovarate na e-poštu ili da sinhronizujete svoje podatke, kao što je adresar, sa vozilom. Iskoristite i BMW Inteligent Personal Assistant (Inteligentni lični asistent), koji vaš BMW čini još pametnijim i podržava vas u svakoj situaciji.

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: KONTAKT.

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja koja se tiču BMW posebne ponude za korporativne kupce.

Molimo da nam dostavite kratku informaciju u vezi sa vašim upitom i mi ćemo vas uskoro kontaktirati. Sve primljene informacije obrađuju se kao poverljive.

Tražite li trenutni odgovor? Molimo kontaktirajte:
 

Pročitajte više