Korporativna prodaja za međunarodne korporacije i poslovne klijente pogled na BMW.

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: UNAPREDITE SVOJU FLOTU.

Korporativna prodaja za međunarodne korporacije i poslovne klijente.

Prednosti kojima se možete radovati kada udružite snage sa korporativnom prodajom BMW-a?
Savremeno dizajnirana vozila sa štedljivim, ekonomičnim motorima i zaposleni motivisani mogućnošću uživanja u dinamičnoj vožnji uz inovativne tehnologije. Pored toga, tim rukovodilaca međunarodne prodaje obezbeđuje stručnu podršku u preko 150 zemalja širom sveta.

Pročitajte više
BMW KORPORATIVNA PRODAJA: UNAPREDITE SVOJU FLOTU.Korporativna prodaja za međunarodne korporacije i poslovne klijente.
BMW korporativna prodaja konsultacije i proizvodi tokom razgovora sa klijentom

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: PROIZVODI.

Najnaprednija automobilska rešenja za korporativne klijente.

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: PROIZVODI.

Najnaprednija automobilska rešenja za korporativne klijente.

BMW MODELI ZA KORPORATIVNE KLIJENTE.

Bilo da se radi o BMW-u serije 1 za gradsku vožnju, prostranom BMW-u serije 5 ili prestižnom BMW-u serije 7 za prijeme i službene sastanke - BMW ima pravo vozilo za sve prilike. Da bi odgovarali efikasnosti vašeg voznog parka, široka paleta BMW proizvoda uključuje i modele sa visoko efikasnim motorima koji emituju manje od 120 g CO2 / km. Razni modeli - poput BMW serije 530e ili BMW i3 / i3s - su posebno ekonomični sa emisijom ispod granice od 90g CO2 / km, što donosi poreske olakšice u mnogim zemljama. Pored toga, najnoviji sistemi za pomoć i asistenciju vozaču, poput BMW Intelligent Personal Assistant, brinu za još sigurniju i udobniju vožnju.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 1

BMW serija 1

Podesite ton, živite za trenutak i osvojite ulice naših većih gradova atletskim konturama i inovativnim dizajnom. Osim još većeg užitka u vožnji koji donosi, BMW serije 1 je i izuzetno ekonomičan.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 2

BMW serija 2

Tipični dinamični BMW dizajn je kompaktan, funkcionalan i fleksibilan - upoznajte naše modele BMW serije 2 poput BMW Active Tourer, BMW Gran Tourer ili BMW Coupe, Cabrio i Gran Coupe. Šta god da planirate - sportske aktivnosti, odmor ili svakodnevnu vožnju - uvek su spremni za polazak.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 3

BMW serija 3

Uzbudljiv & nbsp; dinamičan, savršenih proporcija, impresivne tehnologije i tri BMW linije daju BMW-u serije 3 Saloon, Touring i Gran Turismo apsolutno prepoznatljiv izgled i omogućavaju mu da prednjači u efikasnosti i performansama.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 4

BMW serija 4

Sportski karakter u kombinaciji sa uzbudljivom estetikom: BMW kupe i kabriolet serije 4 impresivni su predstavnici potpuno nove generacije BMW vozila. BMW serije 4 Gran Coupe savršeno dopunjuje paletu modela i impresionira prirodnom elegancijom.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 5

BMW serija 5

Izuzetno izražajni i savršeno skrojeni da udovolje najvišim zahtevima uz besprekoran osećaj za stil. BMW serija 5 pokazuje snagu i stil u svemu što radi - bez obzira da li više volite BMW limuzinu serije 5 ili BMW karavan serije 5.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 6

BMW serija 6

BMW serija 5 pokazuje snagu i stil u svemu što radi - bez obzira da li više volite BMW limuzinu serije 5 ili BMW karavan serije 5.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 7

BMW serija 7

BMW serije 7 namenjen je onima koji su stigli na cilj ali žele još. Doživite najsavremenije tehnologije u vožnji, efikasne vrhunske performanse i udobnost u klasi za sebe.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija 8

BMW serija 8

Rast pulsa i ubrzanja po meri: novi BMW kupe serije 8 spaja karakter sportskog automobila sa duhom BMW luksuzne klase, i stvara novi oblik estetike.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija X

BMW serija X

Biti fleksibilan znači ostati u pokretu. Od BMW-a X1 do BMW-a X7, izbor je na vama. BMW serija X nudi beskrajne mogućnosti u gradu i na putu, jaku dinamiku iznutra i spolja. Ovi izuzetni modeli čine da sve što želite i imate.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja za korporativne klijente BMW modeli serija i

BMW serija i

BMW i sa svojim modelima BMW i3 / i3s, BMW iX3 i BMW iX nudi revolucionarna električna vozila i flotnih usluga prevoza i fokusira se na održivost u čitavom lancu vrednosti.

Pročitajte više
BMW korporativna prodaja BMW eDrive modeli za poslovne klijente BMW modeli na ulici

VIŠE OD 55 MODELA SA EMISIJOM CO2 ISPOD 120 G/KM.

BMW eDrive tehnologija u plug-in hibridu kombinuje tri komponente na najčistiji i najefikasniji način u vožnji: inovativni električni pogon, litijum-jonsku bateriju visokih performansi i inteligentno upravljanje energijom. Uvek će odabrati idealan režim vožnje za najbolju efikasnost u zavisnosti od nivoa napunjenosti baterije, brzine i rute. Vožnja u potpuno električnom režimu i potpuno električni BMW i3 / i3s & nbsp; i BMV iX3 bez emisije CO2 u lokalu - uz impresivno ubrzanje.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW korporativna prodaja BMW Efficient Dynamics gradski saobraćaj

Kako bi se zadovoljili visoki standardi novog, transparentnijeg WLTP postupka ispitivanja, BMW EfficientDynamics je postao relevantniji nego ikada ranije. Kao deo održive, efikasne i ekološki odgovorne strategije, uključuje štedljive motore, funkciju Auto Start / Stop, poboljšanu aerodinamičnost, regeneraciju energije kočenja i još mnogo toga.

BMW korporativna prodaja usluge za poslovne klijente osoba ispred BMW električnog modela

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: USLUGE.

Individualna BMW rešenja za vašu kompaniju – bilo gde u svetu.

U BMW-u smo posvećeni tome da dugoročno radimo sve što je u našoj moći kako bismo udovoljili potrebama i zahtevima vaše organizacije. Pružamo proizvode i usluge prilagođene vašem lokalnom tržištu. Imamo globalnu mrežu prodajnih centara i zastupništva i sastavićemo rešenje prilagođeno vašoj kompaniji. To uključuje faktore poput tipa vozila, finansiranja i Mobility usluga - kao što su ParkNow i SHARE NOW.

Pročitajte više

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: USLUGE.

Individualna BMW rešenja za vašu kompaniju – bilo gde u svetu.

OPCIJE FINANSIRANJA I LIZINGA

BMW korporativna prodaja usluge BMW finansiranja i lizinga za poslovne klijente

BMW Financial Services nudi izbor prilagodljivih opcija finansiranja automobila koje će vam pomoći da posedujete ili iznajmite željeni BMW model. U svakom BMW zastupništvu naći ćete stručnjaka za finansijske usluge koji vam može pomoći oko zahteva u vezi vaše flote. Jednom kada odaberete opciju finansiranja, poput lizinga ili najma, očekujte našu kompletnu uslugu. Naš cilj: dovesti vas i vaše zaposlene na put što je pre moguće.

BMW korporativna prodaja usluge BMW Mobility za poslovne klijente korisnik u BMW-u koristi aplikacije

MOBILITY USLUGE.

Naš svet se menja – samim tim i očekivanja vezana za urbanu mobilnost. NOW Services nude idealne usluge za ovaj svet - jednostavne, intuitivne, pogodne i prilagođene. Nastoji da olakša život zaposlenih, uklapajući se u najprometniji raspored: SHARE NOW premium deljenje automobila omogućava spontano iznajmljivanje; PARK NOW omogućava rešenja za digitalno parkiranje; i CHARGE NOW pruža kupcima pristup najvećoj svetskoj mreži javnih stanica za punjenje. U SAD i Kini kupci uživaju u inovativnim rešenjima za mobilnost putem REACH NOW. Na ovaj način sve usluge NOW stvaraju sveobuhvatna i povezana rešenja za budućnost mobilnosti - i za svakog kupca.

Pored toga, AlphaCity nudi pametno i ekonomično korporativno rešenje za razmenu automobila zasnovano na individualnim potrebama vaše korporacije. Obezbeđuje maksimalnu pogodnost danonoćno i omogućava pristup bez ključa vozilima koja u potpunosti servisira i održava naš partner Alphabet.

BMW korporativna prodaja usluge BMW Connected Drive za poslovne klijente vozač

BMW CONNECTED DRIVE

BMW ConnectedDrive vam omogućava da dovedete svoj kancelarijski prostor u svoje vozilo. Ovaj tehnološki paket prepun je usluga, aplikacija i sistema za pomoć vozaču kako bi ostao povezani sa svetom okolo. Pomoću BMW ConnectedDrive možete da primate, čitate i odgovarate na e-poštu ili da sinhronizujete podatke poput svog adresara. Na svakom putovanju možete se potpuno osloniti na sisteme za pomoć vozaču. Na primer, na BMW Inteligentni lični asistent, koji vaš BMW čini još pametnijim, podržava vas u svakoj situaciji.  

BMW KORPORATIVNA PRODAJA: KONTAKT.

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja koja se tiču BMW-ove posebne ponude za korporativne kupce.

Molimo da nam dostavite kratku informaciju u vezi sa vašim upitom i mi ćemo vas uskoro kontaktirati. Sve primljene informacije obrađuju se kao poverljive.

Tražite li trenutni odgovor? Molimo kontaktirajte:
 

Pročitajte više