NOVI

X2

BMW M

NOVI BMW X2 M35i xDRIVE.

BMW X2 M35i xDrive: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8,0-7,7; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 181-174

UŽITAK VOŽNJE.

Sa snažnim motorom i preciznom postavom šasije i vešanja, BMW X2 M35i xDrive nudi izvanredne performanse, faktor koji se takođe nedvosmisleno odražava u dizajnu M modela. Saznajte više o cenama, tehničkim podacima i opcijama opreme koje su dostupne sa modelom BMW X2 M35i xDrive i doživite jedinstvenu kombinaciju sportskog karaktera i svakodnevne praktičnosti.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

   {model.opis}
   BMW X2 M35i xDrive

   Snaga

   221 kW (300ks)

   Obrtni moment

   400 Nm

   0-100 km/h

   5,4 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW X2 M35i xDrive: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8,0-7,7; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 181-174

   Prednji spoljašnji prikaz BMW-a X2 M35i xDrive Frozen Portimao boje ispred poslovne zgrade u urbanoj sredini

   NEPOGREŠIVO M.

   Četiri izduvne cevi, opciona M sportska sedišta, aerodinamične komponente specifične za M – na prvi pogled, BMW X2 M35i xDrive jasno ukazuje na svoj status BMW M modela. M Twin Power Turbo 221 kW (300 KS) benzinski motor, adaptivno M vešanje i M Sport kočioni sistem visokih performansi BMW-a X2 M35i xDrive garantuju tipično iskustvo vožnje u M stilu.

   KREIRAJTE

   VAŠ BMW X2 M35i xDRIVE.

    Mesto za unos informativnog sadržaja

    PERFORMANSE.

    VOZI SE KAO SERIJA M.

    EFIKASNO ZAUSTAVLJANJE.

    Njegove 19-inčne M Compound kočnice obezbeđuju izvrsno usporavanje čak i na mokrom putu. Perforirani kočioni diskovi vozila su izuzetno otporni na toplotu. A sive kočione čeljusti visokog sjaja sa M logotipom vizuelno izražavaju izvanredne performanse vozila.

    KARAKTERISTIKE VOZNE DINAMIKE.

    Snažan motor i sportska dinamika vožnje. Novi BMW X2 M35i xDrive kombinuje izuzetno precizno upravljanje i izvanredne performanse.

    DIZAJN.

    VIDLJIVO M.

    M ZA OČI I UŠI.

    M sistem izduvnih gasova obezbeđuje izuzetan zvuk motora iz četiri izduvne cevi. Sa M Sport Paketom Pro, sistem dolazi sa crnim poklopcima.

    KARAKTERISTIKE SPOLJAŠNJOSTI.

    PODSEĆA NA SERIJU M.

    POSTANITE POBUNJENIK U ALKANTRI.

    Vaš stil, savršeno usklađen. Luksuzna instrument tabla se može pohvaliti sofisticiranom kombinacijom presvlaka od alkantre/veganske kože. Sve do ukrasa na vratima. Plavi M šavovi uokviruju instrument tablu i pragove vrata. Imate mogućnost da izaberete i drugu presvlaku. Instrument tabla se sastoji od visokokvalitetnog dijamantskog šablana kada su presvlake vozila od veganske kože.

    KARAKTERISTIKE UNUTRAŠNJOSTI.

    TEHNOLOGIJE

    INTELIGENTNE I INOVATIVNE.

    POTPUNO INTEGRISAN VIDEO STRIMING.

    Izvanredna zabava tokom pauza. Od sada možete video zapisima da se opustite u vašem BMW-u dok čekate. Iskoristite na najbolji način širok izbor, specifičan za tržište. BMW stalno razvija svoje usluge striminga. Pretvorite svoj BMW u svoj drugi dom.

    DIGITALNE KARAKTERISTIKE.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10 Digital Premium funkcije

    BOLJA POVEZANOST.

    Iskusite dodatne digitalne funkcije BMW Digital Premium paketa[1] – počnite sa besplatnom test verzijom:

     

    • Poboljšane funkcije BMW Mape omogućavaju pristup informacijama o saobraćaju u realnom vremenu na prikazanoj mapi (čak i kada navigacija rute nije aktivirana)
    • Pristup aplikacijama za audio, zabavu i vesti – uključujući obim podataka i stalna ažuriranja
    • Dodatne funkcije personalizacije pomažu BMW inteligentnom ličnom asistentu da nauči vaše rutine i omogućava mu da preuzme manje zadatke, ako je to potrebno

    BEZBRIŽNOST U TOKU VOŽNJE.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10 finansijske opcije i lizing

    FINANSIRANJE I LIZING

    BMW FINANSIJSKE USLUGE - BMW X2 M35i xDRIVE.

    Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama.

    KONSULTACIJE I USLUGE

    PROACTIVE CARE (PROAKTIVNA NEGA) - BMW X2 M35i xDRIVE.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA MODELOM BMW X2 M35i xDRIVE.

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW X2 M35i xDrive: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8,0-7,7; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 181-174

     

    [1] BMW Digital Premium je usluga plaćene pretplate, za neke funkcije je potrebna mrežna veza. BMW Digital Premium ne uključuje kupovine preko aplikacije.    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

     

    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.