SHOP THE LOOK

NOVI

X2

BMW M

NOVI BMW X2 M35i xDRIVE.

BMW X2 M35i xDrive: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8,0-7,7; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 181-174

UŽITAK VOŽNJE.

Sa snažnim motorom i preciznom postavom šasije i vešanja, BMW X2 M35i xDrive nudi izvanredne performanse, faktor koji se takođe nedvosmisleno odražava u dizajnu M modela. Saznajte više o cenama, tehničkim podacima i opcijama opreme koje su dostupne sa modelom BMW X2 M35i xDrive i doživite jedinstvenu kombinaciju sportskog karaktera i svakodnevne praktičnosti.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

   {model.opis}
   BMW X2 M35i xDrive

   Snaga

   221 kW (300ks)

   Obrtni moment

   400 Nm

   0-100 km/h

   5,4 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW X2 M35i xDrive: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8,0-7,7; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 181-174

   Prednji spoljašnji prikaz BMW-a X2 M35i xDrive Frozen Portimao boje ispred poslovne zgrade u urbanoj sredini

   NEPOGREŠIVO M.

   Četiri izduvne cevi, opciona M sportska sedišta, aerodinamične komponente specifične za M – na prvi pogled, BMW X2 M35i xDrive jasno ukazuje na svoj status BMW M modela. M Twin Power Turbo 221 kW (300 KS) benzinski motor, adaptivno M vešanje i M Sport kočioni sistem visokih performansi BMW-a X2 M35i xDrive garantuju tipično iskustvo vožnje u M stilu.

   VAŠ BMW X2 M35i xDRIVE.

    Mesto za unos informativnog sadržaja

    PERFORMANSE.

    VOZI SE KAO SERIJA M.

    EFIKASNO ZAUSTAVLJANJE.

    Njegove 19-inčne M Compound kočnice obezbeđuju izvrsno usporavanje čak i na mokrom putu. Perforirani kočioni diskovi vozila su izuzetno otporni na toplotu. A sive kočione čeljusti visokog sjaja sa M logotipom vizuelno izražavaju izvanredne performanse vozila.

    KARAKTERISTIKE VOZNE DINAMIKE.

    Snažan motor i sportska dinamika vožnje. Novi BMW X2 M35i xDrive kombinuje izuzetno precizno upravljanje i izvanredne performanse.

    DIZAJN.

    VIDLJIVO M.

    M ZA OČI I UŠI.

    M sistem izduvnih gasova obezbeđuje izuzetan zvuk motora iz četiri izduvne cevi. Sa M Sport Paketom Pro, sistem dolazi sa crnim poklopcima.

    KARAKTERISTIKE SPOLJAŠNJOSTI.

    PODSEĆA NA SERIJU M.

    POSTANITE POBUNJENIK U ALKANTRI.

    Vaš stil, savršeno usklađen. Luksuzna instrument tabla se može pohvaliti sofisticiranom kombinacijom presvlaka od alkantre/veganske kože. Sve do ukrasa na vratima. Plavi M šavovi uokviruju instrument tablu i pragove vrata. Imate mogućnost da izaberete i drugu presvlaku. Instrument tabla se sastoji od visokokvalitetnog dijamantskog šablana kada su presvlake vozila od veganske kože.

    KARAKTERISTIKE UNUTRAŠNJOSTI.

    TEHNOLOGIJE

    INTELIGENTNE I INOVATIVNE.

    POTPUNO INTEGRISAN VIDEO STRIMING.

    Izvanredna zabava tokom pauza. Od sada možete video zapisima da se opustite u vašem BMW-u dok čekate. Iskoristite na najbolji način širok izbor, specifičan za tržište. BMW stalno razvija svoje usluge striminga. Pretvorite svoj BMW u svoj drugi dom.

    DIGITALNE KARAKTERISTIKE.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10 Digital Premium funkcije

    BOLJA POVEZANOST.

    Iskusite dodatne digitalne funkcije BMW Digital Premium paketa[1] – počnite sa besplatnom test verzijom:

     

    • Poboljšane funkcije BMW Mape omogućavaju pristup informacijama o saobraćaju u realnom vremenu na prikazanoj mapi (čak i kada navigacija rute nije aktivirana)
    • Pristup aplikacijama za audio, zabavu i vesti – uključujući obim podataka i stalna ažuriranja
    • Dodatne funkcije personalizacije pomažu BMW inteligentnom ličnom asistentu da nauči vaše rutine i omogućava mu da preuzme manje zadatke, ako je to potrebno

    BEZBRIŽNOST U TOKU VOŽNJE.

    Uvek u desnoj traci i na pravom rastojanju.

    Driving Assistant Professional (Profesionalni pomoćnik prilikom vožnje) održava vaše vozilo bezbedno u svojoj traci i na udaljenosti pri brzinama do 210 km/h. Dodatna prednost – posebno u zagušenom saobraćaju. U hitnom slučaju, vaš BMW će zakočiti dok ne stane i automatski ponovo krenuti.

    Više kamera za lakše parkiranje.

    Parking Assistant Plus pruža opsežan pregled prilikom parkiranja. Dodatne kamere prenose 3D prikaz okoline vozila direktno na kontrolni ekran. Što vam omogućava da odmah vidite koliko manevarskog prostora imate.

    Vozite sa stalno uključenim dugim svetlom.

    Vaš BMW čuva druge učesnike u saobraćaju od svetlosnog konusa pomoću sistema za duga svetla koji štiti od odsjaja. Najbolje svetlo za vožnju mračnim putevima.

    Više od ključa.

    Uz BMW Digital Key Plus, koristite svoj pametni telefon kao ključ od vozila i delite ga digitalno sa do još 5 osoba. Čim priđete svom BMW-u, on se automatski otvara uz svetlosnu projekciju. Pored toga, prilagođava unutrašnjost vozila vašim željama, u zavisnosti od ličnog profila koji ste izabrali.

    Vidljivost nije ograničena samo na put.

    Dođite do odredišta preciznije. BMW head-up displej projektuje informacije relevantne za vožnju direktno u vaše vidno polje. Prošireni prikaz prikazuje informacije o vođenju rute putem video slike uživo na kontrolnom displeju ili na instrument tabli.

    BMW X2 M35i xDrive SUV U10 finansijske opcije i lizing

    FINANSIRANJE I LIZING

    BMW FINANSIJSKE USLUGE - BMW X2 M35i xDRIVE.

    Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama.

    KONSULTACIJE I USLUGE

    PROACTIVE CARE (PROAKTIVNA NEGA) - BMW X2 M35i xDRIVE.

    Usluga – tačno kada vam je potrebna.

    Uvek korak ispred. Bilo da je vreme za servis ili su gume istrošene: kontaktiraćemo vas na vreme. Možete da zakažete termin direktno putem poruke u aplikaciji My BMW. Posle toga možete da se opustite dok nastavljate vaše putovanje.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA MODELOM BMW X2 M35i xDRIVE.

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW X2 M35i xDrive: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8,0-7,7; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 181-174

     

    [1] BMW Digital Premium je usluga plaćene pretplate, za neke funkcije je potrebna mrežna veza. BMW Digital Premium ne uključuje kupovine preko aplikacije.    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

     

    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.