BMW Servis 2024 - pregled

BMW SERVIS.

OPUSTITE SE. MI BRINEMO.

#Štagoddasedesi. Vi i vaše vozilo ste u veoma sigurnim rukama sa BMW-ovim servisnim partnerom. A naše obećanje o usluzi Proactive Care osigurava da ćete uvek biti mobilni. Zato se opustite i uživajte u našim BMW Service Inclusive paketima po meri svakog klijenta. Ili iskoristite naše atraktivne sveobuhvatne cene uz opciju BMW Value Service. Imamo idealne ponude. Za svaku vašu potrebu, za svaki BMW model i za bezbroj kilometara bez stresa na putevima koji vas čekaju.

PREDNOSTI

UKRATKO O PREDNOSTIMA KOJI VAM NUDIMO.

BMW Servis 2024 Proaktivnost ikona

Proaktivnost.

BMW Servis 2024 Najbolji kvalitet ikona

Kvalitet i ekspertiza.

BMW Servis 2024 Velika servisna mreža ikona

Velika servisna mreža.

BMW Servis 2024 Originalni BMW delovi ikona

Originalni BMW delovi.

BMW Servis 2024 Velika servisna ponuda ikona

Sveobuhvatna usluga.

BMW Proactive Care (Proaktivna nega)

MI SMO VAM NA USLUZI.

BMW Proactive Care (Proaktivna nega) 2024

Mi brinemo o vašim problemima pre nego što se dese. BMW Servis sa proaktivnom negom rano otkriva svaku potrebu za delovanje, bilo to u kontekstu održavanja, habanja ili tehničkog problema. Naši stručnjaci će vam pružiti profesionalnu podršku u skladu sa vašim ličnim preferencijama. Vodimo računa da ostanete bezbedni dok ste na putu.

BMW PROVERA I SERVIS

PREMIJUM KVALITET I ZADRŽAVANJE VREDNOSTI VAŠEG VOZILA.

BMW Service Inclusive (Inkluzivni servis) 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Platite jednom, vozite bezbrižno. BMW Service Inclusive (Inkluzivni servis) vam omogućava da se odlučite o trajanju ili kilometraži po vašem izboru i platite jednokratnu fiksnu cenu. Svi uključeni servisni radovi su u tom slučaju pokriveni. Vaš BMW je u najboljim rukama. Kod svih BMW servisnih partnera širom sveta.

BMW Value Service 2024

BMW VALUE SERVICE.

Da li je vaš BMW stariji od 5 godina? Iskoristite prednost povlašćenih cena i ekskluzivnih BMW usluga da biste bezbedno uživali u vožnji i očuvali vrednost vozila. Naše atraktivne cene uključuju upotrebu originalnih BMW delova pri zameni kočnica, filtera goriva i mikrofiltera, kao i vreme koje naši stručnjaci utroše na rad.

BMW Produžena garancija 2024

BMW PRODUŽENA GARANCIJA.

Osigurajte se. Uz produženu garanciju BMW-a, možete produžiti 2-godišnju zakonsku garanciju na period od 3 do 5 godina ili na razdaljinu od 200.000 kilometara. Tokom ovog perioda, imaćete koristi od širokog spektra usluga, uključujući brzu popravku sa originalnim BMW delovima.

OSTALE BMW-OVE SERVISNE USLUGE

PRAVI SERVIS ZA SVAKU SITUACIJU.

Kozmetičke popravke, zamena guma ili pomoć na putu – stavljamo vašu bezbednost na prvo mesto.

MOJA BMW APLIKACIJA

DIREKTNI VEZA SA VAŠIM BMW-OM-

Uz aplikaciju My BMW ćete uvek biti povezani sa vašim BMW-om i obavešteni o svim relevantnim informacijama gde god krenuli. Obaveštavaćemo vas – da li je određena usluga dospela, da li se pojavila bilo kakva greška u vozilu ili prosto da biste saznali više o našoj sveobuhvatnoj ponudi usluga.

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA.