IZJAVA O ODGOVORNOSTI.

BMW grupacija ceni vaše interesovanje za naše proizvode i posetu internet stranici.

Pročitajte više

ZAŠTITA PODATAKA.

Kada koristite naše usluge, možda ćete morati da unesete lične podatke. Pružanje ovih informacije je dobrovoljno. Vaši lični podaci će se koristiti samo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“ br. 87/2018 ) i i Opštom Uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (EU 2016/679) (u daljem tekstu GDPR) kada je to primenjivo, a u svemu u skladu sa Politikom privatnosti i Politikom o kolačićima objavljenim na ovoj internet stranici.

 

Lični podaci koji popunite na BMW internet stranici se koriste kao deo procedure za kontaktiranje I kako bi se procesirao Vaš zahtev. Procesiranje i korišćenje Vaših podataka radi konsultacija, reklamiranja i istraživanja tržišta se radi samo uz Vašu saglasnost u skladu sa Politikom privatnosti.

 

Ako prilikom davanja saglasnosti za svrhe navedene iznad, takođe date dozvolu da se Vaši podaci koriste od strane ostalih BMW organizacija ili trećih lica, Vaši podaci će možda biti preneti njima. Ako to nije slučaj, Vaši podaci neće biti preneti trećima. Uslove prenosa podataka trećim licima možete pronaći u delu Politika privatnosti.

Pročitajte više

AUTORSKA PRAVA.

© Autorska prava BMW AG, Minhen, Nemačka. Sva prava su zadržana. Tekst, slike, grafika, zvučni fajlovi, animacije, video fajlovi i njihov aranžman na BMW Group internet stranicama su podložni autorskim pravima i ostaloj zaštiti intelektualne svojine. Ovi objekti se ne smeju kopirati u komercijalne svrhe ili distribuirati, niti se smeju mdofikovati ili postavljati na ostalim internet stranicama. Neke BMW internet stranice mogu sadržati slike ćija su autorska prava data trećim strankama.

Pročitajte više

GARANCIJA, ODGOVORNOST.

Informacije na ovoj internet stranici su pružene u „datom obliku“ i bez garancije bilo kakve vrste, izražene ili implicirane, uključujući (ali nije ograničeni na) bilo kakvu impliciranu trgovačku garanciju. Iako verujemo da su pružene informacije tačne, one mogu sadržati određene greške. Ni u kom slučaju BMW AG neće biti odgovoran za bilo kakvi specijalni, indirektnu ili posledičnu štetu koja ima veze sa ovim materijalom, osim ako je uzrokovana nemarom ili namernim pogrešnim rukovanjem. BMW AG nije odgovoran za sadržaj internet stranice koje održava treća strana i s toga se odriče odgovornosti za bilo kakve linkove koji ovde od ove internet stranice ka ostalim stranicama.

Pročitajte više

ZAŠTITNI ZNAKOVI.

Osim ako je drugačije naznačeno, svi zaštitni znakovi na ovoj internet stranici su podložni propisima o zaštitnim znakovima BMW AG, uključujući, oznake, nazive modela, logoe i ambleme.

Pročitajte više

LICENCE.

BMW Group ima za cilj postizanje inovativne i informativne internet stranice. Međutim, takođe morate shvatiti da BMW Groupa mora zaštiti svoje intelektualno pravo, uključujući patente, zaštitne znakove i autorska prava. U skladu sa tim, molimo vas shvatite da nikakva licenca nije dodeljena ovom internet stranicom trećim stranama.

Pročitajte više

KORIŠĆENJE FACEBOOK DODATAKA.

Jedna od funkcija BMW internet prisustva je da koristi dodatke za socijalne mreže, od mreža kao što je facebook.com, kojima rukuje Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (Facebook). Ovi dodaci su označeni Facebook logom.

 

Kada pristupite BMW internet stranici, vaše pregledač uspostavlja direktnu vezu sa Facebook serverima. Sadržaj dodataka se prenosi od strane Facebook direktno u vaš pregledač, koji potom integriše u internet stranicu.

 

Integracija dodataka uzrokuje da Facebook prima informacije kojima ste pristupili na odgovarajućoj strani BMW internet stranice. Ako ste se prijavili sa Facebook nalogom, biće u stanju zabeležiti vašu posetu na vaš Facebook nalog. Molimo vas obratite pažnju da se razmena ovih informacija već dešava kada posetite našu internet stranicu, bez obzira da posedujete dodatak ili ne. Ako posedujete dodatak, akcije kao što je pritiskanje „Like“, odgovarajuće informacije se šalju direktno u Facebook sa vaše pretraživača i tamo čuvaju. Možete pronaći informacije o svrsi i obimu akvizicije podataka kao i tome kako se podaci procesiraju i koriste od strane Facebook, zajedno sa pravima i dodatnim podešavanjima koja štite vašu privatnost, u Facebook napomenama o zaštiti podataka (http://www.facebook.com/policy.php).

 

Ako ne želite da Facebook prikuplja podatke o vašem internet prisustvu, morate se odjaviti sa Facebook stranice pre posete BMW internet stranici.

Pročitajte više