0:00
0:00 /  0:00

SHOP THE LOOK

KUĆNI PUNJAČ.

FLEKSIBILNO I POVOLJNO
PUNITE SVOJ ELEKTRIČNI AUTOMOBIL KOD KUĆE.

BMW iX2 xDrive30e: Potrošnja električne energije kombinovana prema WLTP-u u kWh/100 km[1]: 17,8-16,3; Električni domet, WLTP u km[2]: 417-449

PREDNOSTI
PUNJENJA KOD KUĆE.

BMW Kućno napajanje napajanje preko noći ikona

POTPUNA DOPUNA PREKO NOĆI.

Započnite svoj dan sa punom baterijom. Praktično punite preko noći koristeći stanicu za napajanje u vašem domu. Ne može biti brže i jednostavnije.

BMW Kućno napajanje napajanje preko noći ikona

PRAKTIČNO PUNITE VAŠE VOZILO PREKO ZIDNE KUTIJE.

Punjenje ne može biti zgodnije od ovoga: sopstvena zidna kutija u vašem domu. Lako je rukovati zidnom kutijom praktičnim upravljanjem kablovima. Prednost je očigledna: jednostavno priključite kabl i počnite sa punjenjem.

BMW Kućno napajanje bezbedno i pouzdano ikona

PUNITE BEZBEDNO I POUZDANO.

BMW Wallbox i fleksibilni brzi punjač su posebno dizajnirani za punjenje kod kuće. Ultra bezbedno.

 

BRZO I PRAKTIČNO. NAPAJANJE PREKO ZIDNE KUTIJE.

0:00
0:00 /  0:00

BMW X3 eDrive30e: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km[1][3][4]: 2.6-2.0; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km[1][3][4]: 49-45; Potrošnja električne energije kombinovana prema WLTP-u u kWh/100 km[1][3][4]: 20,5-18,9; Električni domet, WLTP u km[1][2][3]: 42-50

PLUG-IN HIBRIDI I ELEKTRIČNI AUTOMOBILI

KAKO DOPUNITI ELEKTRIČNI AUTOMOBILI U VAŠEM DOMU.

Punite električne automobile i plug-in hibride na osnovu njihove snage punjenja. Sa do 11 kW preko fleksibilnog brzog punjača povezanim na utičnicu velike snage, tj. CEE industrijsku utičnicu, ili sa do 22 kW brzo i bezbedno preko BMW Wallbox-a (Zidne kutije). Uvek možete napuniti svoj električni automobil preko kućne utičnice. Preporučujemo da umesto toga koristite BMW Wallbox (Zidnu kutiju) ili Fleksibilni brzi punjač.

Saznajte više o različitim opcijama kućnog punjenja za električne automobile i plug-in hibride.

NAPAJANJE KOD KUĆE

REŠENJA ZA NAPAJANJE U VAŠEM DOMU.

BMW Kućno napajanje Video o BMW zidnoj kutiji plus (Wallbox Plus) sa modelom G70 Prednji prikaz
BMW Kućno napajanje BMW Wallbox Plus (Zidna kutija plus) sa modelom G07 Bočni prikaz

BMW Wallbox (Zidna kutija)

Praktično, isplativo i kompaktno: punjenje kod kuće. BMW Wallbox (Zidna kutija) bezbedno puni vaš potpuno električni BMW ili plug-in hibrid. Lako se koristi sa praktičnim upravljanjem kablovima, i uključuje utikač i zidni nosač. U zavisnosti od tipa vozila i maksimalne snage punjenja[1].

[1] U zavisnosti od tržišta i vozila.

BMW fleksibilni brzi punjač

BMW fleksibilni brzi punjač je najbrže rešenje za mobilno i fleksibilno punjenje preko različitih tipova utičnica. Možete ga koristiti preko kućne utičnice sa maksimalnom snagom punjenja od 2,3 kW. Ili preko industrijske utičnice, plave CEE utičnice do 11 kW. [1] Isporučeni kabl za napajanje je dugačak 6 metara i vodonepropusan. 

[1] U zavisnosti od tržišta i vozila.

BMW Kućno napajanje Video o instalaciji zidne kutije
BMW Kućno napajanje My BMW aplikacija.

Usluga instalacije zidne kutije

Kada kupite BMW Wallbox Plus (Zidnu kutiju plus), naši tehnički stručnjaci će se pobrinuti za montažu i instalaciju. Takođe će instalirati industrijsku utičnicu za BMW fleksibilni brzi punjač. Oni će vam isto tako rado odgovoriti na ostala pitanja koja biste mogli imati.

My BMW aplikacija.

Aplikacija My BMW vas neprimetno povezuje sa vašim automobilom. Primaćete informacije o statusu punjenja, dostupnom dometu, troškovima, vremenu punjenja ili najbližoj stanici za napajanje vašeg električnog BMW-a direktno preko svog pametnog telefona. Zašto ne biste proverili karakteristike aplikacije My BMW preuzimanjem besplatne demo verzije, čak i ako nemate električni automobil. Jednostavno preuzmite aplikaciju, prijavite se i isprobajte je.

UPUTSTVO ZA MONTAŽU I UPOTREBU.

6,3 M MWh

BMW Kućno napajanje Connected Home Charging (Povezano kućno napajanje)

POVEZANA KUĆNO NAPAJANJE (CONNECTED HOME CHARGING).

Connected Home Charging (Povezano kućno napajanje) pruža kompletan paket za napajanje vašeg BMW-a kod kuće. Paket uključuje BMW Wallbox Plus (Zidnu kutiju plus), praktične dodatne funkcije u aplikaciji My BMW za optimizaciju punjenja, kao i stručnu instalaciju u vašem domu. Uključuje sve što vam je potrebno kako bi napajanje u vašem domu bilo što jednostavnije. 

BMW Kućno napajanje punjenje u pokretu

ALTERNATIVNO, PUNITE U POKRETU.

Ostanite bezbrižni dok ste u pokretu. Javne stanice za napajanje su dobra alternativa punjenju kod kuće. Sada široko dostupni, nude različite nivoe snage punjenja. Otkrijte veliku BMW-ovu mrežu za punjenje. Preko 510.000 stanica za napajanje širom Evrope. Dođite do odredišta bez stresa uz rute optimizovane za dopunu vašeg vozila. Jednostavno koristite navigacioni sistem ili aplikaciju My BMW kako biste pronašli najbliže stanice za napajanje.

SVE O ELEKTROMOBILNOSTI.

Informacije o dometu

POREĐENJE CENA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA.

BMW i5 eDrive40
i4 eDrive40
i7 xDrive60
  • BMW BMW i5 eDrive40

  • Od 80.939,00€

  • Električni domet (WLTP)[2]

   477–582 km

  • Vreme punjenja jednosmernom strujom (10-80% stanje napunjenosti)[3]

   30 min

  • BMW i4 eDrive40

  • Od 72.218,00€

  • Električni domet (WLTP)[2]

   491 - 590 km

  • Vreme punjenja jednosmernom strujom (10-80% stanje napunjenosti)[3]

   30 min

  • BMW i7 xDrive60

  • Od 159.108,00€

  • Električni domet (WLTP)[2]

   572 - 624 km

  • Vreme punjenja jednosmernom strujom (10-80% stanje napunjenosti)[3]

   195 min

BMW iX2 xDrive30
BMW iX xDrive40
BMW iX1 eDrive20
iX3 M Sport
  • BMW iX2 xDrive30

  • Od 65.660,00€

  • Električni domet (WLTP)[2]

   417–449  km

  • Vreme punjenja jednosmernom strujom (10-80% stanje napunjenosti)[3]

   29 min

  • BMW iX xDrive40

  • Od 87.733,00€

  • Električni domet (WLTP)[2]

   403 - 436 km

  • Vreme punjenja jednosmernom strujom (10-80% stanje napunjenosti)[3]

   31 min

  • BMW iX1 eDrive20

  • Od 47.900,00€

  • Električni domet (WLTP)[2]

   417 - 439 km

  • Vreme punjenja jednosmernom strujom (10-80% stanje napunjenosti)[3]

   29 min

  • BMW iX3 M Sport

  • Od 82.246,00€

  • Električni domet (WLTP)[2]

   461 - 471 km

  • Vreme punjenja jednosmernom strujom (10-80% stanje napunjenosti)[3]

   31 min

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA.

ZA VIŠE INFORMACIJA.

BMW električni automobili probna vožnja

PROBNA VOŽNJA BMW MODELA PO VAŠEM IZBORU.

Da li biste želeli da sami iskusite kako se vaš idealni električni model vozi i kako se osećate u njemu? Jednostavno dogovorite termin za probnu vožnju preko mreže kada vam to odgovara. Vaš lokalni BMW partner će vas kontaktirati sa svim informacijama koje su vam potrebne.

BMW električni automobili Saveti BMW Servisni partner

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Za bilo kakva pitanja ili za više informacija ili ponudu obratite se svom lokalnom BMW zastupniku. Naše profesionalno BMW servisno osoblje će vas rado posavetovati telefonom ili lično.  

BMW električni automobili BMW korisnička podrška

BMW KORISNIČKA PODRŠKA.

BMW Korisnička podrška vam je na raspolaganju ukoliko vam treba bilo kakva pomoć – na sva vaša pitanja ćete dobiti odgovor: da li trenutno vozite BMW ili planirate da kupite novi BMW.

BMW Kućno napajanje BMW Online Genius

BMW ONLINE GENIUS MOŽE DA POMOGNE.

I dalje imate neka pitanja? BMW Online Genius (Genije na mreži) ima sve odgovore. Saznajte odgovore na najčešće postavljena pitanja. Jednostavno unesite svoja pitanja ili pretražujte po kategorijima.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW iX2 xDrive30e: Potrošnja električne energije kombinovana prema WLTP-u u kWh/100 km[1]: 17,8-16,3; Električni domet, WLTP u km[2]: 417-449

[1] Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/

[2] Domet zavisi od različitih faktora, posebno od: individualnog stila vožnje, karakteristika rute, spoljašnje temperature, grejanja/klimatizacije, predgrevanja.

[3] Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

[4] Za plug-in hibrid: Ponderisano, kombinovano (EC AC Charge Weighted)