SHOP THE LOOK

BMW VIDEO
TUTORIJALI O ELEKTROMOBILNOSTI.

NAŠI VODIČI O MOBILNOSTI SUTRAŠNJICE.

BMW iX M60: Potrošnja energije kombinovano, WLTP u kWh/100 km[1]: 24,7-21,9; Električni domet WLTP u km[2]: 501-564.

Koje mi različite opcije punjenja nudi wallbox (zidna kutija) u sopstvenom domu? Kako mogu da napunim svoje električno vozilo kod kuće, maksimalno koristeći solarnu energiju, odnosno izuzetno brzo? Kako mogu da znam koliko često treba da napajam vozila da bih stigao do odredišta? I da li će usput biti dovoljno lokacija za punjenje? Mnogo je pitanja u vezi sa e-mobilnošću. Želimo da vam odgovorimo na ova i bilo koja druga pitanja. Bez obzira da li želite da punite svoj električni automobil kod kuće ili na putu, odnosno da li planirate sledeće putovanje ili optimizujete svakodnevnu rutinu punjenja, pratite našu BMW porodicu u video zapisima kroz njihovu svakodnevnu rutinu punjenja vozila. Pogledajte naša uputstva kako biste stekli uvid u izuzetno jednostavno i praktično punjenje i uzbudljivu vožnju u vašem električnom automobilu. Dodatne informacije i uputstva za vaše električno vozilo možete pronaći u aplikaciji BMW Driver's Guide (Vodič za vozače).

OPTIMIZUJTE PROCESE PUNJENJA VAŠEG VOZILA KOD KUĆE.

0:00
0:00 /  0:00

Bez obzira da li želite da napunite vaše vozilo što je brže moguće ili upotrebite što više električne energije koju sami generišite iz vašeg fotonaponskog sistema – sa BMW Wallbox-om je punjenje fleksibilno i precizno prilagođeno vašim potrebama. Pomoću aplikacije My BMW možete u svakom trenutku da pratite informacije o punjenju vašeg električnog vozila.

FLEKSIBILNO I POVOLJNO PUNJENJE TOKOM PUTOVANJA.

0:00
0:00 /  0:00

Iskoristite prednosti jedne od najvećih mreža za napajanje električnih vozila u Evropi sa blizu 510.000 stanica za punjenje. To znači da možete da punite praktično i jednostavno u bilo kom trenutku, čak i kada ste u pokretu – na primer, uz Plug & Charge opciju. Čim povežete svoje električno vozilo sa stanicom za punjenje, ono se automatski prepoznaje i potvrđuje autentičnost. Sada možete birati između nekoliko ponuđenih ugovora različitih provajdera.

BMW iX M60: Potrošnja energije kombinovano, WLTP u kWh/100 km[1]: 24,7-21,9; Električni domet u km[2]: 501-564

EKLUZIVNA
PROŠIRENA MREŽA ZA NAPAJANJE VAŠEG ELEKTRIČNOG VOZILA.

0:00
0:00 /  0:00

Na vama je samo da uživate tokom boravka. Dok se vaš BMW puni električnom energijom. Na jednom od bezbroj ekskluzivnih punjača naših premijum partnera, kao što su hoteli, restorani, golf klubovi i drugi. Na lokacijama u preko 50 zemalja. Ekskluzivno proširite mrežu za punjenje vašeg električnog vozila uz BMW Destination Charging.

UŽIVAJTE
U BEZBRIŽNOM PUTOVANJA SA
RUTAMA OPTIMIZOVANIM ZA NAPAJANJE.

0:00
0:00 /  0:00

Bezbrižno putovanje. Zgodno planirajte svoje sledeće putovanje pomoću ruta optimizovanih za punjenje vašeg vozila. To znači da ćete uvek tokom svog putovanja pronaći prave opcije za napajanje. Od kuće preko aplikacije My BMW ili direktno iz vozila.

NAŠA
REŠENJA ZA SVAKODNEVNE SITUACIJE.

0:00
0:00 /  0:00

Bilo da ste kod kuće ili na putu – napunite svoje električno vozilo praktično uz naša rešenja za napajanje. Potpuno prilagođen vašim potrebama. Savremene tehnologije dodatno povećavaju vaš električni domet.

SVE O ELEKTROMOBILNOSTI.

Potrošnja i emisije CO2.

BMW iX M60: Potrošnja energije kombinovano, WLTP u kWh/100 km: 24,7-21,9; Električni domet WLTP u km[2]: 501-564.

[1] Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.

[2] Domet zavisi od različitih faktora, posebno od: individualnog stila vožnje, karakteristika rute, spoljašnje temperature, grejanja/klimatizacije, predgrevanja.