BMW Serija 3 Limuzina:

THE NEW

3

NOVI BMW SERIJE 3 SEDAN.

BMW 330i Sedan[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 7,4 - 6,6; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 166 - 148

[1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

UŽITAK VOŽNJE.

Novi BMW Serije 3 Sedan kombinuje dinamičan osećaj vožnje sa modernim enterijerom. Inovativne tehnologije i inteligentni sistemi za pomoć vozaču pretvaraju svako putovanje u nezaboravno iskustvo. Spoljašnjost BMW-a Serije 3 Limuzine je sportska i elegantna. Preoblikovana unutrašnjost nudi izuzetnu udobnost i intuitivno upravljanje funkcijama. Otkrijte više o svim varijantama modela novog BMW-a Serije 3 Limuzine, njegovim opcijama opreme i tehničkim podacima, kao i brojnim opcijama kada je reč o lizingu i finansiranju.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

   BMW 330i Sedan
   BMW 330i Sedan

   Snaga[1]

   180 kW (245 ks)

   Obrtni moment[1]

   400 Nm

   0-100 km/h

   5,9 s

   Vmax[1]

   250 km/h

   BMW 330i Sedan[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 7,4 - 6,6; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 166 - 148

   [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 3 SEDAN.

    Mesto za unos informativnog sadržaja

    DIZAJN

    SPOLJAŠNJI DIZAJN.

    UNUTRAŠNJI DIZAJN.

    TEHNOLOGIJE

    POVEZANOST KOJA DOPRINOSI JOŠ VEĆEM VOZNOM ZADOVOLJSTVU.

    INTELIGENTNO UZ VAS.

    Uvek u desnoj traci i na pravom rastojanju.

    Driving Assistant Professional (Profesionalni pomoćnik u vožnji) pruža najbolju moguću podršku prilikom vožnje. Kompletan paket u svrhe vaše bezbednosti i udobnosti tokom putovanja.

    Vožnja unazad je pojednostavljena.

    Pomoćnik za parkiranje unazad vas podržava kada ste primorani da manevrišete, na primer, u slučaju uskog prilaza. Registruje pređenu udaljenost do 50 m. Ako želite, vaš BMW može da se nezavisno vrati istom rutom.

    Ostavite ključeva vašeg vozila kod kuće.

    Kompatibilni mobilni uređaji postaju BMW Digitalni ključ. Možete da otključate i pokrenete svoj BMW pomoću pametnog telefona ili pametnog sata. Takođe možete da delite digitalni ključ sa najviše pet osoba.

    Ukratko saznajte više.

    BMV Head-up displej projektuje informacije o navigaciji i vožnji direktno u vaše vidno polje. Prošireni prikaz prikazuje informacije o vođenju rute putem video slike uživo na kontrolnom displeju i na instrument tabli.

    VOZNA DINAMIKA

    KOMBINACIJA VOZNOG ZADOVOLJSTVA I KOMFORA.

    BMW Finansijske usluge BMW Serija 3 Limuzina

    LIZING I FINANSIRANJE

    VAŠ NOVI BMW SERIJE 3 SEDAN.

    Obogatite svoj pojedinačni lizing ili kreditni proizvod atraktivnim uslugama i osiguranjem u jednom paketu.

    Sve u svemu. Jednostavno pametno. BMW Finansijske usluge

    KONSULTACIJE I USLUGE

    PROACTIVE CARE (PROAKTIVNA NEGA) ZA NOVU BMW SERIJE 3 LIMUZINU.

    Usluga – tačno kada vam je potrebna.

    Uvek korak ispred. Bilo da je vreme za servis ili su gume istrošene: kontaktiraćemo vas na vreme. Možete da zakažete termin direktno putem poruke u aplikaciji My BMW. Posle toga možete da se opustite dok nastavljate vaše putovanje.

    NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA BMW-OM SERIJE 3 LIMUZINOM.

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW 330i Sedan[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 7,4 - 6,6; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 166 - 148

     

    [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

     

    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

     

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.