THE

1

NOVI BMW SERIJE 1.

BMW 120[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6 - 5,3; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 135 - 120

[1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

UŽITAK VOŽNJE.

Novi BMW Serije 1 kombinuje uzbudljivu dinamiku vožnje i sportski dizajn sa inovativnom tehnologijom. Njegov enterijer je moderan i jednostavan. Karakteristični detalji dizajna i digitalne karakteristike stvaraju vizuelne i funkcionalne naglaske. Sportska prednja rešetka i redizajnirani zadnji deo dodaju nepogrešivu prisutnost eksterijeru. Otkrijte više o svim modelima novog BMW-a Serije 1, opcionoj opremi i tehničkim podacima, kao i brojnim opcijama kada je reč o lizingu i finansiranju.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

 • Modeli
  • Benzin • Dizel
 • M modeliBMW M
   BMW 120
   BMW 120

   Snaga

   125 kW (170 ks)

   Obrtni moment

   280 Nm

   0-100 km/h

   7,8 s

   Vmax

   226 km/h

   BMW 120[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6 - 5,3; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 135 - 120

   [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

   Moderne tehnologije BMW Serija 1

   KADA KOMPAKTNA KLASA PREUZME PRIMAT.

   Novi BMW Serije 1 je inovativan, jedinstven i inteligentan. Uživajte u još bogatijem iskustvu zahvaljujući modernim tehnologijama u enterijeru, uključujući kombinaciju velikog BMW-ovog zakrivljenog ekrana i BMW-ovog head-up displeja. Uz najnoviji BMW-ov Operativni sistem 9, upravljanje muzikom i navigacijom je postalo još praktičnije. Eksterijer takođe impresionira svojom novo interpretiranom BMW prednjom rešetkom i upadljivim zadnjim delom, što novom BMW-u Serije 1 osigurava uzbudljiv, nepogrešiv stil. Inteligentni sistemi za pomoć vozaču dodatno poboljšavaju udobnost, dok moćnih 125 kW (170 ks) garantuju sportsko iskustvo prilikom vožnje.[1]

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 1.

    Mesto za unos informativnog sadržaja

    SPOLJAŠNJI DIZAJN

    HRABAR IZGLED KOJI OSTAVLJA TRAJAN UTISAK.

    Dizajnerske karakteristike sa strane i moderna zadnja svetla obezbeđuju zadnjem delu vozila dinamičan izgled i naglašavaju široki stav novog BMW-a Serije 1.

    0:00
    0:00 /  0:00

    JEDAN KROV. BEZBROJ KOMBINACIJA BOJA.

    Za ličniji još sportskiji izgled. Kao smeli kontrast ili suptilan detalj. Crni krov stvara različite efekte u zavisnosti od boje vašeg BMW-a.

    UNUTRAŠNJI DIZAJN

    INOVATIVNO PROSTRAN.

    Unutrašnjost je minimalistička i savršeno uređena. Fokus je na tehnologiji u kabini, koja pruža vozaču idealnu preglednost u svakom trenutku. Kombinacija BMW-ovog zakrivljenog ekrana i BMV-ovog head-up displeja unapređuje iskustvo vožnje inovativnim digitalnim uslugama.

    OBAVEŠTAVA VAS TOKOM VOŽNJE. ZABAVLJA VAS TOKOM PAUZE.

    BMW Digital Premium BMW Serija 1

    BMW DIGITALNO PREMIJUM ISKUSTVO U POKRETU.

    Jedan paket, puno funkcija. Poboljšane usluge navigacije i parkiranja sa informacijama o saobraćaju u realnom vremenu čine vaše putovanje lakšim. Vreme čekanja prolazi brzo uz ekskluzivnu zabavu u kolima. Količina podataka za sve aplikacije je naravno uključena. Bezbroj opcija personalizacije znači da vaš BMW može biti jedinstven kao nikada do sada.

    TEHNOLOGIJE

    INTELIGENTNO UZ VAS.

    Vaš pažljiv asistent.

    Driving Assistant Professional (Profesionalni pomoćnik u vožnji) vas aktivno drži u traci i na bezbednoj udaljenosti do 210 km/h. Ako je potrebno, vaš BMW će zakočiti u mesto i automatski ponovo krenuti. To zaista pomaže, posebno u gustom i sporom saobraćaju.

    Vaš BMW se sam parkira i isparkirava.

    Vaš BMW automatski pronalazi svoje parking mesto uz pomoć Parking Assistant Professional. Sve što treba da uradite je da jednom izvršite manevar koji može biti dužine do 200 metara. Zatim, na zahtev, vaš BMW će samostalno parkirati i napustiti parking mesto, dok vi nadgledate sve u blizini preko vašeg pametnog telefona.

    Duga svetla u svakom trenutku.

    Vaš BMW automatski maskira druge učesnike u saobraćaju od svetlosnog konusa pomoću asistenta za duga svetla koji štiti od zaslepljivanja. Nema potrebe da prelazite između dugih i kratkih svetala. A ipak ćete se uvek vozite savršeno osvetljenim ulicama.

    Ukratko saznajte više.

    BMW Head-up displej projektuje informacije o navigaciji i vožnji direktno u vaše vidno polje. Proširenim prikazom su obezbeđene sve informacije o vođenju rute putem video slike uživo na kontrolnom displeju.

    Nema potrebe da posežete za ključem vozila.

    Vaš BMW vas prepoznaje po ključu. Uz Comfort Access (komforni pristup), vaše vozilo automatski otključava vrata. Ne morate čak ni da posegnete za ključem svog vozila. Umesto tradicionalnog ključa, možete koristiti i kompatibilni pametni telefon kao Digitalni ključ plus.

    Finansiranje i lizing Ponude BMW Serija 1

    LIZING I FINANSIRANJE

    VAŠ NOVI BMW SERIJE 1.

    Obogatite svoj pojedinačni lizing ili kreditni proizvod atraktivnim uslugama i osiguranjem u jednom paketu.

    Sve u svemu. Jednostavno pametno. BMW Finansijske usluge

    KONSULTACIJE I USLUGE

    PROACTIVE CARE (PROAKTIVNA NEGA) ZA NOVI BMW SERIJE 1.

    Usluga – tačno kada vam je potrebna.

    Uvek korak ispred. Bilo da je vreme za servis ili su gume istrošene: kontaktiraćemo vas na vreme. Možete da zakažete termin direktno putem poruke u aplikaciji My BMW. Posle toga možete da se opustite dok nastavljate vaše putovanje.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA BMW-OM SERIJE 1.

    DODATNE OPCIJE KADA JE REČ O OPREMI

    MOŽDA VAS INTERESUJE I...

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW 120[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6 - 5,3; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 135 - 120


    [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

    [2] „Ko želi da bude milioner?“ logotipi, slike i žigovi licencirani od strane Sony Pictures Television.


    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.