THE

1

BMW M

BMW M135 xDRIVE.

BMW M135 xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8,2–7,6; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 185–173

[1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

UŽITAK VOŽNJE.

Sportski motor u kombinaciji sa dinamičnim dizajnom i inovativnim karakteristikama enterijera. Otkrijte model BMW M135 xDrive M, njegovu opcionu opremu i tehničke podatke, kao i brojne opcije kada je reč o lizingu i finansiranju.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

   BMW M135 xDrive
   BMW M135 xDrive

   Snaga

   221 kW (300 ks)

   Obrtni moment

   400 Nm

   0-100 km/h

   4,9 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW M135 xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8,2–7,6; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 185–173

   [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

   Dizajn i statististika performansi BMW M135

   KOMPAKTAN. BESKOMPROMISAN. DOSLEDNO M.

   Dizajn novog modela BMW M135 xDrive jasno pokazuje koliku snagu ovog vozila. Četiri izduvne cevi, M prednja rešetka, M retrovizori i M zadnji spojler. Ovaj nepogrešiv izgled impozantno naglašava njegov moćan motor sa snagom od 221 kW (300 KS). Sa M Sport kočionim sistemom i prilagodljivim M vešanjem, novi BMW M135 xDrive ostavlja smelu izjavu kada se pojavi na putu.[1]

   VAŠ NOVI BMW M135 xDRIVE.

    Mesto za unos informativnog sadržaja

    PERFORMANSE

    VOZI SE KAO SERIJA M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Impresivna snaga i dinamično zadovoljstvo prilikom vožnje. Doživite snagu moćnog motora i sportsku dinamiku vožnje u novom BMW-u M135 xDrive.

    MOĆAN KARAKTER.

    M Sport kočioni sistem u crvenoj boji visokog sjaja sa M logom i spolja demonstrira od čega je napravljen. Veći diskovi sa unutrašnjom ventilacijom su izuzetno snažni.

    DIZAJN

    IZGLEDA KAO SERIJA M.

    SNAGA KOJA SE OSEĆA I ČUJE.

    M izduvni sistem isporučuje bogat zvuk motora. Dvostruke izduvne cevi sa dva kraja na zadnjem delu vozila  šalju jasnu izjavu o dinamici novog BMW-a M135 xDrive.

    PODSEĆA NA SERIJU M.

    OPTIMALNA POTPORA PRILIKOM ULASKA U KRIVINE.

    M sportska sedišta obezbeđuju idealan položaj prilikom sedenja, sa integrisanim naslonima za glavu i osvetljenim M logotipom.

    TEHNOLOGIJE

    INTELIGENTNE I INOVATIVNE.

    Vaš pažljiv asistent.

    Driving Assistant Professional (Profesionalni pomoćnik u vožnji) vas aktivno drži u traci i na bezbednoj udaljenosti do 210 km/h. Ako je potrebno, vaš BMW će zakočiti u mesto i automatski ponovo krenuti. To zaista pomaže, posebno u gustom i sporom saobraćaju.

    Vaš BMW se sam parkira i isparkirava.

    Vaš BMW automatski pronalazi svoje parking mesto uz pomoć Parking Assistant Professional. Sve što treba da uradite je da jednom izvršite manevar koji može biti dužine do 200 metara. Zatim, na zahtev, vaš BMW će samostalno parkirati i napustiti parking mesto, dok vi nadgledate sve u blizini preko vašeg pametnog telefona.

    Duga svetla u svakom trenutku.

    Vaš BMW automatski maskira druge učesnike u saobraćaju od svetlosnog konusa pomoću asistenta za duga svetla koji štiti od zaslepljivanja. Nema potrebe da prelazite između dugih i kratkih svetala. A ipak ćete se uvek vozite savršeno osvetljenim ulicama.

    Ukratko saznajte više.

    BMW Head-up displej projektuje informacije o navigaciji i vožnji direktno u vaše vidno polje. Proširenim prikazom su obezbeđene sve informacije o vođenju rute putem video slike uživo na kontrolnom displeju.

    Nema potrebe da posežete za ključem vozila.

    Vaš BMW vas prepoznaje po ključu. Uz Comfort Access (komforni pristup), vaše vozilo automatski otključava vrata. Ne morate čak ni da posegnete za ključem svog vozila. Umesto tradicionalnog ključa, možete koristiti i kompatibilni pametni telefon kao Digitalni ključ plus.

    DIGITALNE KARAKTERISTIKE.

    test

    BMW DIGITALNO PREMIUM ISKUSTVO U POKRETU.

    Jedan paket, puno funkcija. Poboljšane usluge navigacije i parkiranja sa informacijama o saobraćaju u realnom vremenu čine vaše putovanje lakšim. Vreme čekanja prolazi brzo uz ekskluzivnu zabavu u kolima. Količina podataka za sve aplikacije je naravno uključena. Bezbroj opcija personalizacije znači da vaš BMW može biti jedinstven kao nikada do sada.

    BMW Finansijske usluge BMW M135

    LIZING I FINANSIRANJE

    VAŠ NOVI BMW M135 xDRIVE.

    Obogatite svoj pojedinačni lizing ili kreditni proizvod atraktivnim uslugama i osiguranjem u jednom paketu.

    Sve u svemu. Jednostavno pametno. BMW Finansijske usluge

    KONSULTACIJE I USLUGE

    PROACTIVE CARE (PROAKTIVNA NEGA) ZA NOVI BMW M135 xDRIVE.

    Usluga – tačno kada vam je potrebna.

    Uvek korak ispred. Bilo da je vreme za servis ili su gume istrošene: kontaktiraćemo vas na vreme. Možete da zakažete termin direktno putem poruke u aplikaciji My BMW. Posle toga možete da se opustite dok nastavljate vaše putovanje.

    NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA BMW-OM M135 xDRIVE.

    DODATNE OPCIJE KADA JE REČ O OPREMI

    MOŽDA VAS INTERESUJE I...

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW M135 xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8,2–7,6; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 185–173

    [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

    [2] Očekuje se da će paket M Technology II biti dostupan u novembru 2024. godine.

    [3] „Ko želi da bude milioner?“ logotipi, slike i žigovi licencirani od strane Sony Pictures Television.

    [4] Očekuje se da će novi BMW M135 xDrive biti dostupan u BMW Individual visualizatoru u novembru 2024. godine.


    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.


    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp


    Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.