SHOP THE LOOK

NOVI

X2

NOVI BMW X2.

BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6,5–6,0; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 148–136

NOVO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

Novi BMW X2 – SUV koji nudi savršen balans luksuza, performansi i svestranosti. Otkrijte njegov prepoznatljiv dizajn, koji karakterišu moćne linije i sportski karakter. Uronite u enterijer koji se može pohvaliti visokokvalitetnom opremom, inovativnom tehnologijom i ergonomskom udobnošću. Saznajte više o različitim varijantama modela sa benzinskim ili dizel motorima, opcijama opreme, cenama, pri čemu možete i da personalizujete svoj BMW X2 tako da odgovara vašem ličnom ukusu.

Tehnički podaci

VERZIJE BMW X2.

   {model.opis}
   BMW X2 sDrive18d

   Snaga[1]

   110 kW (150 hp)

   Obrtni moment[1]

   360 Nm

   0-100 km/h

   8,9 s

   Vmax

   210 km/h

   BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6,5–6,0; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 148–136

    

   [1] Sastoji se od pogona motora sa unutrašnjim sagorevanjem i električnog pogona do 14 kW.

   Spoljašnji prikaz BMW-a X2 sDrive20i Capeyork zelene boje u urbanom okruženju ispred kancelarije

   PERFORMANSE I DIZAJN KOJI SE ISTIČU.

   Novi BMW X2 čini svakodnevni život uzbudljivijim, aktivnijim i udobnijim, naročito usleg njegovog ekstrovertnog dizajna i dinamične siluete kupea. Njegova elegantna unutrašnjost ima opcioni veliki električni stakleni krov i široki BMW-ov zakrivljeni displej. Benzinski model BMW X2 sDrive20i proizvodi impresivnih 125 kW (170 KS)[1] na putu sa maksimalnom brzinom od 213 km/h.

   VAŠ NOVI BMW X2.

    Mesto za unos informativnog sadržaja

    KUPITE IZGLED PO ŽELJI

    IZABERITE IZGLED VAŠEG MODELA BMW X2.

    BMW X2 sDrive18d
    BMW X2 sDrive20i
    BMW X2 M35i xDrive

    BMW X2 sDrive18d

    BMW X2 sDrive20i

    BMW X2 M35i xDrive

    SPOLJAŠNJI DIZAJN

    EKSTROVERTNI X.

    INTELIGENTNA LED TEHNOLOGIJA.

    Prepoznatljive i najsavremenije LED diode u prednjim farovima, zadnjim svetlima, svetlima za dnevnu vožnju i pozicionim svetlima svetle kada vozilo miruje i kada je u pokretu.

    UNUTRAŠNJI DIZAJN

    IZVRSNO PERSONALIZOVANA UDOBNOST.

    OSEĆAJ KAO DA SEDITE POD ZVEZDAMA.

    Panoramski stakleni krov čini unutrašnjost još većom. Više svetla ulazi i možete uživati u atmosferi otvorenog krova na svakom sedištu.

    VOZNA DINAMIKA

    JOŠ VIŠE ZADOVOLJSTVA PRILIKOM VOŽNJE. NA NEKONVENCIJALAN NAČIN.

    TEHNOLOGIJE

    INOVATIVNA ZABAVA.

    GEJMING U POKRETU.

    Bilo da igrate igricu za jednog ili više igrača, AirConsole igrice pretvaraju vaš BMW u gejming konzolu. Podelite svoj najbolji rezultat ili izazovite ostale putnike preko BMW-ovog zakrivljenog ekrana dok vozilo nije u pokretu. Vaš pametni telefon je vaš kontroler. Jednostavno skenirajte QR kod na kontrolnom ekranu i igrajte se.

    BMW X2 Digital Premium funkcije

    BOLJA POVEZANOST.

    Doživite BMW Digital Premium paket[2] sa dodatnim digitalnim funkcijama - započnite sa besplatnom probnom verzijom:

    • Poboljšane funkcije BMW Mape omogućavaju pristup informacijama o saobraćaju u realnom vremenu na prikazanoj mapi (čak i kada navigacija rute nije aktivirana)
    • Pristup aplikacijama za audio, zabavu i vesti – uključujući obim podataka i stalna ažuriranja
    • Dodatne funkcije personalizacije pomažu BMW inteligentnom ličnom asistentu da nauči vaše rutine i omogućava mu da preuzme manje zadatke, ako je to potrebno

    INTELIGENTNA PODRŠKA.

    Uvek u desnoj traci i na pravom rastojanju.

    Driving Assistant Professional (Profesionalni pomoćnik prilikom vožnje) održava vaše vozilo bezbedno u svojoj traci i na udaljenosti pri brzinama do 210 km/h. Dodatna prednost – posebno u zagušenom saobraćaju. U hitnom slučaju, vaš BMW će zakočiti dok ne stane i automatski ponovo krenuti.

    Više kamera za lakše parkiranje.

    Parking Assistant Plus pruža opsežan pregled prilikom parkiranja. Dodatne kamere prenose 3D prikaz okoline vozila direktno na kontrolni ekran. Što vam omogućava da odmah vidite koliko manevarskog prostora imate.

    Vozite sa stalno uključenim dugim svetlom.

    Vaš BMW čuva druge učesnike u saobraćaju od svetlosnog konusa pomoću sistema za duga svetla koji štiti od odsjaja. Najbolje svetlo za vožnju mračnim putevima.

    Više od ključa.

    Uz BMW Digital Key Plus, koristite svoj pametni telefon kao ključ od vozila i delite ga digitalno sa do još 5 osoba. Čim priđete svom BMW-u, on se automatski otvara uz svetlosnu projekciju. Pored toga, prilagođava unutrašnjost vozila vašim željama, u zavisnosti od ličnog profila koji ste izabrali.

    Vidljivost nije ograničena samo na put.

    Dođite do odredišta preciznije. BMW head-up displej projektuje informacije relevantne za vožnju direktno u vaše vidno polje. Prošireni prikaz prikazuje informacije o vođenju rute putem video slike uživo na kontrolnom displeju ili na instrument tabli.

    BMW X2 Finansijske ponude i opcije za finansiranje

    FINANSIRANJE I LIZING

    BMW FINANSIJSKE USLUGE ZA BMW X2.

    Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama.

    Konsultacije i usluge

    PROACTIVE CARE (PROAKTIVNA NEGA) ZA BMW X2.

    Usluga – tačno kada vam je potrebna.

    Uvek korak ispred. Bilo da je vreme za servis ili su gume istrošene: kontaktiraćemo vas na vreme. Možete da zakažete termin direktno putem poruke u aplikaciji My BMW. Posle toga možete da se opustite dok nastavljate vaše putovanje.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA BMW-OM X2.

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW X2 sDrive20i: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6,5–6,0; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 148–136

     

    [1] Sastoji se od motora sa unutrašnjim sagorevanjem 115 kW i električnog pogona do 14 kW.

     

    [2] BMW Digital Premium je usluga pretplate, za neke funkcionalnosti je potreban internet. BMW Digital Premium ne uključuje kupovine u aplikaciji.

     

    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

     

    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.