THE

X3

BMW X3 Plug-in Hibrid.

BMW X3 30e xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 1,1–0,9; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 26–21; Potrošnja električne energije kombinovana u skladu sa WLTP-om u kWh/100 km: 24–22,3; Električni domet, WLTP u km: 81–90[2]

[1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.
[2] Domet zavisi od različitih faktora, posebno od: individualnog stila vožnje, karakteristika rute, spoljašnje temperature, grejanja/klimatizacije, predgrevanja.

SHOP THE LOOK

Varijante i tehnički podaci.

   BMW X3 30e xDrive
   BMW X3 30e xDrive

   Snaga[1][2]

   220 kW (299 ks)

   0-100 km/h

   6,2 s

   Vmax[1]

   215 km/h

   Električni domet[1][3]

   81–90 km

   BMW X3 30e xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 1,1–0,9; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 26–21; Potrošnja električne energije kombinovana u skladu sa WLTP-om u kWh/100 km: 24–22,3; Električni domet, WLTP u km: 81–90[3]

   [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.
   [2] Sastoji se od pogona motora sa unutrašnjim sagorevanjem (navedene nominalne vrednosti) i električnog pogona (do navedene nominalne vrednosti). Električni pogon u zavisnosti od nivoa napunjenosti baterije.

   [3] Domet zavisi od različitih faktora, posebno od: individualnog stila vožnje, karakteristika rute, spoljašnje temperature, grejanja/klimatizacije, predgrevanja.

   BMW X3 SUV Plug-in hibrid Stil

   Stvoren da istražuje svet.

   BMW X3 plug-in hibrid kombinuje udobnost, svakodnevnu fleksibilnost i karakterističnu X dinamiku vožnje. Zahvaljujući svom plug-in hibridnom pogonu, on takođe osigurava održivu mobilnost na kratkim putovanjima. Inovativna povezanost u automobilu i tehnologije podrške vozaču podižu funkcionalnost, bezbednost i zabavu na novi nivo u BMW-u X3. Njegov dizajn postavlja standarde sa istaknutim karakteristikama kao što je nova BMW Iconic Glow prednja rešetka. Otkrijte više o svim varijantama modela, opcionoj opremi i tehničkim podacima, ili konfigurišite BMW X3 prema vašim individualnim zahtevima.

   Spreman za svaku vrstu izazova.

   BMW X3 SUV Plug-in Hibrid Ikona za napajanje naizmeničnom strujom

   7,4/– kW[1] napajanje naizmeničnom strujom (AC)

   BMW X3 SUV Plug-in Hibrid Ikona za električni domet

   81–90 km[1][2] potpuno električni domet, WLTP

   BMW X3 SUV Plug-in Hibrid Ikona za kapacitet prtljažnika

   460–1600 litara kapacitet prtljažnika

   Vaš novi BMW X3 Plug-in hibrid.

    InfoI content placeholder

    Impresivan iz svakog ugla.

    Spolja, BMW X3 plug-in hibrid odiše veličinom i prisustvom. Ekspanzivne površine i oštre konture se kombinuju da formiraju njegove monolitne SUV proporcije – od impozantnog prednjeg kraja, dugačkog bočnog dela sa impresivnim međuosovinskim rastojanjem, do širokog zadnjeg kraja. Glavne karakteristike uključuju potpuno reinterpretirani dizajn BMW prednje rešetke sa konturnim osvetljenjem i novi dvostruki svetlosni potpis prednjih farova.

    Savršeni ambijent tokom svakog putovanja.

    Unutrašnjost modela BMW X3 plug-in hibrida odiše savremenim, udobnim ambijentom. Ovo je osigurano vrhunskim materijalima i minimalističkim ukupnim dizajnom. Kabina vozila uključuje najsavremeniju tehnologiju i izuzetni komfor upravljanja, zahvaljujući BMW-ovom zakrivljenom ekranu od 14,9 inča, dinamičnoj kompoziciji osvetljenja, BMW Smart traci i svetlosnim trakama. Svojom održivom oblogom od recikliranog poliestera, BMW X3 plug-in hibrid kombinuje toplinu i udobnost tekstila kako bi stvorio potpuno novu estetiku.

    Neverovatan osećaj prostranosti.

    Neverovatan osećaj prostranosti u BMW X3 plug-in hibridu se takođe proteže i pozadi. Do tri putnika mogu da uživaju u izuzetnoj udobnosti pozadi, zahvaljujući povećanom prostoru za noge i vrhunskim materijalima.

    Digitalno. Poslednja reč tehnologije.

    BMW X3 plug-in hibrid postavlja nove standarde sa najsavremenijim digitalnim funkcijama. Koristite BMW Digital Key Plus (Digitalni ključ plus) da otvorite i zaključate svoj BMW beskontaktno pomoću pametnog telefona čim ste u dometu. Dok vozite, možete lako da kontrolišete ključne funkcije sa novim BMW Inteligentnim ličnim asistentom (Intelligent Personal Assistant) koristeći inteligentnu kontrolu glasom. A kada pravite pauzu, uživajte u uzbudljivoj zabavi ili igranju na 14,9-inčnom BMW zakrivljenom ekranu zahvaljujući opcionom BMW Digital Premium paketu. Samo jedna aplikacija pruža pristup velikom broju striming provajdera.

    BMW X3 SUV Plug-in-Hibrid Digital Premium video striming

    Izvanredna zabava tokom pauza.

    Gledajte filmove i TV serije na kontrolnom displeju vašeg BMW-a. Vreme dok čekate proleti kada imate pristup najboljoj zabavi sa potpuno integrisanim video strimovanjem visoke rezolucije.

    Nova generacija zabave u kolima.

    Neograničena povezivost. Inteligentna bezbednost.

    Više od ključa.

    Uz BMW Digital Key Plus (Digitalni ključ plus), možete koristiti kompatibilne mobilne uređaje umesto ključeva za kola. Pored toga, možete podelite ključ digitalno sa do još pet ljudi. Dok se približavate svom BMW-u, on automatski otključava vrata i uključuje svetlosne efekte.

    Vaš pažljivi pomoćnik.

    Profesionalni asistent prilikom vožnje vas aktivno drži u traci i na bezbednoj udaljenosti pri brzini do 210 km/h. Ako je potrebno, vaš BMW će zakočiti u mestu i automatski ponovo krenuti. Ovo zaista pomaže, posebno u saobraćajnim gužvama.

    Vaš BMW se sam parkira.

    Parkirajte bez sedenja u svom vozilu. Parking Assistant Professional (Profesionalni pomoćnik prilikom parkiranja) automatski parkira i isparkirava vaš BMW sa parking mesta. Nakon što izvršite manevar do 200 m, možete da sačuvate date parametre.

    Stignite na odredište lako i sa jasnim uputstvima.

    Prošireni prikaz vam omogućava da vidite tačno kuda idete. On prenosi vaše stvarno okruženje na kontrolni ekran i dodaje informacije koje će vam pomoći u navigaciji. Strelice na snimku uživo vam jasno pokazuju lokaciju sledećeg skretanja.

    Vozna dinamika namenjena avanturistima.

    Snažan motor sa unutrašnjim sagorevanjem upotpunjen inovativnim električnim pogonom. Uživajte u sportskim performansama dok istražujete svet u BMW X3 30e xDrive plug-in hibridu. Možete da vozite isključivo na električnu energiju i potpuno bez lokalnih emisija ukoliko želite.

    Najbolje od oba sveta.

    Možete osetiti električni motor BMW X3 30e xDrive čim stavite nogu na papučicu gasa. Međutim, izuzetna dinamika vožnje je samo jedna od mnogih prednosti njegovog hibridnog pogona, koji ne proizvodi lokalne emisije ukoliko je potrebno.

    BMW X3 SUV Plug-in hibrid Električni pogon i napajanje
    BMW X3 SUV Plug-in hibrid Električni pogon

    Uzbudljivo ubrzanje od 6,2 sekunde.

    Neponovljiv osećaj električne vožnje u BMW X3 30e xDrive je zabavan od trenutka kada krenete. I još dugo posle toga, zahvaljujući inovativnom pogonu sa velikim kapacitetom baterije i električnim dometom od 81–90 km[1][2].

    BMW X3 SUV Plug-in hibrid BMW Charging (Napajanje)

    Jednostavno dopunite. Bilo kad.

    Praktično kod kuće ili jednostavno i brzo na putu u jednoj od najvećih evropskih mreža za punjenje. Sve što je potrebno za navedeno se isporučuje sa modelom BMW X3 30e xDrive.

    BMW X3 SUV Plug-in hibrid Finansiranje i lizing

    Vaš novi BMW X3.

    Obogatite svoj pojedinačni lizing ili kreditni proizvod atraktivnim uslugama i osiguranjem u jednom paketu.

     

    Sve u svemu. Jednostavno pametno. BMW Finansijske usluge

    Proactive Care (Proaktivna nega) za BMW X3.

    Usluga – tačno kada vam je potrebna.

    Uvek korak ispred. Bilo da je vreme za servis ili su gume istrošene: kontaktiraćemo vas na vreme. Možete da zakažete termin direktno putem poruke u aplikaciji My BMW. Posle toga možete da se opustite dok nastavljate vaše putovanje.

    Najčešće postavljana pitanju u vezi sa BMW-om X3.

    Možda vas takođe interesuje.

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW X3 30e xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 1,1–0,9; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 26–21; Potrošnja električne energije kombinovana u skladu sa WLTP-om u kWh/100 km: 24–22,3; Električni domet, WLTP u km: 81–90[2]

    [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.
    [2] Domet zavisi od različitih faktora, posebno od: individualnog stila vožnje, karakteristika rute, spoljašnje temperature, grejanja/klimatizacije, predgrevanja.

    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.