THE

X3

BMW X3.

BMW X3 20d xDrive[1] Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km:  6,5–5,8; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 171–153

[1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

Varijante i tehnički podaci.

   BMW X3 20d xDrive
   BMW X3 20d xDrive

   Snaga[1][2]

   145 kW (197 ks)

   Obrtni moment[1][2]

   400 Nm

   0-100 km/h

   7,7 s

   Vmax[1]

   215 km/h

   BMW X3 20d xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6,5–5,8; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 171–153

   [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.
   [2] Sastoji se od pogona motora sa unutrašnjim sagorevanjem (navedene nominalne vrednosti) i električnog pogona (do navedene nominalne vrednosti).

   BMW X3 SUV forma

   Stvoren da istražuje svet.

   BMW X3 kombinuje udobnost, svakodnevnu fleksibilnost i jedinstvenu, karakterističnu X dinamiku vožnje. Inovativna povezanost u automobilu i tehnologije podrške vozaču podižu funkcionalnost, bezbednost i zabavu na novi nivo u BMW-u X3. Njegov dizajn postavlja standarde sa istaknutim karakteristikama kao što je reinterpretirana BMW Iconic Glow prednja rešetka. Pored toga, sa impresivnim kapacitetom prtljažnika, BMW X3 ima dovoljno prostora da smestite sve što poželite. Otkrijte više o svim varijantama modela, opcionoj opremi i tehničkim podacima, ili konfigurišite BMW X3 prema vašim individualnim zahtevima.

   Svestran za sve što bi život mogao da vam spremi.

   BMW X3 SUV ikonica minimalnog kapaciteta prtljažnika

   Minimalan kapacitet prtljažnika je 570 litara.

   BMW X3 SUV ikonica maksimalnog kapaciteta prtljažnika

   Maksimalni kapacitet prtljažnika je 1700 litara.

   BMW X3 SUV ikonica nosivosti prikolice

   Nosivost prikolice je 2400 kg

   Vaš novi BMW X3.

    Mesto za unos informativnog sadržaja

    Impresivan iz svakog ugla.

    Spolja, BMW X3 odiše veličinom i prisustvom. Ekspanzivne površine i oštre konture se kombinuju da formiraju njegove monolitne SUV proporcije – od impozantnog prednjeg kraja, dugačkog bočnog dela sa impresivnim međuosovinskim rastojanjem, do širokog zadnjeg kraja. Glavne karakteristike uključuju potpuno reinterpretirani dizajn BMW prednje rešetke sa konturnim osvetljenjem i novi dvostruki svetlosni potpis prednjih farova.

    Savršeni ambijent tokom svakog putovanja.

    Unutrašnjost modela BMW X3 odiše savremenim, udobnim ambijentom. Ovo je osigurano vrhunskim materijalima i minimalističkim ukupnim dizajnom. Kabina vozila uključuje najsavremeniju tehnologiju i izuzetni komfor upravljanja, zahvaljujući BMW-ovom zakrivljenom ekranu od 14,9 inča, dinamičnoj kompoziciji osvetljenja, BMW Smart traci i svetlosnim trakama. Svojom održivom oblogom od recikliranog poliestera, BMW X3 kombinuje toplinu i udobnost tekstila kako bi stvorio potpuno novu estetiku.

    Neverovatan osećaj prostranosti.

    Neverovatan osećaj prostranosti u BMW-u X3 se takođe proteže i pozadi. Do tri putnika mogu da uživaju u izuzetnoj udobnosti pozadi, zahvaljujući povećanom prostoru za noge i vrhunskim materijalima.

    Digitalno. Poslednja reč tehnologije.

    BMW X3 postavlja nove standarde sa najsavremenijim digitalnim funkcijama. Koristite BMW Digital Key Plus (Digitalni ključ plus) da otvorite i zaključate svoj BMW beskontaktno pomoću pametnog telefona čim ste u dometu. Dok vozite, možete lako da kontrolišete ključne funkcije sa novim BMW Inteligentnim ličnim asistentom (Intelligent Personal Assistant) koristeći inteligentnu kontrolu glasom. A kada pravite pauzu, uživajte u uzbudljivoj zabavi ili igranju na 14,9-inčnom BMW zakrivljenom ekranu zahvaljujući opcionom BMW Digital Premium paketu. Samo jedna aplikacija pruža pristup velikom broju striming provajdera.

    BMW X3 SUV BMW Digital Premium video striming

    Izvanredna zabava tokom pauza.

    Gledajte filmove i TV serije na kontrolnom displeju vašeg BMW-a. Potpuno integrisani video striming visoke rezolucije skraćuje vreme čekanja prođe i pruža najbolju moguću zabavu.

    Nova generacija zabave u kolima.

    Neograničena povezivost. Inteligentna bezbednost.

    Više od ključa.

    Uz BMW Digital Key Plus (Digitalni ključ plus), možete koristiti kompatibilne mobilne uređaje umesto ključeva za kola. Pored toga, možete podelite ključ digitalno sa do još pet ljudi. Čim priđete svom BMW-u, on se automatski otvara uz svetlosne efekte.

    Vaš pažljivi pomoćnik.

    Profesionalni asistent prilikom vožnje vas aktivno drži u traci i na bezbednoj udaljenosti pri brzini do 210 km/h. Ako je potrebno, vaš BMW će zakočiti u mestu i automatski ponovo krenuti. Ovo zaista pomaže, posebno u saobraćajnim gužvama.

    Vaš BMW se sam parkira.

    Parkirajte bez sedenja u svom vozilu. Parking Assistant Professional (Profesionalni pomoćnik prilikom parkiranja) automatski parkira i isparkirava vaš BMW sa parking mesta. Nakon što izvršite manevar do 200 m, možete da sačuvate date parametre.

    Stignite na odredište lako i sa jasnim uputstvima.

    Prošireni prikaz vam omogućava da vidite tačno kuda idete. On prenosi vaše stvarno okruženje na kontrolni ekran i dodaje informacije koje će vam pomoći u navigaciji. Strelice na snimku uživo vam jasno pokazuju lokaciju sledećeg skretanja.

    Vozna dinamika namenjena avanturistima.

    Od 0 do 100 km/h za 7,7 sekundi.[1] Ali zadovoljstvo vožnje u BMW X3 20d xDrive se tu ne završava. Zahvaljujući snažnom ubrzanju i obilnim rezervama, kada se jednom stigne do jedne destinacije, sledeća uvek čeka da bude otkrivena.

    BMW X3 SUV Finansiranje i lizing

    Vaš novi BMW X3.

    Obogatite svoj pojedinačni lizing ili kreditni proizvod atraktivnim uslugama i osiguranjem u jednom paketu.

    Sve u svemu. Jednostavno pametno. BMW Finansijske usluge

    Proactive Care (Proaktivna nega) za BMW X3.

    Usluga – tačno kada vam je potrebna.

    Uvek korak ispred. Bilo da je vreme za servis ili su gume istrošene: kontaktiraćemo vas na vreme. Možete da zakažete termin direktno putem poruke u aplikaciji My BMW. Posle toga možete da se opustite dok nastavljate vaše putovanje.

    Najčešće postavljana pitanju u vezi sa BMW-OM X3.

    Možda će vam se svideti nešto drugo.

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW X3 20d xDrive[1]: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 6,5–5,8; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km: 171–153 

    [1] Privremene brojke; sve nedostajuće brojke nisu bile dostupne u vreme objavljivanja.

    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.

    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp

    Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim emisijama CO2 specifičnim modelima novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernicama za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany (Nemačka), kao i na https://www.dat.de/co2/.