BMW Premium Selection

AUTOMOBILI KOJI IMAJU PRIČU.

Sertifikovana korišćena vozila iz BMW Premium Selection programa.

Pronađite pravo zadovoljstvo u vožnji uz BMW Premium Selection, program za sertifikovana korišćena vozila sa garancijom. Tek nakon što je prošlo temeljnu vizuelnu i tehničku inspekciju od strane naših stručnjaka korišćeno vozilo dobija sertifikat Premium Selection: radi 100% premijum kvaliteta i beskompromisne pouzdanosti. Svako korišćeno vozilo iz BMW Premium Selection ima garanciju od barem 12 meseci i nudi vam sveobuhvatni portfolio usluga i opcija za finansiranje. Jednostavno sedite i dopustite da budete inspirisani.

Pročitajte više
AUTOMOBILI KOJI IMAJU PRIČU.Sertifikovana korišćena vozila iz BMW Premium Selection programa.
  I mi imamo standardno. Samo što ćesto bude iznad ostalih

  I MI IMAMO STANDARDNO. SAMO ŠTO ČESTO BUDE IZNAD OSTALIH.

  Za nas kvalitet nije samo obećanje već princip. Korišćeno vozilo sa sertifikatom BMW Premium Selection je najviše pet godina staro sa maksimalnom pređenom kilometražom od 120,000 km. Takođe je prošlo temeljnu inspekciju i potpuni pregled vozila. Samo vozila koja ispunjavaju sve navedene standarde dobiju sertifikat. Vozila iz BMW Premium Selection su ekskluzivno dostupna kod BMW partnera, tako da vam uvek možemo garantovati maksimalni kvalitet. Dođite i uverite se sami!

  BMW Premium Selection.

  Pogodnosi iz svakog ugla

  POGODNOSTI IZ SVAKOG UGLA.

  Svako korišćeno vozilo iz BMW Premium Selection je prošlo temeljnu proveru od strane naših stručnjaka kao bi se proverilo da li ispunjava najviše standarde. Međutim, pored sertifikovanog kvaliteta, korišćena vozila iz BMW Premium Selection takođe nude razne pogodnosti. Sveobuhvatna garancija i usluge mobilnosti, privlačne načine finansiranja i iznad svega: čisto zadovoljstvo u vožnji.

  Koje pogodnosti nudi program BMW Premium Selection?

  Primamljive ponude

  PRIMAMLJIVE PONUDE.

  Sa sveobuhvatnom ponudom iz BMW Premium Selection možemo vam brzo pronaći automobil koji odgovara vašim zahtevima. Iskoristite našu jedinstvenu ponudu. Sve što morate da uradite je da stupite u kontakt sa vašim partnerom BMW Premium Selection ili pregledate nove modele po povoljnim uslovima.

  Novi izbor vozila svaki dan u BMW Premium Selection.