BMW 7 Protection G73 sa signalnim svetlima u mraku 1/3 bočni prikaz

THE 7 PROTECTION.

Dobrodošli u novu eru zaštite.

THE 7 PROTECTION.Dobrodošli u novu eru zaštite.

  BMW 7 Protection: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km[1][2]: 14,6[3]; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km[1][2]: 328,1[3]

  Pročitajte više

  THE 7 PROTECTION.

  Model BMW 7 Protection predstavlja šestu generaciju BMW zaštitnih vozila zasnovanih na luksuznoj limuzini BMW Serije 7. Očekujte najviši nivo zaštite, udobnosti i performansi, naročito prilagođen vašim ličnim bezbednosnim potrebama.

  Pročitajte više

  NOVI STANDARD ZAŠTITE.

  BMW 7 Protection G73 sa signalnim svetlima prednji prikaz prilikom parkiranja vozila

  BMW 7 Protection je dizajniran za osobe sa posebnom potrebom za zaštitom, ali takođe postavlja standarde u pogledu elegancije i estetike. Na primer, zahvaljujući potpuno revidiranom konceptu bezbednosti, ima neprobojni oklop. Linije i dizajn su, međutim, skoro identični regularnom BMW-u Serije 7 i stoga nude više prostora za opuštanje. Čak se vrata, koja su blindirana u pravom smislu te reči, mogu koristiti bez napora, odnosno automatski se zatvaraju iznutra preko kontrolnog displeja integrisanog u vrata. Ovu tehnologiju nazivamo „Effortless Door“ i ona je spolja potpuno nevidljiva. Dakle, iako je BMW 7 Protection blindirano vozilo, na ovu činjenicu ćete odmah zaboraviti čim sednete unutra i počnete da uživate u njegovoj izuzetnoj prostranosti.

  PERFORMANSE VOŽNJE.

  Ubrzanje i brzina mogu biti odlučujući faktor opstanka kada se računa. Zahvaljujući smanjenoj težini, zajedno sa najnovijom generacijom BMW motora (V8), performanse BMW-a 7 Protection uspostavljaju nove standarde u svojoj klasi. 

  Pročitajte više
  BMW Serije 7 G73 Protection ½ prednji prikaz vozila na autoputu 

  KONCEPT PROTECTION.

  BMW Serije 7 G73 Protection 1/3 bočni prikaz balistička ispitivanja

  OSNOVA MODELA PROTECTION.


  BMW7 Protection nudi najviši nivo zaštite od balističkih napada ili eksplozija, što je dokazano opsežnim i zahtevnim studijama i zvanično potvrđeno od nemačkog Beschussamt-a. Međutim, ako treba da napustite automobil u hitnim slučajevima, sva suvozačka vrata mogu biti opremljena funkcijom za izlaz u slučaju nužde.

  Pročitajte više
  BMW Serije 7 G73 Protection 2/3 prednji prikaz prilikom skretanja vozila

  DIZAJNIRAN DA NE STAJE.


  Ne zaustavljati se u nezgodnim situacijama je od suštinskog značaja za opstanak. Zbog toga je sve u modelu BMW 7 Protection dizajnirano da ne možete biti zaustavljeni u najnepovoljnijim uslovima, čak i ako je vozilo već oštećeno ili pogođeno.

  Pročitajte više

  OPREMA NAMENJENA ZA MODEL PROTECTION.

  BMW 7 Protection nudi širok spektar zaštitne opreme za spoljašnjost vozila. Na primer: Uklonjivi plavi farovi i trepćuća svetla za prednju rešetku, drugi retrovizor (digitalni) ili dodatna balistička zaštita. Opcioni dostupni držači zastava za obe strane.
  BMW Serije 7 G73 Protection Osnova modela Protection oznaka

  OSNOVA MODELA BMW PROTECTION.

  Osnovna struktura BMW-a 7 Protection je osnova za njegovu jedinstvenu arhitekturu zaštite. Mi to zovemo: OSNOVA MODELA PROTECTION. Ovo teško oklopljeno unutrašnje jezgro okružuje ceo putnički prostor i nevidljivo pruža zaštitu bez presedana svojim putnicima. Mala težina OSNOVE MODELA PROTECTION povećava performanse vožnje. Istovremeno, projektovana je tako da svojom veličinom ne ograničava unutrašnji prostor u poređenju sa standardnim vozilom. Što znači da možete da uživate u istoj prostranoj udobnosti BMW-a Serije 7 u novom BMW-u 7 Protection.

  BMW Serije 7 G73 Protection kabina BMW zakrivljeni displej

  BMW Protection Command Touch sistem.

  Inovativni koncept rada zasnovan na dodir sa specijalnim funkcijama relevantnim za zaštitu, te više udobnosti tokom upravljanja: moderan, diskretan i individualizovan.

  BMW Serije 7 Protection G73 20-inčni aluminijumski točkovi sa Runflat funkcijom

  BMW 20-inčni aluminijumski točkovi sa Runflat funkcijom.

  PAX točkovi su razvijeni posebno za BMW 7 Protection. Njihove prednosti su brže kočenje, bolje ubrzanje i poprečna dinamika. Zahvaljujući Run-flat prstenovima u novorazvijenim gumama, omogućen je nastavak vožnje nakon gubitka pritiska u gumama.

  BMW Serije 7 Protection G73 izlazi u slučaju vanredne situacije otvorena vrata

  Izlazi u slučaju vanredne situacije postavljena u svim vratima.

  Vozilo je pripremljeno za hitne slučajeve: Sva vrata mogu biti opremljena funkcijom za izlaz u slučaju vanredne situacije. U slučaju da morate brzo da napustite vozilo.

  BMW Serije 7 Protection G73 držač stuba za zastavicu

  BMW Držač zastavice.

  BMW 7 Protection deluje nenametljivo i elegantno, osim ako ne želite da to ne bude slučaj: za posebno reprezentativne zahteve, može biti opremljen držačima zastavica (dostupno za obe strane).

  BMW Serije 7 Protection G73 krovna svetla

  BMW Trepćuća svetla i farovi.

  Uklonjivi plavi farovi se mogu naručiti sa zvučnim signalima upozorenja (ECE ili američki standard). Pored toga, plava i crvena trepćuća svetla su dostupna za prednju i zadnju stranu, kao i plava trepćuća svetla za retrovizore ili bočne strane.

  KARAKTERISTIKE SPOLJAŠNJOSTI.

  BMW Serije 7 Protection G73 Effortless Door tehnologija šofer otvara vrata

  BMW Effortless Door tehnologija.

  Čak i vrata, koja su blindirana u pravom smislu te reči, mogu da se zatvore ne samo glatko već čak i potpuno automatski zahvaljujući tehnologiji „Effortless Door“.

  BMW Serija 7 G73 unutrašnjost komandna tabla i volan

  BMW Integrisano aktivno upravljanje.

  Još agilniji i upravljiviji zahvaljujući BMW integrisanom aktivnom upravljanju. Pri velikim brzinama, stabilnost vožnje se povećava.

  BMW Serije 7 Protection G73 prednji prikaz

  BMW Parking Assistant Plus.

  Bolji pregled prilikom parkiranja i manevrisanja: Zahvaljujući panoramskom i 3D prikazu okoline vozila, možete bez napora manevrisati čak i u uskim prostorima. Ovo sprečava oštećenja pri parkiranju i nezgode u nejasnim situacijama.

  BMW Serije 7 Protection G73 BMW prednja rešetka i prednji far krupan kadar

  BMW „Iconic Glow“ prednja rešetka.

  Vizuelni naglasak na eksterijeru: konturno osvetljenje izgleda impresivno u kombinaciji sa BMW „Iconic Glow“ prednjom rešetkom, bilo da je u stanju mirovanja ili tokom vožnje. Kada se deaktivira, tehnologija nije vidljiva.

  BMW Serije 7 Protection G73 BMW kristalni prednji farovi „Iconic Glow“ Krupan kadar

  BMW kristalni prednji farovi „Iconic Glow“.

  Kultni dizajn prednjeg dela: BMW kristalni prednji farovi „Iconic Glow“ obezbeđuju vašem BMW-u posebnu auru i estetiku.

  BMW Serije 7 Protection G73 bočni prikaz

  Dostupna je i druga standardna i opciona spoljašnja oprema.

  Dostupna je i druga standardna i opciona zaštitna oprema, kontaktirajte nas za više detalja ukoliko ste zainteresovani.

  KARAKTERISTIKE UNUTRAŠNJOSTI.

  BMW Serije 7 Protection G73 unutrašnjost žaluzine za sunce

  BMW žaluzine za sunce.

  Dobrodošli u ekskluzivni Privacy Lounge — možda najbezbednije i najudobnije mesto na kome ste ikada bili. Odavde ćete uživati u jednoj stvari iznad svega: u prostoru. Možete ga koristiti da se opustite — ili ako je potrebno: da se pripremite za sledeće zadatke. Ili ako želite da nevidljivo pogledate napolje: Jednostavno upotrebite horizontalne žaluzine za sunce — one vam nude „špijunsku funkciju“ kroz mali razmak.

  BMW Serije 7 Protection G73 unutrašnjost višenamenska sedišta

  BMW Višenamenska prednja i zadnja sedišta.

  Visok nivo udobnosti sedenja: BMW višenamenska sedišta za prednji i zadnji deo vozila nude dodatne mogućnosti podešavanja. Sa električnim podešavanjem širine naslona, gornjeg dela naslona, visine i dubine glave, možete optimalno prilagoditi sedišta svojim potrebama. U slučaju nezgode, nasloni za glavu koji reaguju na sudar mogu smanjiti rizik od povreda.

  BMW Serije 7 Protection G73 Zvučni sistem Bowers & Wilkins Diamond Surround zvučnik sa oznakom

  BMW Zvučni sistem Bowers & Wilkins Diamond Surround.

  BMW Bovers & Wilkins Diamond Surround Sound sistem stvara audio iskustvo od 1.265 vati preko 28 visokotonaca, zvučnika srednjeg opsega, centralnog basa i šejkera.

  BMW Serije 7 Protection G73 Unutrašnjost Executive Lounge sedišta zadnja sedišta

  BMW Executive Lounge sedišta.

  Sednite i uživajte: Kao putnik na zadnjem sedištu iza vozača, BMW Executive Lounge sedišta vam nude udoban i miran položaj sa kontinuiranim naslonom za noge. Za još više prostora pozadi, isto tako možete da pomerite suvozačevo sedište napred do 110 mm.

  BMW Serije 7 Protection G73 Travel & Comfort sistem držač tableta zadnja sedišta

  BMW Travel & Comfort sistem.

  BMW Travel & Comfort sistem, koji uključuje USB-C vezu, stvara preduslov za bezbedno pričvršćivanje ličnog tableta na zadnji deo odgovarajućeg prednjeg sedišta. Fleksibilno rešenje koje se harmonično uklapa u celokupnu sliku.

  BMW 7 Protection G73 rashladna kutija zadnja sedišta

  BMW Rashladna kutija.

  BMW rashladna kutija je elegantno uvučena između zadnjih sedišta. Sledeće osveženje – piće ili grickalice – uvek na dohvat ruke.

  TEHNIČKI PODACI ZA MODEL 7 PROTECTION.

  Snaga motora u kW (ks) pri 1/min[1]:

  390(530)/5500[3]

  Ubrzanje od 0–100 km/h  u s[1]:

  6,6[3]

  Potrošnja goriva kombinovana  u l/100 km[1][2]:

  14,6[3]

  Kombinovana emisija CO2 u  g/km[1][2]:

  328,1[3]

  Stacionarni nivo buke u dB(A)/1/min[4]:

  –/–[3]

  Buka pri prolazu u dB(A)[4]:

  [3]

  Masa praznog vozila u kg[5]:

  3965

  Ilustracija dimenzija BMW 7 Protection G73

  Potrošnja goriva i emisije CO2.

  BMW 7 Protection: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km[1][2]: 14,6[3]; Emisija CO2, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/km[1][2]: 328,1[3]

  Pročitajte više