BMW Vision Nova klasa porodica vozila

NEUE KLASSE

ULAZAK U NOVU ERU.

MOBILNOST SUTRAŠNJICE JE VEĆ OVDE.

Mobilnost nas pokreće – na više nivoa. U ovom video zapisu saznajte koja su dva pionira naše „Nove klase“. BMW Vision Neue Klasse X i BMW Vision Neue Klasse čekaju da vas pokrenu i inspirišu.

0:00
0:00 /  0:00

UĐITE U BUDUĆNOST MOBILNOSTI. VRHUNSKA VOZAČKA MAŠINA.

Sa modelom BMW Vision Neue Klasse, mi ponovo razmišljamo o mobilnosti: čineći ga električnim, digitalnim i kružnim. Čitav ugođaj je podređen putnicima. Kako želimo da vozimo u budućnosti? Šta želimo od budućih generacija vozila? Rezultat je okruženje prepuno inovativnih tehnologija koje obogaćuju iskustvo vožnje. Istovremeno, želimo da se ponašamo odgovorno i održivo. I zato se pitamo šta budućnost traži od nas. Saznajte više o dizajnu, tehnologiji i efikasnim konceptima potpuno električnog pogona BMW Vision Nove klase.

Dizajn nove porodice vozila BMW Vision Nova klasa

DIZAJN NOVE ERE.

Progresivan, ali istovremeno vanvremenski dizajn. Jasan i elegantan dizajn. Svedeno na osnovne stvari – ali i dalje tipično za BMW. Dizajn BMW-a Vision Neue Klasse (Nove klase) pokazuje kako bi budućnost mobilnosti mogla izgledati. Kada je reč o eksterijeru, precizne linije se susreću sa velikim površinama. Putnički prostor vas poziva prostranom udobnošću i digitalnim tehnologijama.

BMW iDrive BMW Vision Nova klasa porodica vozila

DIGITALNO I EMOTIVNO.

U enterijeru se virtuelni i stvarni svet spajaju sa novim BMW iDrive operativnim sistemom. Digitalne karakteristike osiguravaju potpuno novo iskustvo u putničkom prostoru. Orijentisan za vozača, personalizovan i skrojen tačno po vašem ukusu.

BMW eDrive BMW Vision Nova klasa porodica vozila

POTPUNO ELEKTRIČNO, POTPUN KOMFOR, POTPUNO ZADOVOLJSTVO VOŽNJE.

Budućnost je električna. I praktičnija nego ikada ranije. Sa 30 odsto većim dometom, 30 odsto brže punjenjem i 25 odsto većom efikasnošću. Uživajte u bezbrižnoj vožnji koja je prikladna za budućnost, uz BMW eDrive šeste generacije.

Dvosmerno punjenje BMW Vision Nova klasa porodica vozila

VOZILO JE UREĐAJ ZA SKLADIŠTENJE ENERGIJE. DVOSMERNO PUNJENJE UZ NOVU KLASU.

Baterija najnovije generacije može činiti više od samog napajanja vašeg vozila. Koristite bateriju modela Nove klase kao privremenu jedinicu za skladištenje električne energije tokom dvosmernog punjenja. Može snabdevati vaš dom električnom energijom ili vraćati energiju nazad u mrežu. Ili jednostavno koristite svoje vozilo kao mobilnu bateriju za napajanje, za pokretanje vaše opreme tokom kampovanja, na primer, ili punjenje vašeg e-bicikla – bilo kada, bilo gde, za svaku avanturu.

VISION NEUE KLASSE.

INOVATIVNO. ČAK I U PROCESU PROIZVODNJE.

Uz BMW Vision Neue Klasse, novo poglavlje se dodaje narativu o proizvodnji. Fabrika BMW Grupe u Debrecinu u Mađarskoj planirana je i razvijena kao iFABRIKA. Kada BMW Vision Neue Klasse krene u proizvodnju 2025. godine, to će biti prva lokacija za proizvodnju automobila koja će u potpunosti raditi na energiji bez fosila.

OTKRIJETE NAŠE ELEKTRIČNE BMW MODELE SADA.