SEDAM VELIČANSTVENIH IZ 50-GODIŠNJE ISTORIJE BMW M

  Sedam veličanstvenih iz 50-godišnje istorije BMW M

  Tokom 50 godina svog postojanja, BMW M odeljenje na put je izvelo dosta modela koji su postali klasici i legende. Izdvojiti samo neke od njih je težak zadatak, ali automobili o kojima ćete čitati u nastavku su definitivno bili ispred svog vremena, pa se sa pravom nalaze se na vrhu liste želja najvećih ljubitelja BMW M-a.

  POP! POP! POP! 8 X JEFF KOONS - BMW IZ SNOVA

  POP! POP! POP! 8 X JEFF KOONS - BMW iz snova.

  U okviru ekskluzivne edicije koja obuhvata svega 99 automobila, poznati američki umetnik Džef Kuns i BMW kreirali su jedinstveni model - M850i xDrive Gran Coupé. Pažljivo dizajnirano vozilo premijerno će biti predstavljeno publici na umetničkom sajmu "Frieze Los Angeles".

   

  „To je automobil iz snova! Odavno sam želeo da stvorim specijalnu ediciju BMW-a: sportsku, upadljivu, ali isto tako i minimalističku i konceptualnu. Jedva čekam da se vozim u tom automobilu i nadam se da će ljudi uživati koliko i ja“, navodi Džef Kuns.

  UPOZNAJTE BMW I VISION CIRCULAR – AUTOMOBIL BUDUĆNOSTI

  Upoznajte BMW i Vision Circular – automobil budućnosti

  BMW i Vision Circular predstavlja inovativni koncept vozila koji nam nagoveštava kako će izgledati 2040. godina. Taj futuristički model, premijerno predstavljen na ovogodišnjem IAA Mobility sajmu u Minhenu, sledi principe cirkularne ekonomije sa namerom da redujuje emisije CO2.

  ČUVENI STIV MAKARI SA BMW IX-OM U MAGIČNOJ ŠKOTSKOJ

  Čuveni Stiv Makari sa BMW iX-om u magičnoj Škotskoj

  Uspon čuvenog fotografa Stiva Makarija do statusa zvezde započeo je putovanjem kroz Indiju, Pakistan i Avganistan i to sa rancem na leđima u vreme kada je rad svakog fotografa podrazumevao korišćenje rolni filmova i provođenje dugih noći u mračnim komorama.

  BMW ISETTA – IKONA AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE

  BMW ISETTA – IKONA AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE

  Sigurno se pitate kakva priča stoji iza Isette, prepoznatljivog mehurastog vozila – odakle potiče njeno ime i kako je ona povezana sa frižiderom? Odgovore na ta pitanja pronaći ćete u fascinantnom istorijatu ovog klasičnog BMW-a koji Vam donosimo u nastavku.