ZA ŽENE SA STILOM: NOVI BMW X1 SPOJ ELEGANCIJE I KOMFORA

  Za žene sa stilom

  BMW X1 poslednje generacije odiše sofisticiranošću koja se ujedinjuje sa besprekornim komforom i naprednim digitalnim funkcijama. Ovaj novitet pruža mnogo više od klasične vožnje. Ukoliko ste se odlučili na duži put sa svojim porodicom ili prijateljicama, Vaše iskustvo će se pretvoriti u pravo uživanje

  "KOAČELA" AVANTURA DODŽE KET U BMW IX-U #ROADTOCOACHELLA

  "Koačela" avantura Dodže Ket u BMW iX-u

  Globalno popularna muzička zvezda i dobitnica Gremi nagrade, Dodža Ket, u ovogodišnju "Koačela" festivalsku avanturu uputila se u potpuno električnom BMW iX modelu, čiji se dizajn inspirativno poklapa sa njenim futurističkim albumom "Planet Her".

  Čuveni muzički festival u dolini Koačela u oblasti Indio u Kaliforniji, dobro je poznato mesto na kome se koncentriše umetnička kreativnost iz koje izbija erupcija uzbudljivih nastupa.

  BMWOMEN MATINÉE

  BMWomen Matinée

  BMW Srbija organizovala je zabavno osmomartovsko druženje za dame, BMWomen Matinée, koji je priredila u THE BMW STORE-u u Galeriji Beograd. 

  Originalna priprema koktela, zanimljivi razgovori i iskreni osmesi učinili su ovogodišnji 8. mart posebnim. 

  ŽENE KOJE SU OBELEŽILE SVETSKU AUTO INDUSTRIJU

  Žene koje su obeležile svetsku auto industriju

  Kroz istoriju motornih vozila, žene su uvek prisutne, igrajući glavne uloge. Ipak, ono što danas nije neuobičajno, na početku je bilo, pa su tako motorna vozila su smatrana isključivo domenom muškaraca.