BMW XM MYSTIQUE ALLURE I NAOMI KEMBEL

  BMW XM Mystique Allure i Naomi Kembel

  BMW XM Mystique Allure je najnoviji proizvod saradnje između BMW-a i Naomi Campbell. Partnerstvo je otpočelo prošle godine lansiranjem kampanje „Usudite se da budete Vi“ za #BMW XM, koja poziva na to da budete ono što jeste i krenete sopstvenim putem na prvo mesto.

  BMW X ESTHER MAHLANGU

  BMW x Esther Mahlangu

  BMW Grupa i Esther Mahlangu zajedno kreću u umetničku avanturu koja startuje u Kejptaunu, a reč je o retrospektivnoj izložbi koja prikazuje rad ove talentovane umetnice. Centralno izložbeno delo je poseban BMW umetnički automobil koji predstavlja sibol dugogodišnje plodne saradnje.

  POTPUNO NOVI BMW SERIJE 5 – SIMBOL PRESTIŽA I LUKSUZA

  POTPUNO NOVI BMW SERIJE 5 – SIMBOL PRESTIŽA I LUKSUZA

  Ljubitelji automobila su nestrpljivo čekali ovaj trenutak – najuspešnija biznis limuzina dobila je svoju novu verziju – BMW Serije 5.

  Već na prvi pogled jasno je da se radi o svojevrsnom umetničkom delu koji je oličenje prestiža u kom uživaju istinski vizionari. Ovaj model namenjenjen je onima koji ne prave kompromise po pitanju luksuza.

  NAOMI KEMBEL I EKSTRAVAGANTNI BMW XM

  Naomi Kembel i ekstravagantni BMW XM

  BMW M odeljenje pokrenulo je specijalnu saradnju sa legendarnom britanskom manekenkom Naomi Kembel pod parolom „Dare to be You“ kojom se promoviše moćni BMW XM model. Kako je BMW XM sinonim za visoke performanse, individualnost, snagu i samopouzdanu pojavu izbor partnera za promociju ovog modela pao je na Naomi Kembl – manekenku, glumicu i jednu od najuticajnijih figura na svetskoj modnoj sceni tokom poslednje četiri decenije.

  ZA ŽENE SA STILOM: NOVI BMW X1 SPOJ ELEGANCIJE I KOMFORA

  Za žene sa stilom

  BMW X1 poslednje generacije odiše sofisticiranošću koja se ujedinjuje sa besprekornim komforom i naprednim digitalnim funkcijama. Ovaj novitet pruža mnogo više od klasične vožnje. Ukoliko ste se odlučili na duži put sa svojim porodicom ili prijateljicama, Vaše iskustvo će se pretvoriti u pravo uživanje

  "KOAČELA" AVANTURA DODŽE KET U BMW IX-U #ROADTOCOACHELLA

  "Koačela" avantura Dodže Ket u BMW iX-u

  Globalno popularna muzička zvezda i dobitnica Gremi nagrade, Dodža Ket, u ovogodišnju "Koačela" festivalsku avanturu uputila se u potpuno električnom BMW iX modelu, čiji se dizajn inspirativno poklapa sa njenim futurističkim albumom "Planet Her".

  Čuveni muzički festival u dolini Koačela u oblasti Indio u Kaliforniji, dobro je poznato mesto na kome se koncentriše umetnička kreativnost iz koje izbija erupcija uzbudljivih nastupa.

  BMWOMEN MATINÉE

  BMWomen Matinée

  BMW Srbija organizovala je zabavno osmomartovsko druženje za dame, BMWomen Matinée, koji je priredila u THE BMW STORE-u u Galeriji Beograd. 

  Originalna priprema koktela, zanimljivi razgovori i iskreni osmesi učinili su ovogodišnji 8. mart posebnim. 

  ŽENE KOJE SU OBELEŽILE SVETSKU AUTO INDUSTRIJU

  Žene koje su obeležile svetsku auto industriju

  Kroz istoriju motornih vozila, žene su uvek prisutne, igrajući glavne uloge. Ipak, ono što danas nije neuobičajno, na početku je bilo, pa su tako motorna vozila su smatrana isključivo domenom muškaraca.