BMW e-mobilnost BMW punjenje

PUNJENJE UZ BMW: BRZO, JEDNOSTAVNO I FLEKSIBILNO.

PUNJENJE UZ BMW: BRZO, JEDNOSTAVNO I FLEKSIBILNO.

Jednostavnije punjenje uz BMW Charging.

Bez obzira gde se nalazite ili šta planirate sa svojim električnim BMW-om, rešenja za punjenje BMW Charging i brojne prilagođene ponude osiguravaju da vam uvek budu dostupne sve mogućnosti kućnog punjenja, javnog punjenja ili punjenja na poslu. Istražite elektromobilnost, jednostavnu, fleksibilnu, individualnu i transparentnu koliko god želite.

U svojoj osnovnoj verziji, vaš BMW uvek dolazi sa osnovnom opremom za punjenje kod kuće i u pokretu, poput BMW kartice za punjenje, kao i u Evropi sa kablom za punjenje (režim 3) za javno punjenje. Pored toga, u BMW Charging možete jednostavno odabrati proizvode i usluge koji su idealni za vašu situaciju. Vaš BMW partner će vas rado posavetovati.

Pročitajte više

SVET BMW PUNJAČA.

BMW e-mobiliti električni punjač Home Charging

Punjenje kod kuće.

BMW punjači čine postupak kućnog punjenja jednostavnim i praktičnim. U tu svrhu dostupan je širok spektar proizvoda i usluga koji vam omogućavaju da svoj električni BMW i plug-in hibrid napunite kod kuće do 22 kW.
Otkrijte sve proizvode
BMW e-mobiliti električno vozilo stanica za punjenje javno dostupna

Javno dostupni punjači.

Na putu ste i želite da dopunite svoj električni ili plug-in hibridni BMW? Uz BMW Charging imate pristup sve većoj mreži javnih punjača u urbanim sredinama, na parkiralištima i duž važnih arterijskih ruta.
Otkrijte sve proizvode
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač na radnom mestu

Dok ste na poslu.

Ako putujete na posao svojim električnim i plug-in hibridnim BMW-om, BMW Charging i za to nudi mogućnosti punjenja. Možete da koristite mrežu javnih punjača koja se neprekidno širi. I punjače kod svog poslodavca.
Saznajte više

KUĆNI PUNJAČ.

Na raspolaganju vam je širok spektar proizvoda i usluga, koji omogućavaju da svoj BMW električni automobil ili plig-in hibrid napunite kod kuće do 22 kW. Naša ponuda takođe uključuje uslugu instalacije i posebnu zelenu tarifu električne energije za punjenje kod kuće. Vaš BMW prodavac rado će vas posavetovati o posebno prilagođenim rešenjima i paketima.
BMW e-mobiliti kućni punjač
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač BMW Wallbox Essential

BMW Wallbox.

Kućni punjač. Trajno instalirani BMW Wallbox puni vaš BMW brzo, pouzdano i povoljno uz napon do 22 kW. BMW dizajn i dimenzije štede prostor, dok BMV Wallbox vodi računa da kablovi ne budu smetnja. Ekran omogućava proveru trenutnog statusa BMW Wallbox punjača u bilo kom trenutku. Integrisano otkrivanje kvara omogućava jednostavnu i ekonomičnu ugradnju.
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač Smart Wallbox

Smart Wallbox (partner).

Pored kapaciteta punjenja od 22 kW, Smart Wallbox od našeg partnera * takođe nudi pametne dodatne usluge za inteligentno punjenje zahvaljujući potpunoj povezanosti. Može se integrisati u postojeći sistem za upravljanje kućnom energijom i lako se kontroliše na mreži. Moguće je i odvojeno evidentiranje i obračun procesa punjenja. * Ilustrovani primer
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač Fleksibilni brzi punjač

Fleksibilni brzi punjač.

Bilo kod kuće ili u pokretu - zahvaljujući vodootpornom kućištu i šest metara kabla, fleksibilni brzi punjač je svestran i pogodan za mobilnu upotrebu. Sa kapacitetom punjenja do 11 kW, pogodan je za kućno napajanje i trofaznu struju i isporučuje se sa odgovarajućim adapterskim utikačima. Da bi se iskoristio puni kapacitet, potreban je industrijski utikač poboljšanih performansi. Naša usluga instalacije je dostupna da pomogne ako je potrebno.
BMW e-mobiliti električno vozilo Standardni kabl punjača

Standardni kabl punjača.

Standardni kabl za punjenje snage 2,3 kW često se standardno isporučuje sa vašim električnim BMW-om. * Dužine pet metara, uglavnom obezbeđuje pristup kućnoj utičnici. Zabranjena je upotreba produžnog kabla i više utikača. Brzina punjenja od 1,3 kW pri 6 A postavljena je kao podrazumevana. Ovo ograničenje struje možete u potpunosti isključiti u meniju za podešavanje vozila ili podesiti struju punjenja naizmeničnom strujom na preciznu jačinu i prema vašoj električnoj instalaciji. * specifična ponuda, zavisi od tržišta
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač Usluga instalacije

Usluga instalacije.

Možete jednostavno rezervisati našu uslugu ugradnje uz isporuku vašeg Wallbox punjača. Ovo garantuje da je vaš Wallbox instaliran i postavljen sigurno i profesionalno. Uzgred, uslugu možete rezervisati i za našu efikasnu industrijsku utičnicu ako želite da koristite svoj fleksibilni brzi punjač sa odgovarajućim adapterom kod kuće.
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač Zelena energija

Zelena energija

Posebne zelene tarife za električnu energiju omogućavaju vam da svoje električno i plug-in hibridno vozilo punite isključivo uz pomoć energije iz obnovljivih izvora, što vam omogućava da dodatno smanjite svoj CO2 otisak. Ova tarifna opcija može se koristiti za punjenje vašeg BMW-a ili za pokrivanje celokupne domaće potrebe za energijom.
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač Kućno punjenje

Paketi ponuda za kućno punjenje.

Prilagođeni paketi kombinuju upravo one proizvode i usluge BMW Charging koji su optimalno prilagođeni vašoj situaciji kod kuće. Na primer, možete odabrati paket koji se sastoji od Wallbox punjača, odgovarajuće usluge instalacije i zelene tarife električne energije za posebno održivo punjenje kod kuće. Vaš BMW partner sa zadovoljstvom će vas posavetovati i preneti sve potrebne informacije našim partnerima, koji će se zatim pobrinuti za sve naredne korake, poput isporuke, instalacije i podešavanja.
BMW e-mobilnost BMW zidni sistem BMW Wallbox Gen 2

Zidni sistem BMW Wallbox.

BMW e-mobilnost, Oprema za BMW Flexible brzi punjač.

Oprema za BMW Flexible brzi punjač.

JAVNO DOSTUPNI PUNJAČI.

U pokretu ste i želite da napunite svoj električni i plug-in BMW? Uz BMW Charging imate pristup sve većoj mreži javnih punionica u urbanim sredinama, na parkiralištima i duž važnih arterijskih ruta - uključujući punjače velike snage za ultra brzo punjenje vašeg električnog vozila. Stanice za punjenje su prikazane u navigacionim sistemima vašeg BMW-a, putem aplikacije kao i na mreži na veb lokaciji www.bmv-charging.com i mogu se aktivirati putem aplikacije ili pomoću BMW kartice za punjenje. Kartica za punjenje BMW i kabl za punjenje (režim 3) su uključeni u raspored isporuke vašeg električnog ili BMW plug-in hibrida.

BMW e-mobiliti Javni punjači
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač javni punjač BMW kartica za punjenje

BMW kartica za punjenje.

Kartica za punjenje BMW-a već je uključena u raspored snabdevanja vašeg BMW-a i nudi pristup nacionalnoj i sve većoj javnoj mreži BMW punjača. Takođe uključuje veliki broj punjača velike snage za izuzetno brzo punjenje na putovanjima po Evropi, kao što je naš partner IONITY. Stanice za punjenje različitih operatera su naznačene u BMW navigacionom sistemu, putem aplikacije ili na veb lokaciji i mogu se aktivirati putem aplikacije ili BMW kartice za punjenje. Jasan mesečni račun navodi sve radnje izvršene uz BMW Charging.
Otkrijte više
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač Kabl za punjenje (režim 3) za javne punjače.

Kabl za punjenje (režim 3) za javne punjače.

Kabl za punjenje (režim 3) omogućava udobno punjenje baterije na javno dostupnim punjačima. Može se koristiti za trofazno punjenje kapaciteta punjenja do 11 kW. Dugačak je pet metara i bazaltno siv, sa praktičnom torbom za odlaganje. Pored kartice za punjenje BMW-a, kabl za punjenje (režim 3) je namenjen i za javne punjače i ide uz vaš BMW.
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač IONITY.

IONITY.

Zajedničko ulaganje IONITY, čiji je suosnivač BMW Group, zalaže se za uspostavljanje efikasne mreže za brzo punjenje električnih vozila u Evropi - važan korak ka obezbeđivanju električne mobilnosti čak i na dalekim putovanjima te posledično uspostavljanje na tržištu. Svoj BMW iX3, na primer, možete napuniti od 0% do 80% za samo 34 minuta. IONITY stanice za punjenje velike snage integrisane su u javnu mrežu BMW Charging i mogu se koristiti po ekskluzivnoj posebnoj ceni pomoću dodatne tarife. BMW Charging nudi sve atraktivnije cene za sva elektrifikovana vozila. Za najnovije informacije, posetite www.bmv-charging.com.
Saznajte više
BMW e-mobiliti tarifne opcije za javne punjače

Tariffne opcije.

Preko BMW Charging, BMW nudi novu tarifnu strukturu za javnu uslugu punjenja s ciljem da javno punjenje učini jednostavnim i atraktivnim kao punjenje kod kuće - npr. bez osnovnih naknada u prvoj godini za tek kupljena električna vozila. Pristupite velikom broju javnih provajdera u gustoj mreži za punjenje BMW-a - sve putem BMW kartice za punjenje ili putem aplikacije. Za najnovije informacije, posetite www.bmv-charging.com.
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač Connected Charging.

Connected Charging

Uz usluge Connected Charging možete efikasno iskoristiti domet svog BMW električnog i plug-in vozila. Sistem vas obaveštava o najbližim stanicama za punjenje na vašoj ruti i ukazuje na tačke interesa kao što su kafići ili restorani, tako da možete najbolje iskoristiti vreme potrebno za punjenje baterije.

NAJBLIŽI PUNJAČ ZA VAŠ BMW ELEKTRIČNI I PLUG-IN HIBRID.

DOPUNA BATERIJE NA POSLU

BMW e-mobiliti punjači na poslu
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač na radnom mestu

Rešenja za vaše radno mesto.

Ako putujete na posao svojim električnim i plug-in BMW vozilom, BMW Charging vam nudi i mogućnosti punjenja. Takođe možete koristiti mrežu javnih punjača koja je sve veća, preko različitih provajdera ili kod vašeg poslodavca. Najbolje da pogledate detaljne informacije o dostupnosti javne infrastrukture za punjače na www.bmv-charging.com i putem aplikacije BMW Charging, navigacionog sistema ili aplikacije My BMW *. Biće nam drago da posavetujemo i podržimo komercijalne kupce ili operatore voznog parka koji žele da postave rešenja za naplatu na lokaciji svoje kompanije. Jednostavno se obratite svom savetniku za korporativne klijente i iskoristite naš spektar usluga.
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač Kabl za punjenje (režim 3) za javno punjenje

Kabl za punjenje (režim 3) za javno punjenje

Kabl za punjenje (režim 3) za javno punjenje, koji je pored kartice za punjenje BMW standardna oprema na mnogim tržištima, omogućava udobno punjenje baterije na javno dostupnim punjačima. Može se koristiti za trofazno punjenje kapaciteta do 22 kW - tačan kapacitet punjenja zavisi od vozila i stanice za punjenje. Kabl za punjenje dugačak je pet metara i bazaltno je sive boje.
BMW e-mobiliti električno vozilo punjač Rešenja za zaposlene.

Rešenja za zaposlene.

Punjači na radnom mestu nude zgodnu i direktnu priliku za punjenje automobila i efikasno korišćenje vremena. BMW korporativna prodaja i naša podružnica Alphabet nude brojne usluge od zakupa do upravljanja električnim voznim parkom za preduzeća i poslodavce. To uključuje specijalni hardver za punjenje kao što su AC / DC stanice za punjenje, zidne kutije ili utičnice za koje je odgovarajuća oprema uključena u raspored isporuke. Pored toga, postoje rešenja za naplatu za punjenje službenih automobila kod kuće i u pokretu, kao i mnoge druge opcije, posebno za komercijalne klijente. A sve ovo znači da nema dodatnih prepreka za vašu efikasnu svakodnevnu rutinu.
Saznajte više

SAVRŠENO POVEZANI.

BMW e-mobiliti My BMW App

My BMW App*.

Aplikacija My BMW * vas virtuelno povezuje sa vašim BMW-om uvek i svuda i zahvaljujući svom modernom dizajnu, intuitivnom radu i sveobuhvatnim funkcijama nudi potpuno novo iskustvo mobilnosti. Kada ga koristite, ne samo da imate stalan uvid status vozila, kao što su nivo napunjenosti ili raspoloživi domet, već ste u mogućnosti i da vrlo ugodno komunicirate i programirate svoje vozilo preko smart telefona. Na primer, putovanje možete unapred i komforno isplanirati na smart telefonu, a zatim jednostavno poslati odredište u navigacioni sistem u vozilu. Istovremeno, My BMW App * uvek će vam pokazati najbližu javnu stanicu za punjenje zajedno sa njenom dostupnošću. Tokom postupka punjenja, u svakom trenutku pratite trenutni nivo napunjenosti i možete predusloviti unutrašnjost vozila kao idealnu pripremu za putovanje - ili podesiti odgovarajući tajmer za to. Takođe ćete pronaći detalje o svim prethodnim operacijama punjenja, kao i dodeljivanju BMW bodova u aplikaciji My BMW. Pomoću ovih i mnogih drugih funkcija i usluga, My BMW App * osigurava bezbrižnu mobilnost i još veće zadovoljstvo u električnoj vožnji - bez obzira na to gde se nalazite.

BMW e-mobiliti BMW Connected Charging

Connected Charging.

Zbogom anksioznost zbog dometa: uz BMW Connected punjenje posebno efikasno koristite asortiman svog električnog BMW-a. Već ste planirali putovanje na pametnom telefonu putem aplikacije My BMW App * i poslali ga u svoje vozilo, nakon čega navigacioni sistem automatski izračunava optimalnu rutu i prikazuje je za vas. Ako se odredište nalazi van raspoloživog električnog dometa vašeg vozila, koji možete videti u bilo kom trenutku preko radijusa dometa, zaustavljanje radi punjenja automatski će biti dodato na vašu rutu. To znači da su vam sve relevantne informacije uvek na dohvat ruke: vrsta potrebnog utikača, dostupne struje punjenja, vreme otvaranja i troškovi stanice za punjenje, kao i tačke interesa u neposrednom okruženju, poput kafića ili restorana. Tokom putovanja možete u bilo kom trenutku pozvati BMW inteligentnog ličnog asistenta kojim upravljate glasom za odgovore i korisne savete. Na primer, pokušajte da pitate: „Hej BMW, kako mogu da povećam svoj domet?“

BMW e-mobiliti BMW eDrive zone & BMW tačke

BMW eDrive zone & BMW poeni.

Širom sveta, sve više i više gradova postavlja zone u kojima je saobraćaj ili potpuno zabranjen ili dozvoljen samo u ograničenoj meri. Na primer, u nemačkim gradovima naići ćete na takozvane ekološke zone, koje lokalno smanjuju teret izduvnih gasova i emisiju CO2 ograničavanjem količina zagađivača. Da bismo u najvećoj mogućoj meri omogućili i promovisali putovanje bez emisija kroz ove ekološke zone, razvili smo BMW eDrive Zone. Vaš hibridni BMW na taj način automatski prepoznaje kada uđe u zonu zaštite i prebacuje se nezavisno na čisto električni režim vožnje bez emisije gasova. Svaki kilometar koji pređete električno donosi vam bonus poene koje sakupljate u okviru šeme BMW bodova, a u određenim gradskim zonama i zonama životne sredine, broj bodova se zapravo udvostručuje. Možete ih pregledati i upravljati njima u aplikaciji My BMW *. BMW bodovi se tada mogu pretvoriti u korisne nagrade, kao što su besplatni dodaci za punjenje BMW-a.

NAJČEŠĆA PITANJA: NAJVAŽNIJA PITANJA I ODGOVORI:

 • Kako mogu da napunim svoj električni automobil i plug-in BMW kod kuće?
 • Koji su optimalni nivoi punjenja baterije za moj električni BMW?
 • Na šta da pazim dok punim svoj BMW plug-in hibrid?
 • Na šta treba da pazim dok punim bateriju sa utičnice?
 • Ko će mi kod kuće instalirati Wallbox ili industrijsku utičnicu za BMW fleksibilni brzi punjač?
 • Koja je razlika između punjenja naizmeničnom (AC), jednosmernom (DC) i punjenja velike snage (HPC)?
BMW e-mobilnost BMW električno vozilo

Želim da saznam više o BMW električnim vozilima.

BMW e-mobilnost BMW plug in hibrid

Interesuju me BMW plug-in hibridi.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2.

* Aplikacija My BMW kompatibilna je sa svim BMW modelima od 2014. godine na ovamo. Zahteva opciju ConnectedDrive Services i odgovarajući smart telefon. Dostupnost i funkcije aplikacije My BMW se razlikuju u zavisnosti od tržišta.

 

 

BMW iX(1):
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): ispod 21
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 0
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 0


BMW iX3:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 0
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 0
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 17.8–17.5

 

 

BMW limuzine serije 3 plug-in hibridi:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.0–1.5
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 45–35
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 15.9–13.9

 

 

BMW karavani serije 3 plug-in hibridi:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.2–1.7
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 49–38
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 15.8–14.5

 

 

BMW limuzine serije 5 plug-in hibridi:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.3–1.6
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 53–36
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 16.3–13.8

 


BMW limuzine serije 5 plug-in hibridi:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.4–1.8
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 54–42
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 16.7–15.4

 

 

BMW X5 xDrive45e:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.0–1.7
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 46–38
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 23.5–21.3

 

 

BMW X3 xDrive30e:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.4–2.1
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 54–48
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 17.1–16.4

 

 

BMW 2 Series Active Tourer 225xe:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 1,9
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 42
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 13,5

 

 

BMW limuzine serije 7 plug-in hibridi:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.5–2.1
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 57–48
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 16.2–15.1

 

 

BMW X1 xDrive25e:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 1,9
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 43
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 13,8

 

 

BMW X2 xDrive25e:
Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.1–1.9
Emisija CO2 u g/km (prosečno): 47–43
Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 14.2–13.7

 

 

Vrednosti koje su naznačene sa (1) su preliminarne.


Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđena je u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je važila u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom za tržište u Nemačkoj, a prikazani opseg uzima u obzir opcionu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

 

Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“ koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka te na adresi://www.dat.de/co2

 

Vrednosti su već zasnovane na novom WLTP načinu obračuna i prevedene su u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se omogućilo poređenje vozila. Što se tiče poreza ili drugih taksi zasnovanih (između ostalog) na emisiji CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od vrednosti koje su ovde navedene.

 

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisija CO2.

 • * Aplikacija My BMW kompatibilna je sa svim BMW modelima od 2014. godine na ovamo. Zahteva opciju ConnectedDrive Services i odgovarajući smart telefon. Dostupnost i funkcije aplikacije My BMW se razlikuju u zavisnosti od tržišta.

  BMW iX(1):
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): ispod 21
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 0
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 0

  BMW iX3:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 0
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 0
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 17.8–17.5

  BMW limuzine serije 3 plug-in hibridi:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.0–1.5
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 45–35
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 15.9–13.9

  BMW karavani serije 3 plug-in hibridi:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.2–1.7
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 49–38
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 15.8–14.5

  BMW limuzine serije 5 plug-in hibridi:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.3–1.6
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 53–36
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 16.3–13.8

  BMW limuzine serije 5 plug-in hibridi:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.4–1.8
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 54–42
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 16.7–15.4

  BMW X5 xDrive45e:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.0–1.7
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 46–38
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 23.5–21.3

  BMW X3 xDrive30e:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.4–2.1
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 54–48
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 17.1–16.4

  BMW 2 Series Active Tourer 225xe:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 1,9
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 42
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 13,5

  BMW limuzine serije 7 plug-in hibridi:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.5–2.1
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 57–48
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 16.2–15.1

  BMW X1 xDrive25e:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 1,9
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 43
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 13,8

  BMW X2 xDrive25e:
  Potrošnja goriva u l/100 km (prosečno): 2.1–1.9
  Emisija CO2 u g/km (prosečno): 47–43
  Potrošnja energije u kWh/100 km (prosečno): 14.2–13.7

  Vrednosti koje su naznačene sa (1) su preliminarne.

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđena je u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja je važila u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom za tržište u Nemačkoj, a prikazani opseg uzima u obzir opcionu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“ koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka te na adresi://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novom WLTP načinu obračuna i prevedene su u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se omogućilo poređenje vozila. Što se tiče poreza ili drugih taksi zasnovanih (između ostalog) na emisiji CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od vrednosti koje su ovde navedene.