BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen siva metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz vozila tokom vožnje kroz planine
Cena od68.510 EUR
Potrošnja goriva (kombinovano)8.0–7.8 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzin

BMW Z4

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen siva metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz vozila tokom vožnje kroz planine

THE BMW Z4 M40i ROADSTER.

Cena od68.510 EUR
Potrošnja goriva (kombinovano)8.0–7.8 l/100 km
Motor i vrsta gorivaBenzin
BMW Z4THE BMW Z4 M40i ROADSTER.

Otvoren, snažan i dizajniran za performanse. Sa svojim širokim prednjim delom, velikim točkovima, izduženom haubom i mnogim detaljima inspirisanim motosportom, BMW Z4 M40i Roadster dokazano ubrzava puls na prvi pogled. Na putu, odmah razvija svoj sportski karakter: roadster koji nagon za slobodom pretvara u čisti užitak prilikom vožnje.

Pročitajte više

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI I UNUTRAŠNJOSTI BMW-A Z4 M40i ROADSTER.

Izaziva entuzijazam.

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen siva metalik boja tročetvrtinski prednji prikaz vozila tokom vožnje
Dvostruka prednja rešetka mrežastog dizajna BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen siva metalik boja bliži prikaz

BMW prednja maska mrežastog dizajna.

Dinamičnom izgledu doprinosi mrežast dizajn BMW prednje maske koja varira zavisno od motora. Osnovni model ima crnu mrežastu rešetku visokog sjaja, Sport Line i M Sport paket izrađeni su od mat aluminijuma, svaki s okvirom prednje rešetke u hromu. BMW prednja rešetka na top modelu M40i je u potpunosti u Cerium sivoj boji.
Air Breather BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen siva metalik boja bliži prikaz

Air Breather (otvori za vazduh).

Zajedno s vazdušnom zavesom u donjem delu prednjeg branika, vazdušni otvori smešteni iza prednjih lukova točkova značajno smanjuju turbulenciju vazduha u lukovima točkova i ciljano usmeravaju protok vazduha - čime se smanjuje otpor. Istovremeno, ističu sportski karakter vozila kao dekorativnog elementa.
M Aerodynamics paket BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen siva metalik boja bočni prikaz

M Aerodynamics paket.

Paket M Aerodynamic s M specifičnim donjim delom prednjeg branika, donjim delom zadnjeg branika i bočnim spojlerima u boji karoserije i umetkom difuzora u Dark Shadow metalik boji obezbeđuje izuzetno dinamičan i sportski izgled. Komponente ne samo da izoštravaju izgled, već i optimiziraju aerodinamička svojstva vozila.
Izduvne cevi BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen siva metalik boja bliži prikaz otpozadi

Izduvne cevi slobodnog oblika.

Okrugle hromirane izduvne cevi visokog sjaja s desne i leve strane zadnjeg dela pojačavaju sportski izgled vozila.
M Sport sedišta BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 unutrašnjost

M Sport sedišta.

M sportska sedišta s integrisanim naslonima za glavu, dubokom površinom za sedenje i visokim bočnim naslonima i naslonima za leđa obezbeđuju vozaću i suvozaću poboljšano prianjanje u sedištu, čak i prilikom brzog ulaska u krivine. Pored toga, sedište vozača, i zavisno od opreme, sedište suvozača, mogu se prilagoditi vašim individualnim dimenzijama tela zahvaljujući integrisanom podešavanju širine naslona.
M kožni volan BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 kabina

M kožni volan.

M kožni volan s višenamenskim tasterima i M oznakom se odlikuje svojim trokrakim dizajnom. Obruč upravljača presvučen „Walknappa“ kožom crne boje s oblikovanim osloncima za palac obezbeđuje sportski, direktan osećaj upravljanja i tako osigurava dinamično iskustvo vožnje.

VOZNA DINAMIKA MODELA BMW Z4 M40i ROADSTER.

Otkrijte svoje ambicije.

Nijedan izazov nije prevelik za ovo vozilo. BMW Z4 M40i Roadster dokazuje svoje sportsko poreklo u svakoj situaciji. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, svom niskom položaju na putu i sistemskoj optimizaciji težine, postiže impresivne performanse – i dinamiku vožnje vrhunske klase.
M TwinPower Turbo 6-cilindrični benzinski motor u modelu BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

M TwinPower Turbo linijski 6-cilindrični benzinski motor.

Vrhunski sportista koji pruža čisto zadovoljstvo tokom vožnje: M TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski agregat odlikuje se superiornom snagom i predivnim, karakterističnim zvukom M motora. Double-VANOS, Valvetronic, visokoprecizno HPI ubrizgavanje i TWinScroll turbopunjač obezbeđuju veliku snagu.
Adaptivno M oslanjanje BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Adaptivno M oslanjanje.

Adaptivno M oslanjanje spušteno za 10 mm može se elektronski podešavati u bilo kom trenutku kako bi se prilagodilo uslovima i kvalitetu podloge. Vozači takođe mogu da podese i karakteristike sistema oslanjanja preko opcije Driving Experience kako bi aktivirali svoj omiljeni stil vožnje u bilo kom trenutku - od komfornog do ekstremno sportskog sa izrazito okretnim upravljanjem.
M Sport diferencijal BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 detaljni prikaz

M Sport diferencijal.

M Sport diferencijal maksimalno unapređuje prianjanje i stabilnost u vožnji tokom ubrzavanja ili pri bržem ulasku u krivinu, na svim vrstama podloge. Elektronski kontrolisani uređaj stara se da stepen prianjanja uvek bude optimizovan, te da se maksimalno smanji razlika u broju obrtaja točkova na zadnjoj osovini.
Steptronic Sport menjač BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 krupni plan ručice menjača unutrašnjost

Steptronic Sport menjač.

8-stepeni Steptronic Sport menjač s kontrolom pokretanja dozvoljava sportske promene stepena prenosa, automatski i ručno putem menjača ili ručice menjača na volanu - kako biste udobno krstarili ili vozili dinamično. U režimu SPORT ili SPORT+i sa ručicom menjača u levom S/M položaju, menjač je konfigurisan za maksimalne performanse.
Varijabilno sportsko upravljanje BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 volan kabina

Varijabilno sportsko upravljanje.

Varijabilno sportsko upravljanje Servotronic stvara osećaj agilnog odziva na upravljaču i smanjuje napor koji vozač treba da uloži u pomeranje upravljača. Promenom odnosa upravljanja reaguje na svaku promenu ugla upravljača. Tako se postiže veća upravljivost i dinamičnost, a istovremeno smanjuje fizički napor potreban za situacije prilikom parkiranja ili skretanja.
M Sport kočnice BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen siva metalik boja bočni prikaz naplatka od legure

M Sport kočnice.

M Sport kočnice opremljene su sa po četiri klipne fiksirane čeljusti/klešta napred i po jedna klipna klešta pozadi, u plavoj metalik boji sa M oznakom uz velike kočione diskove izvanrednih kočionih performansi.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 kontrolni displej

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT (INTELIGENTNI LIČNI ASISTENT).

SISTEMI PODRŠKE VOZAČU U MODELU BMW Z4 M40i ROADSTER.

Digitalne usluge i inteligentni sistemi podrške vozaču.

BMW Z4 M40i Roadster svom vozaču nudi veliki broj inteligentnih sistema pomoći. Od pomoćnika za parkiranje do vašeg ličnog glasovnog asistenta, inovativne tehnologije povećavaju udobnost i sigurnost tokom putovanja. Ujedno, omogućuju i delomično autonomnu vožnju, zavisno od situacije.
BMW Operativni sistem 7 BMW Z4 M40i Roadster G29

BMW Operativni sistem 7.

Inovativni operativni koncept - BMW Operativni sistem 7 olakšava upravljanje raznim funkcijama u vozilu, putem glasovnih komandi, ekrana osetljivog na dodir i iDrive kontrolera – na veoma intuitivan način. Funkcionalnost kontrolera je dodatno unapređena. Sada direktno možete birati sa menija za aplikacije.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 kontrolni displej

BMW Intelligent Personal Assistant (Inteligentni lični asistent).

Zar ne bi bilo neverovatno da je vaš BMW i vaš lični stručnjak za vozila? Komunicirajte s svojim vozilom pomoću sistema BMW Intelligent Personal Assistant (Inteligentni lični asistent). Izgovorite naredbe prirodno da biste upravljali brojnim funkcijama u vašem vozilu. Ova funkcija vam obezbeđuje razne informacije o vašem vozilu i pomaže vam da se još bolje upoznate sa svojim BMW-om.
Connected Music BMW Z4 Roadster G29

Connected Music.

Slušajte svoju omiljenu muziku gde god se nalazili. Klasična na autoputa, džez za vreme špica i pop kada krstarite. Connected Music s Spotify-em znači da možete direktno da slušate milione pesama bez ikakvih ograničenja putem BMW-ovog muzičkog partnera Spotify, koristeći SIM karticu instaliranu u vašem vozilu.

TEHNIČKI PODACI - BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

250 (340)/5.000-6.500

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

4.5

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

8,0-7,8

Emisija CO2 u g/km (kombinovana):

182-177

BMW Z4 M40i Roadster G29 bočni prikaz

CENE, FINANSIRANJE I LIZING - BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW FINANSIJSKE USLUGE - BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i Roadster G29 bočni prikaz vozila ispred zgrade

Brz i fleksibilan proces ugovaranja kada je reč o financijskim proizvodima po meri iz BMW Financial Services. Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama. Saznajte više o atraktivnim rešenjima finansiranja ili odgovarajućoj ponudi lizinga za vaš novi BMW Z4 M40i Roadster.

BMW USLUGE.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga. Sadržaj paketa usluga:
 • Usluga provere vozila
 • Zamena polen filtera
 • Zamena kočione tečnosti
Saznajte više o BMW Service Inclusive.
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Uz inovativne teleusluge BMW ConnectedDrive, vaš BMW automobil vam pomažu da ostanete bezbrižni: kada je potrebno održavanje ili u slučaju kvara, željenom BMW-om servisnom partneru pruža sve relevantne podatke o vozilu. Tada će vas kontaktirati vaš servisni partner radi dogovora o terminu servisa. Možete se pouzdati u brzu i direktnu uslugu i ne morate baš o svemu razmišljati. Jedini uslov: registrovali ste svoj automobil preko mreži na portalu BMW ConnectedDrive i izabrali ste servisnog partnera. Otkrijte sada kako BMW Teleservices mogu u vaš život uneti još više pogodnosti.
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW-a non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.
Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW Z4 M40i, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

 • BMW Z4 Roadster sDrive20i(3):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6,1–5,8
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 139–133

  BMW Z4 Roadster sDrive30i(3):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6,1–5,8
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 139–133

  BMW Z4 Roadster M40i(3):
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,4–7,1
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 168–162

  Ilustracije prikazuju opcionalnu opremu.

  Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije koje su ovde prikazame utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo osnovne konfiguracije u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite večičine dostupnih točkova i guma za odabrani model.

  Vrednosti vozila obeleženih sa (3) već su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje među vozilima. [Što se tih vozila tiče, kod poreza i drugih dažbina u vezi sa vozilima zasnovanim (makar između ostalog) na emisijama CO2 vrednosti CO2 se mogu razlikovati od onih koje su ovde navedene.

  Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom radi klasifikacije.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobilan može se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih putničkih vozila““ dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.