BMW M135i xDrive ( F40 ) Black Sappire metalik boja, vozilo u pokretu kroz urbano okruženje
M135i xDrive
Shop The Look
Cena od59.010 EUR
Potrošnja goriva, kombinovano7.9-7.4
Motor i vrsta gorivaBenzin

THE 1

BMW M135i xDrive ( F40 ) Black Sappire metalik boja, vozilo u pokretu kroz urbano okruženje

BMW M135i xDRIVE

Cena od59.010 EUR
Potrošnja goriva, kombinovano7.9-7.4
Motor i vrsta gorivaBenzin
THE 1BMW M135i xDRIVE

Uprkos tom što nudi unapređene performanse, više stila i bolju zabavu prilikom vožnje, BMW M135i xDrive nije tu da se nadmeće – već da postavlja nove standarde. Njegova atletska spoljašnjost to naglašava s prepoznatljivim detaljima kao što su M135i xDrive specifična dvostruka prednja rešetka s mrežastim dizajnom, M stražnji spojler i dve izduvne cevi od 100 mm. Ipak, i na putu, BMW M135i xDrive pruža svoj specifičan ton: kombinacija standardnog M Sport diferencijala, BMW xDrive, Steptronic Sport menjača i M sportskog upravljanja čini ga najboljim vozilom u svojoj klasi u smislu agilnosti i vožnje po krivinama. M TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor s visokim brojem obrtaja pokreće ovaj samouvereni BMW Serije 1 M automobil, što obezbeđuje vozilu neprikosnovene performanse i dinamiku vožnje.

Pročitajte više

MOĆNE KARAKTERISTIKE VOZILA.

Sportski i progresivni dizajn novog BMW-a M135i xDrive je gotovo stvoren da privuče poglede i izazove divljenje u rekordnom vremenu. Izuzetno prepoznatljiv prednji deo s velikim otvorima za vazduh, istaknutom dvostrukom rešetkom mrežasog dizajna i nagnutim prilagodljivim LED farovima osiguravaju nezaboravan prvi utisak. Impresivni 19-inčni naplatci od lakih legura zajedno s dinamičnim konturama naglašavaju atletski karakter vozila. Sa zadnje strane dominira široki donji deo branika s izgledom difuzora i dve velike izduvne cevi od 100 mm u Cerium sivoj boji. Unutrašnjost BMW-a M135i xDrive inspiriše jednako brzo: M Sport sedišta, osvetljeni ukrasni elementi i veliki panoramski stakleni krov stvaraju posebno dinamičan i vrhunski ambijent.

Pročitajte više

DIZAJN.

Visokokvalitetna oprema za spoljašnjost i unutrašnjost BMW-a M135i xDrive.

BMW M135i xDrive (F40) u Black Sapphire metalik boji, tročetvrtinski prednji prikaz vozila u pokretu
BMW M135i xDrive (F40) Black Sappire metalik boje s BMW prednjom rešetkom mrežastog dizajna u Cerium sivoj boji

BMW prednja rešetka mrežastog dizajna.

BMW prednja rešetka mrežastog dizajna u potpunosti dovršena u Cerium sivoj boji ima detaljno dizajnirane rešetke iznutra. Ova mrežasta struktura, inspirisana trkama, obezbeđuje dubinu i vrednost prednjoj strani i daje visokokvalitetan i dinamičan naglasak detaljima.
BMW M135i xDrive (F40) Black Sapphire metalik boje, zadnji prikaz s M Aerodinamics paketom

M Aerodinamics paket.

M Aerodinamics paket sa M specifičnim donjim delom branika, zadnjim donjim delom branika i bočnim otvorima pruža utisak čiste dinamike, naglašavajući atletski karakter vozila. Ukrasni elementi su obojeni u boji karoserije i imaju umetke u crnoj boji visokog sjaja.
BMW M135i xDrive (F40) Black Sapphire metalik boje, zadnji prikaz s M zadnjim spojlerom

M zadnji spojler.

M zadnji spojler ističe atletsku siluetu vozila i smanjuje neželjeno aerodinamično podizanje. Stvarajući potisnu silu na zadnjoj osovini, pruža vozilu veću stabilnost u vožnji.
BMW M135i xDrive (F40) Black Sappire metalik boje, zadnji prikaz s ukrasnim elementima leve i desne izduvne cevi u Cerium sivoj boji

Izduvne cevi.

Ekskluzivno za M135i xDrive: nakošene izduvne cevi s leve i desne strane, u Cerium sivoj boji. Izduvne cevi prečnika 100 mm su vizuelna izjava same po sebi, te naglašavaju sportski duh modela M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) Unutrašnjost s M sportskim sedištima za vozača i suvozača

M sportska sedišta za vozača i suvozača.

M sportska sedišta s integrisanim naslonima za glavu, dubokom površinom za sedenje i visokim bočnim naslonima i naslonima za leđa obezbeđuju vozaću i suvozaću poboljšano prianjanje u sedištu, čak i prilikom brzog ulaska u krivine. Pored toga, sedišta se mogu prilagoditi vašim individualnim dimenzijama tela zahvaljujući integrisanom podešavanju širine naslona.
BMW M135i xDrive (F40) Unutrašnjost s M sigurnosnim pojasevima

M sigurnosni pojasevi.

M sigurnosni pojasevi s zatezačem pojasa i ograničenjem sile pojasa se odlikuju izuzetnim šavovima u klasičnim M bojama i naglašavaju visoki kvalitet i sportski ambijent enterijera.
BMW M135i xDrive (F40) kokpit sa M kožnim upravljačem

M kožni upravljač.

M kožni upravljač, s multifunkcijskim tasterima, M oznaka i integrisani vazdušni jastuk za vozača, predstavljeno u trokrakom dizajnu. Obruč upravljača presvučen crnom „Walknappa“ kožom sa crnim šavovima i konturama za palac osigurava direktno, sportsko iskustvo upravljanja.
BMW M135i xDrive (F40) enterijer s osvetljenim ukrasnim lajsnama „Illuminated Boston“

Unutrašnje ukrasne lajsne „Illuminated Boston“

Unutrašnje ukrasne lajsne „Illuminated Boston'“ s „Mesh“ naglaskom na komandnoj tabli i ukrasnim elementima vrata obezbeđuju unutrašnjosti progresivan ambijent koji pruža osećaj velike vrednosti. Svetlucave šare koje diskretno osvetljavaju ukrasne elemente stvaraju privlačnu i ugodnu atmosferu u vozilu.
BMW M135i xDrive (F40) u M Misano metalik boji, video

VOZNA DINAMIKA.

Karakteristike vozne dinamike BMW-a M135i xDrive.

M TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor u modelu BMW M135i xDrive (F40)

BMW M135i xDrive motor.

Vrhunski sportista koji pruža čisto zadovoljstvo tokom vožnje: M TwinPower Turbo 4-cilindrični benzinski motor u BMW M135i xDrive je posebno snažan jer je opremljen novim klipovima, većim turbopunjačem, optimizovanim usmeravanjem usisnog vazduha, rashladnim paketom visokih performansi i M izduvnim sistemom s klapnom.
BMW M135i xDrive (F40) s Steptronic menjačem

Steptronic Sport menjač.

8-Stepeni Steptronic Sport sistem prenosa osigurava neverovatan sportski doživaljaj pri promeni brzina. Bilo da se radi o automatskom ili ručnom menjaču ili ručici menjača – za udobnu ili neverovatno dinamičnu vožnju. U režimu SPORT i sa ručicom menjača u levom S/M položaju, menjač je konfigurisan za maksimalne performanse.
BMW M135i xDrive (F40) s M Sport oslanjanjem

M Sport oslanjanje.

M Sport oslanjanje spušta vozilo za otprilike deset milimetara. Takođe ima kraće opruge oslanjanja i čvršće podešavanje amortizera, kao i tvrde stabilizatore. U kombinaciji rezultiraju još izravnijim dizajnom oslanjanja, što omogućuje izrazito sportski stil vožnje.
BMW M135i xDrive (F40) s M Sport kočnicama

M Sport kočnice.

M Sport kočnice opremljene su sa po četiri klipne fiksirane čeljusti/klešta napred i po jedna klipna klešta pozadi, u plavoj metalik boji sa M oznakom uz velike kočione diskove izvanrednih kočionih performansi.
BMW M135i xDrive (F40) Black Sapphire metalik boje, M Performance paket, tročetvrtinski prednji prikaz

BMW M135i xDRIVE SA M PERFORMANCE PAKETOM.

M Performance paket dodatno pojačava sportski potencijal vozila. Smanjenje težine postignuto merama na podvozju, u unutrašnjosti i korišćenjem laganih kovanih točkova od 18-inči, garantuje maksimalno ubrzanje i osetno povećava dinamiku vožnje. Istovremeno, M Performance paket sa svojim upečatljivim crnim elementima dizajn,a kao što su poklopci spoljnih retrovizora, BMW prednja rešetka mrežastog dizajna i ukrasni elementi izduvne cevi, jasno ukazuju na poboljšane performanse spolja.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Povezanost i digitalne usluge u modelu BMW M135i xDrive.

Upotrebom vaših ličnih digitalnih podataka preko slobodno programabilnog sistema, BMW Live Cockpit Professional, najnovije tehnologije povezivanja i inovativne digitalne usluge nude vam maksimalnu povezanost i udobnost u vašem BMW-u M135i xDrive.
BMW M135i xDrive (F40) s BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional s navigacionom funkcijom uključuje visokokvalitetnu mrežu ekrana koja se sastoji od kontrolnog ekrana visoke rezolucije od 10,25 inči, kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalnog displeja na komandnoj tabli od 10,25 inča. BMW operativnim sistemom 7 se može između ostalog upravljati putem iDrive Touch Controller-a.
Telefonija sa bežičnim punjenjem u modelu BMW M135i xDrive (F40)

Telefonija sa bežičnim punjenjem.

Telefonija sa bežičnim punjenjem obuhvata priključnu stanicu za bežično punjenje i drugi mikrofon za bolji hands-free kvalitet zvuka za vas i vašeg suvozača. Krovna antena omogućava prijem mobilnog signala. Preko Bluetooth veze se mogu povezati dva mobilna telefona i audio plejer.
BMW M135i xDrive (F40) s integracijom pametnog telefona

Integracija pametnog telefona.

Zašto ne koristiti funkcije pametnog telefona u svom BMW-u i nastaviti sa uobičajenim aktivnostima? Funkcija integracije smart telefona u vašem vozilu podržava Apple CarPlay i Android Auto preko bežične veze vašeg smart telefona i vozila. Na taj način omogućuje se korišćenje poznatih funkcija i različitih aplikacija u vozilu.

TEHNIČKI PODACI ZA BMW M135i xDRIVE.

BMW M135i xDrive.

Snaga motora u kW (KS) pri 1/min:

225 (306)/5,000-6,250

Ubrzanje od 0–100 km/h u s:

4.8

Prosečna potrošnja goriva u l/100 km:

7.9-7.4

Emisija CO2 u g/km (kombinovana): 

178-168

BMW M135i xDrive (F40) Black Sapphire metalik boje, tehnički podaci

BMW USLUGE.

USLUGE I PODRŠKA ZA BMW M135i xDRIVE.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#štagoddasedesi: Sveobuhvatno bezbrižno putovanje kada su u pitanju električna vozila: ovaj paket vam nudi 100% transparentnost i pogodnu jednostavnost planiranja. Sami birate rok od 4 ili 6 godina - ili rok od 3 godine kao korisnik lizinga. Sadržaj paketa usluga:
 • Usluga provere vozila
 • Zamena polen filtera
 • Zamena kočione tečnosti
Saznajte više o BMW Service Inclusive.
BMW Roadside Assistance

BMW Roadside Assistance.

Besplatna usluga BMW Roadside Assistance dostupna je svim vozačima BMW-a non-stop, 365 dana u godini. Jedan poziv - i naši stručnjaci su vam na usluzi, bilo telefonom ili na licu mesta, ako je potrebno.
Saznajte više o BMW Roadside Assistance.
Zaposleni u BMW-u savetuje kupca

ŽELITE DIREKTNE KONSULTACIJE?

Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtevate dodatne informacije ili želite posebne ponude za BMW M135i xDrive, kontaktirajte BMW partnera u vašoj blizini. Naši kompetentni BMW savetnici će vam sa zadovoljstvom dati savet, telefonski ili direktno u salonu.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2.

BMW M135i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,9-7,4
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 178-168

Službeni podaci o potrošnji goriva, emisijama CO2, potrošnji električne energije i dometu sa električnom energijom utvrđeni su u skladu s propisanim postupkom merenja i u skladu su s Izmenama i dopunama Uredbe (EU) 715/2007. WLTP specifikacije uzimaju u obzir bilo koju dodatnu opremu u slučaju dometa. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021. godine, službene specifikacije postoje samo prema WLTP-u. Dodatne informacije o NEDC i WLTP mernim metodama mogu se naći na www.bmw.de/wltp

Pročitajte više

Potrošnja goriva i emisije CO2 modela BMW M135i xDrive.

 • BMW M135i xDrive:
  Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7.9-7.4
  Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 178-168

  Na slikama se vidi opcionalna oprema, ekrani i prikazi zavise od opcija opreme.

  Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose navozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model.

  Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile može se naći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 za nova putnička vozila“, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i od DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany te na adresi https://www.dat.de/co2

  Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene natrag u vrednosti ekvivalentne sa NEDC da bi se obezbedilo poređenje između vozila. Za poreze na vozila i druge dažbine zasnovane na (makar između ostalog) emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.