originalni-delovi

  DA, IZGLEDAJU ISTO, A DA LI ĆE KOČITI ISTO I ZA GODINU DANA.

  BMW ORIGINALNI DELOVI.

  DA, IZGLEDAJU ISTO, A DA LI ĆE KOČITI ISTO I ZA GODINU DANA.

  BMW ORIGINALNI DELOVI.

  ORIGINALNI BMW DELOVI.

  Da vaš BMW ostane BMW.

  Savršene performanse se postižu samo preciznim uklapanjem svih delova u skladu sa zahtevima svakog BMW modela. Dobijate vrhunski kvalitet i savršenu bezbednost. Zbog toga bi trebalo da se oslonite na originalne BMW delove.


  Da li želite da vaš BMW bude spreman za svakakve izazove i beskompromisni užitak u vožnji? Zato ugrađujemo originalne rezervne delove!

  Pročitajte više

  BMW ORIGINALNI DELOVI NA PRVI POGLED.

  Originalni BMW izduvni sistem

  Originalni BMW izduvni sistem.

  Snažan motor doprinosi čistom užitku u vožnji – što nije slučaj sa bukom motora i zagađivanjem. Originalni BMW izduvni sistem pruža bolje performanse motora i manju potrošnju goriva. Oni tako smanjuju emisiju izduvnih gasova za približno 90%. Tipično diskretan ali dinamičan „BMW zvuk“ – koji se razlikuje za svaki BMW model – je i dalje prisutan.
  Pročitajte više
  Originalno BMW kvačilo

  Originalno BMW kvačilo.

  Radujete se godinama čistog uživanja u vožnji: originalno BMW kvačilo je dizajnirano da traje oko 120.000 km, čak i tada se potroši približno 1.5 milimetar sa svake strane. Ne zahteva održavanje zahvaljujući hidrauličnom mehanizmu funkcionisanja. Zahvaljujući velikoj preciznosti tokom proizvodnje, ovaj originalni BMW deo lako može izdržati temperature do 150 Celzijusa. Ništa vam ne stoji na putu ka dugim i sportskim iskustvima vožnje.
  Pročitajte više
  Orginalne BMW kočnice

  Originalne BMW kočnice.

  U kritičnim situacijama svaki centimetar je bitan. S toga, orginalne BMW kočnice su individualno dizajnirane za svaki model, uzimaju u obzir aerodinamiku, ABS, šasiju, karoseriju i motor. Specijalni kompozitni materijali omogućavaju maksimalno kočenje i dug vek trajanja. Ovi originalni BMW delovi se konstantno testiraju putem sveobuhvatnih testova i simulacija. Na taj način se možete osloniti na njih kada je najbitnije.
  Pročitajte više
  Originalni BMW amortizeri

  Originalni BMW amortizeri.

  BMW se oslanja na sofisticirani, gasni, dizajn sa duplim cevima. Amortizeri koji su savršeno uklopljeni sa motorom vozila, su okarakterisani poboljšanom udobnosti vožnje, boljim ponašanjem i manjom bukom. Funkcionalna stabilnost je takođe zagarantovana pri ekstremnim uslovima. Ovi originalni BMW delovi povećavaju udobnost i bezbednost po hladnom i toplom vremenu između -40 i +100 Celzijusa.
  Pročitajte više
  Originalno BMW vetrobran staklo

  Originalno BMW vetrobran staklo.

  Ne dopustite da vas bilo šta ometa tokom vožnje. Originalno BMW vetrobran staklo garantuje idealnu vidljivost i funkcionalnost relevantnih sistema za pomoć vozaču. Zahvaljujući savršenom obliku, prednje vetrobransko staklo ne propušta vlagu i vazduh; specijalna zakrivljenost omogućava brisačima stakla da uklone maksimalnu količinu vode prilikom svakog prelaza. To je jedini način da se omogući da svi tehnički elementi koji su integrisani u vetrobransko staklo – od senzora za kišu do BMW Head-up ekrana – ostanu potpuno funkcionalni.
  Pročitajte više

  MREŽA OVLAŠĆENIH SERVISA

  Redovnim održavanjem i popravkom vozila u ovlašćenom servisu obezbeđujete da vaše vozilo zadrži bezbednost, sigurnost u vožnji i svoju vrednost nakon popravke.


  Prednosti popravke vozila u ovlašćenom servisu su:


  • Korišćenje originalnih delova
  • Upotreba najsavremenije tehnologije
  • Garancija na izvršene usluge i zamenjene originalne delove

   

  Listu ovlašćenih servisa možete pogledati na linku ispod.

  Pročitajte više