POGODNOSTI.

Saradnja sa BMW vozilima za javne službe.

BMW vozila za javne služve ne isporučuju samo izvanredne performanse; ona su takođe veoma ekonomična za korišćenje. Mala potorošnja goriva, dug životni vek, minimalni troškovi rukovanja i visoka preprodajna vrednost garantuju da dugoročno, investicija u BMW vozila javnih službi se uvek isplati.

Pročitajte više

FLEKSIBILNOST KONFIGURACIJE.

BMW vozila za javne službe su u upoterbi širom sveta. Ona ispunjavaju različite uloge i funkcije u raznim zemljama – BMW ih oprema na način koji je u skladu sa namenjenom upotrebom. Naravno, to znači da ih ofarba u odgovarajuće boje i opremi ih odgovarajućim rotirajućim svetlima i sirenama. To takođe zahteva da ona imaju svu opremu i prave specifikacije. Međutim, postoje neki atributi koji su zajednički – dinamične performanse, odziv i ekonomično korišćenje.

ZAGARANTOVANA ORGINALNA OPREMA FABRIČKOG KVALITETA.

Samo BMW nudi vozila za javne službe sa garancijom proizvođača koja pokriva svu specijalnu opremu za zvaniču upotrebu. Kako bi zagarantovali isti nivo bezbednosti kao i kod standardnih modela, BMW podvrgava vozila javnih službi seriji teških testova nakon završetka svih modifikacija.

Ovaj program nudi mnogo više od zakonski minimalnih zahteva, sa sudar/skliznuće i prevrtanje/krov testiranjem, kako bi se proverilo da li vozila ispunjavaju funkciju za koju su namenjena u svim uslovima.

Servisiranje na osnovu stanja i dostupnost orginalnih BMW delova za svu zvaničnu, specijalnu opremu smanjuje potrebno vreme servisiranja dok se u isto vreme maksimiziraju performanse i efektivnost svih BMW vozila javnih službi.

EKONOMIČNOST ZA PRIMER.

BMW vozila za javne službe ne samo da isporučuju neverovatne performanse, već su veoma ekonomična za korišćenje. Mala potrošnja goriva, dug životni vek, minimalni troškovi korišćenja i velika preprodajna vrednost garatnuju da dugoročni, bilo koja investicija u BMW vozila javnih službi se isplati.

 • Mala potreba za održavanjem

  Servisiranje na osnovu stanja produžava intervale održavanja uzimajući u obzir stvarne potrebe vozila, što znači da svako BMW vozilo javnih službi dobija tačno što zahteva – ništa više, ništa manje.

 • Smanjeni troškovi korišćenja

  Orginal BMW usluga, orginalni BMW delovi i dugoročna BMW garancija pokrivaju svu zvanično korišćenju opremu i smanjuje trošak korišćenja vozila i održava preprodajnu vrednost vozila.

 • Potrošnja goriva bez premca.

  BMW EfficientDynamics tehnologije kao što je ubrizgavanje visoke preciznosti u benzinskim motorima, common-rail dizel motori i Automatska Stani/Kreni funkcija minimizuju potrošnju goriva i smanjuju emisiju gasova.

BMW EFFICIENT DYNAMIC.

BMW EfficientDynamics podrazumeva korporativnu strategiju BMW Grupacije, koja uvek ima za cilj kombinovanje najbolje efikasnost i maksimalne dinamičnosti. Ona pokriva sve mere koje imaju za cilj povećanje efikasnost i dinamičnosti svih BMW vozla u isto vreme. Na ovaj način se utiče na čitav koncept vozila, pogonskog sklopa i upravljanja energijom, kao što je inteligentna lagana konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive i BMW TwinPower Turbo motori. Rezultat nije kompromis, već čist užitak u vožnji. S toga BMW EfficientDynamics strategija efektivno spaja procep između motivacije zaposlenih i optimizacije troškova.

 • Cekolokupan koncept vozila

  Inteligentna lagana konstrukcija:
  Korišćenje pravi materijala na pravom mestu, u zavisnosti od funkcije. Stvoreno inteligentnom mešavinom raznih materijala kao što je čelik i karbonska vlakna nije samo lagana i efikasna struktura. Svaki model iz BMW-a poseduje veliku čvrstinu radi optimalno dinamične vožnje i užitka u vožnji.

  Aerodinamičnost:
  Savršeno dizajniranim merama aerodinamičnost postiže se optimizovani otpor vazduha. Detaljna rešenja kao što je ravan donji deo karoserije, vazdušna zavesa na prednjem braniku i bočni usisnik vazduha iza prednjih blatobrana su odgovorni za stvaranje pozitivnog efekta na efikasnost i potrošnju BMW vozila.

 • Pogonski koncept

  BMW TwinPower Turbo:
  Višestruko nagrađivani benzinski i dizel motori sa BMW TwinPower Turbo tehnologijom se nalaze među inovacijama iz BMW EfficientDynamics. Oni kombinuju najnovije sisteme ubrizgavanja goriva, potpuno varijabilne performanse i inovativnu tehnologiju turbo punjača, i na taj način nude tipičan BMW obrtni memenat sa malom potrošnjom.

  BMW BluePerformance:
  Ova tehnolgija smanjuje azotne okside (NOx) stvorene od strane dizel motora, na minimum. Dok sam proces sagorevanja nije promenjen, visok stepen efikasnost dizel motora je očuvan. BMW modeli opremljeni sa BMW BluePerformance tehnologijom već ispunjavaju zahteve EU6 normi o izduvnih gasovima, koji zahtevaju smanjenje NOx emisije – čak i ako ne stupaju na snagu do 2014 godine.

 • Inteligentno upravljanje energijom

  Regeneracija kočione energije:
  Kinetička energija se oslobađa čim vozač pritisne pedalu kočnice ili pusti da vozilo krstari. Regeneracija kočione energije pretvara ovu energiju i električnu energiju i koristi je za punjenje akumulatora. Snaga motora potrebna za punjenje akumulatora je smanjena, rezultujući manjom potrošnjom goriva i emisijom gasova.

  ECO PRO Režim:
  Aktiviranjem ECO PRO režima, sve je podešeno ka većoj efikasnost. U zavisnosti od vašeg stila vožnje, to rezultuje smanjenom potrošnjom goriva za 20 procenata ( u skladu sa internom BMW studijom potrošnje goriva).

  BMW eDrive:
  Potpuno nova dimenzija užitka u vožnji; koncept vožnje BMW eDriive, uključujući električni motor, bateriju visokog napona i inteligentno upravljanje energijom, povećava dinamičnost i kada se vozi samo na električnu energiju, nema emisije gasova. Moderni sinhronizovani električni motor oduševljava ogromnim obrtnim momentom koji ostaje konstantan od ubrzanja do maksimlane brzine – radi održive mobilnosti sa izvanrednom agilnosti.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologija pun usluga, aplikacija i sistema za pomoć vozaču koji vas blisko povezuju sa svetom oko vas. Opustite se i podesite kancelariju unutar vašeg automobila. Sa BMW ConnectedDrive sistemom možete takođe primati, čitati i odgovarati na elektronsku poštu. Takođe možete sinhronizovati podatke kao što je vaš imenik. Šta se još dešava u svetu? Vaš BMW zna za šta se interesujete i čita vam poslednje novosti tokom vožnje preko audio sistema. Možete se u potpunosti osloniti na sisteme za pomoć vozaču tokom vožnje. Oni čine vaš BMW pametnijim i pomažu vam u svakoj situaciji. Uživajte u bezbednosti i udobnosti: sa BMW ConnectedDrive uslugama na vašoj strani.

 • BMW Night Vision

  Revolucija u oblasti bezbedne vožnje po noći: BMW Night Vision sa Dynamic light sport tehnologijom povećava vašu mogućnost uočavanja opasnih situacija. Termalna kamera detektuje pešake ili životinje po mraku i prikazuje ih direktno na kontrolnom ekranu. Oni su selektivno osvetljeni snažnim reflektor-svetlom. Kao rezultat dobijate veoma jasan uvid u sve što ne bi trebali da propustite. Svetlo pruža efektivno upozorenje za pešake i životinje.

 • Inteligentni poziv u pomoć

  Inteligentni poziv u pomoć automatski uspostavlja konekciju sa najbližom službom spašavanja putem BMW korisničkog centra. On prenosi informacije koje se tiču trenutne lokacije vozila i ozbiljnosti nezgode. Inteligentni poziv u pomoć se takođe može ručno aktivirati.

 • Aktivna zaštita

  Reaguje tačno na svaku opasnost: u kritičnim situacijama, Aktivna zaštita inicira mreže kako bi vas zaštitila, kao što je zatezanje sigurnosnih pojaseva, uspravljanje naslona sedišta i zatvaranje prozora. Nakon nezgode, automatsko kočenje može potpuno zaustaviti vozilo, na taj način spečavajući ili smanjujući verovatnoću naknadnog sudara. Osim toga, sistem za praćenje budnosti vozača koči ukoliko detektuje simptome umora kako bi sprečio nastanak opasne situacije.