PRODAJA BMW VOZILA ZA JAVNE SLUŽBE.

  Deo vašeg dnevnog života.

  BMW vozila za javne službe se prodaju širom zemlje, svim javnim službama i organizacijama koje se brinu o bezbednosti. Vozila i motocikli iz BMW-a se uspešno koriste od strane policije i vatrogasaca i službi za pomoć širom sveta. Razlog za to su inovativna rešenja u vezi sa bezbednosti i tehnologijoma kao i kvalitetom i pouzdanosti. Ove karakteristike, kombinovane sa sofistiricarnim bezbednosnim konceptom, garantuju spremnost u svakom trenutku.

  Pročitajte više

  BMW SERIJA 3.

  Vožnja za uspešnu misiju: BMW Serija 3 je neverovatano agilan automobil. Glavni razlog za to je njegova šasija, sa karakterističnom BMW raspodelom težine od 50:50 i pogonom na zadnjim točkovima. Zbog činjenice da se pogonski sklop ne meša sa upravljanjem, reakcije automobila su precizne i trenutačne. Radi poboljšanog prianjanja, xDrive – inteligentni sistem pogona na svim točkovima iz BMW – je dostupan kao opcija za brojne modele.

  BMW SERIJA 5.

  Savršena kombinacija svestranosti i dinamičnih performansi: BMW Serija 5 je i dalje ispred ostalih – a hitne službe koriste više od jedinstvenih atributa ovog automobila. Na primer, dizel motori koji se mogu pronaći u BMW 520d postavljaju nove standarde u njihovoj klasi, kombinujući veoma malu potrošnju goriva i trenutačan odziv na pedalu gasa. To je moguće zbog brojnih inovativnih BMW EfficientDynamics tehnologija. BMW Serija 5 takođe ima male troškove održavanja sa veoma malom potrošnjom goriva.

  BMW X1.

  Pravi automobil koji je spreman na sve: BMW X1. Brzina, svestranost, odziv i sposobnost da postigne maksimum sa minimalnim resursima: to se zahteva od hitnih službi kada je pritisak velik. To su takođe kvaliteti koji izdvajaju BMW X1 od ostalih. BMW TwinPower Turbo četvorocilindrični, redni benzinski i dizel motori kombinuju visoke performanse i malu potrošnju goriva. Položaj sedenja je visok, ali centar gravitacije je nizak. Funkcija podele zadnjeg sedišta u odnosu 40:20:40 garantuje veoma fleksibilnu unutrašnjost. BMW x1 – nijedan posao nije pretežak.

  BMW X3.

  Vidite sve, uradite sve: Svestrani BMW X3 je napravljen za zahtevne uslove bilo kog terena. Inovativne tehnologije kao što je BMW xDrive pogon na svim točkovima kao deo standardne opreme pomažu u održavanju kontrole u svakoj situaciji. Unutrašnjost kombinuje odličnu vidljivost (zahvaljujući niskoj liniji prozora i izdignutom položaju sedenja) sa maksimalnom fleksibilnosti.
  BMW X3 takođe postavlja pozitivan ekološki primer. Zahvaljujući višestruko nagrađivanoj BMW EfficientDynamics tehnologiji, njegove performanse su bolje nego ikad, dok su potrošnja goriva i emisija gasova dodatno smanjeni. Osmostepena automatska transmisija sa Steptronic je kombinovana u BMW X3 modelu po prvi put sa Automatskom Stani/Kreni funkcijom, dodatno smanjujući potrošnju goriva bez kompromitovanja tipične BMW vožnje.

  BMW X5.

  Sloboda pokreta na bilo kom terenu: BMW X5 je najprostraniji od svih BMW vozila za javne službe. Ne samo da ima dosta prostora za putnike, već sa prtljažnikom od 620 litara, ima dovoljno prostora za svu opremu. Inteligentni xDrive sistem pogona na svim točkovima garantuje optimalno prianjanje, na putu i van njega.

  BMW MOTORRAD.

  BMW Motorrad je vodeće provajder globalni i prilagođenih rešenja mobilnosti za javne službe. BMW motocikli za javne službe i njihova oprema su dizajnirani, razvijeni i koordinisani samo sa jednim izvorom i svi ispunjavaju BMW standarde. To je potpuno, sveobuhvatno rešenje koje savršeno uklapa individualne potrebe korisnika i uključuje tehničku podršku, pomoć nakon prodaje kao i tehničku obuku i kurseve vožnje.