Cena od32.710 EUR
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid

BUDITE LOVAC, A NE PLEN.

Prvi model BMW X2.

Cena od32.710 EUR
Motor i vrsta gorivaBenzinDizelPlug-in Hibrid
BUDITE LOVAC, A NE PLEN.Prvi model BMW X2.

Apsolutno jedinstven. Ekstremno izuzetan. Novi BMW X2 jasno pokazuje sportske ambicije već na prvi pogled. Zahvaljujući smeloj atletskoj građi, on donosi dinamične i agilne performanse koje nemaju premca u ovoj klasi. Zajedno sa enterijerom visokog kvaliteta i mnogim inovativnim tehnologijama, on je ekstrovertni protagonista novog doba. Da li ste spremni?


BMW X2 xDrive20d:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 4,8–4,6
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 126–121

 

Pročitajte više

5 SNAŽNIH ČINJENICA

  • 01 Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 4,8–4,6
  • 02 Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 126–121
  • 03 Prvi put dostupan sa paketom M Sport X
  • 04 Izuzetna dinamičnost vožnje i moćni motori
  • 05 Inovativni operativni koncept i nesmetana konektivnost

I DALJE JEDINSTVEN.

Pojedinosti dizajna eksterijera.

Novi BMW X2 sledi sopstveni put – i to sasvim jasno pokazuje. Njegov ekstrovertni oblik u kombinaciji sa dinamičnim konturama daje mu ekstremno sportski karakter kupea. Istovremeno, impresivne proporcije i jedinstven inovativni dizajn obezbeđuju mu izuzetnu pojavu. Idealan za sve koji žele da istražuju nove puteve.

Pročitajte više

Otvori za vazduh.

Već na prvi pogled oduzima dah: samouvereni prednji kraj sa moćnim branikom i velikim trodelnim otvorima za vazduh kako bi se obezbedilo još bolje hlađenje kočnica i motora. Vazdušne zavese integrisane u otvore za vazduh dodatno pomažu smanjenju otpora vazduha karoserije.
Pročitajte više

Lukovi točkova.

Sveukupno sportska slika: istaknuti lukovi točkova u boji Frozen Grey iz paketa M Sport daju posebno dinamičan okvir spektakularnim točkovima. Baš kao i upadljivi bočni obrubi, oni su nedvosmisleni znak da je BMW X2 punokrvni pripadnik porodice X.
Pročitajte više

Bočni obrubi.

Ono što BMW X2 započne, dovede do kraja. Novi paneli iznad bočnih obruba u boji Frozen Grey to takođe pokazuju. Oni obrazuju bešavni spoj između lukova točkova takođe u finišu Frozen Grey i sistematično nastavljaju snažnu međuigru završne farbe i dekorativnih elemenata sve do zadnjeg kraja.
Pročitajte više

Zadnji M spojler.

Dinamičnost do najsitnijeg detalja: opcionalni zadnji M spojler dodatno naglašava sportski oblik izdužene siluete nalik na kupe. Svojim upadljivim konturama, zadnji M spojler je još jedan element koji privlači poglede i savršeno kompletira zadnji deo modela BMW X2 svojim širokim stavom.
Pročitajte više

Dizajn pozadine.

Sistematično promišljeno: jedinstveni dizajnerski jezik proteže se i pozadi. Vrata prtlljažnika imaju izuzetno estetski izgled zahvaljujući bogatom panelu. Pored toga, ručica vrata prtljažnika diskretno je integrisana u BMW amblem.
Pročitajte više

Stakleni krov Panorama.

Takođe otvoren za svetlosne efekte i kada je zatvoren: opcionalni dvodelni stakleni krov Panorama pokriva gotovo čitavu krovnu oblogu modela BMW X2. Tako nudi dodatnu svetlost u enterijeru i fascinantno ekspanzivni utisak prostora. Prednji deo se može otvarati u različitoj meri.
Pročitajte više

ALWAYS ONE STEP AHEAD.

BMW Connected+.

Thanks to innovative BMW Connected+ Services of the BMW Connected App in the BMW X2, you always enjoy an optimum connection between smartphone and vehicle. Regardless of whether you plan appointment and routes and send them to the navigation system, share your current position with others in real time or want your smartphone to display the remaining journey on foot once you reach your destination. Experience an app that simplifies your life – BMW Connected makes it possible.

Pročitajte više

Send my routes to car.

The “Send my routes to car” function allows you to plan your intelligent routes and transmit them to your BMW before getting in yourself. BMW Connected+ detects a low level of fuel and adds a refuelling stop to your route.
Pročitajte više

Share live trip status.

The “Share live trip status” function allows you to securely share your time of arrival and current location with friends and family during a trip. The recipient receives a link to a website that displays the destination and current location of the vehicle on a map.
Pročitajte više

Door-to-door navigation.

Get to your appointments relaxed and on time: no problem thanks to the “Door-to-door navigation” function of the BMW Connected app. Upon arrival at your destination, you can use your smartphone or a connected smart watch to be guided from the parked car to the final destination by foot.
Pročitajte više

BMW ConnectedDrive.

Keep on going thanks to cutting-edge connectivity with BMW ConnectedDrive, you remain in touch with everything that is important to you – for ever more comfortable travelling. Explore it for yourself.
Pročitajte više

UVEK PREDNJAČI. NIKAD NE ZAOSTAJE.

Dinamičnost vožnje.

Moćni motori. Direktno upravljanje. Opcionalno M sport oslanjanje. Upravljanje visoke preciznosti koje postavlja standarde u klasi. Za žustru dinamičnost i živahnu agilnost – bilo za sprint ili za duge udaljenosti, gradsku vožnju ili krivudave seoske puteve. A sve se ovo može dodatno pojačati opcionalnim sistemom pogona na sva četiri točka BMW xDrive. To novom modelu BMW X2 daje izuzetnu vuču i stabilnost, pa mu omogućava da savladava čak i najoštrije krivine kao da je vođen šinama. Trkački puls je obezbeđen – za svakoga ko je za njega spreman.

Pročitajte više

UVEK PREDNJAČI. NIKAD NE ZAOSTAJE.

Dinamičnost vožnje.

IZAZOV ZA SVAKODNEVNU RUTINU.

Veoma je malo toga što može da zadrži BMW X2. Posebno kada je opremljen brojnim opcijama aksesoara. Kuda god da krene: spreman je na sve. Doživite njegov visoki kvalitet i praktične aksesoare – tako da i vi možete da izazivate svakodnevnu rutinu.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

  • Prikazane vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije utvrđene su u skladu sa Evropskim propisom (EC) 715/2007 u aktuelnoj primenjivoj verziji. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model i može varirati za vreme konfigurisanja.

    Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđuju se u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u aktuelno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa ciklusom NEDC za klasifikaciju.

    Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije za nova putnička vozila“, koji je dostiupan na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.