Originalni BMW delovi Kočioni diskovi Provera

ORIGINALNI BMW DELOVI.

DA BISTE OSIGURALI DA VAŠ BMW OSTANE ORIGINALAN.

Da li tražite samo najbolje kada je reč o vašem BMW-u? Zatim se odlučite za originalne BMW rezervne delove. Posebno razvijeni, proizvedeni i intenzivno testirani za vaš BMW. Oni poboljšavaju bezbednost, pouzdanost i izdržljivost vašeg BMW-a, istovremeno povećavajući njegovu vrednost preprodaje.

PREDNOSTI KOJE MOŽETE DA OČEKUJETE

5 RAZLOGA DA IZABERETE ORIGINALNE BMW DELOVE.

Testiran BMW kvalitet.

Atraktivna vrednost za novac.

Trajno zadržavanje vrednosti.

Prvoklasna BMW stručnost.

Garancija do 24 meseca.

ORIGINALNI BMW NOVI DELOVI

NOVI I IZRAĐENI PO MERI VAŠEG BMW-A.

U slučaju habanja ili oštećenja nekog dela ili neispravnog dela, BMW nudi originalni BMW novi deo napravljen po meri za svaki deo od trenutka kada je lansiran originalni model do najmanje dvanaest godina nakon ukidanja ponude za dati model. Ovo jemči sigurnost i zadržava vrednost vašeg BMW-a.

PRERAĐENI DELOVI

NE MORA UVEK DA BUDE NOVO.

Originalni BMW delovi 2023 Prerada

Pažljivo testirani i spremni za upotrebu. Prerađeni originalni BMW delovi su regulisani istim strogim smernicama za kvalitet kao i originalni novi BMW delovi. Stoga su podjednako dobri za vaš BMW, a istovremeno čuvaju životnu sredinu. BMW isto tako nudi 24-mesečnu garanciju na sve prerađene delove. Na taj način možete se u potpunosti osloniti na prerađene originalne BMW delove. BMW nudi sledeće prerađene originalne delove za odabrane modele:

  • automatske menjače
  • prenosne kutije
  • upravljačke zupčanike
  • turbopunjače
  • prekidače za paljenje vozila 
  • alternatore
  • glavne jedinice

 

PRERADA

5 KORAKA DO NOVOG KVALITETA.

Originalni BMW delovi 2023 Klasični delovi

ORIGINALNI BMW KLASIČNI DELOVI

ORIGINALNI BMW DELOVI ZA KLASIČNE AUTOMOBILE.

Isplati se oslanjati se isključivo na originalne BMW delove kada su u pitanju rezervni delovi za još dugotrajnije uživanje u vašem klasičnom automobilu. Bilo da se radi o šasiji, elektronici ili karoseriji – BMW Klasični delovi su dostupni u vašem BMW salonu ili preko mreže sertifikovanih BMW Classic partnera širom Evrope. Stručnjaci naručuju delove koji su im potrebni i ugrađuju ih na izuzetno stručan način.

BMW servis

NAJBOLJA USLUGA: ORIGINALNI BMW DELOVI.

I naravno, mi takođe koristimo originalne BMW delove u svim BMW servisima. Oslonite se na najbolji kvalitet, ekspertsko znanje i stručnost prilikom svakog servisa, održavanja ili popravke. Pouzdanost, bezbednost i uživanje u vožnji su zadržani – šta god da se desi. #whateverhappens (#štagoddasedesi)

BMW Service Inclusive BMW u letnjem okruženju sa modelom

BMW Service Inclusive.

Platite fiksni iznos jednom i ubuduće će svi uključeni servisi i radovi na održavanju biti pokriveni za period po vašem izboru.

BMW Value Service BMW ispred garaže sa modelima

BMW Value Service.

Naša prvoklasna ponuda za sve BMW modele starije od pet godina – jer što je vaše vozilo starije, više ćete imati koristi od naših uslova servisa.

BMW Repair and Care (popravka i nega). BMW Popravke farova

BMW Repair and Care (popravka i nega).

Bilo da se radi o nezgodi ili kozmetičkoj popravci: Možete verovati stručnjacima u našim BMW sertifikovanim automehaničarskim radionicama i farbarama. Popravljaju bilo koje oštećenje, veće ili manje, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i savršeno su prilagođeni vašem BMW-u.

BMW Service Muškarac i žena ispred BMW iX-a kod BMW-vog servisnog partnera

Pun opseg opcije BMW Service.

Istražite naše druge atraktivne ponude usluga i pronađite savršenu uslugu – za vaš BMW model, za vaše individualne potrebe i za bezbrižno čisto zadovoljstvo u vožnji.

Originalni BMW delovi | BMW.rs

Originalni BMW delovi | BMW.rs

 

Originalni BMW delovi | BMW.rs

Originalni BMW delovi | BMW.rs

 

NAJČEŠĆA PITANJA

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA O ORIGINALNIM BMW DELOVIMA.