BMW X1 je savršeno vozilo za one koji žele da prilagode zadovoljstvo u vožnji u skladu sa sopstvenim potrebama i željama. Njegove proporcije SAV-vozila demonstriraju impresivno samopouzdanje, a enterijer ogromnu fleksibilnost. Kroz BMW xLine i BMW Sport Line on nudi dva dizajnerska sveta koji vam dopuštaju da posebno naglasite elemente eksterijera i enterijera. Zahvaljujući kombinaciji BMW EfficientDynamics mera i efikasnih BMW TwinPower Turbo benzinskih i dizel motora, BMW X1 se razmeće zadivljujuće niskim vrednostima potrošnje i emisija za sve verzije motora.

Kao prvo vozilo za sportske aktivnosti (SAV), BMW X3 je nekada bio osnivač sopstvene klase vozila. Sada ponovo aktuelna generacija donosi inovacije u svom segmentu: sa progresivnim funkcijama kao što je autonomna vožnja i inteligentni pogon na sva četiri točka BMW xDrive, BMW X3 podiže zadovoljstvo u vožnji na novi nivo. To postiže ubedljivo izražajnom, atletskom pojavom, ambijentom naročito visokog kvaliteta u enterijeru i BMW TwinPower Turbo dizel i benzinskim motorima sa visokim obrtnim momentom. Spreman za nove avanture – kad god ste za njih spremni i vi.


BMW X4 ima upečatljivu figuru, u svako vreme i na svakom mestu. Svojim ekstrovertnim dizajnom on kombinuje životni stil i performanse i spaja dve stvari koje nikada ranije nisu bile spajane: tipičnu X-snagu i estetiku klasičnog kupea. Sa BMW TwinPower Turbo motorima visokih performansi i standardnom opremom poput varijabilnog sportskog upravljanja i kontrole performansi, BMW X4 demonstrira u potpunosti svoj impulsivni karakter.


U svojoj trećoj generaciji, BMW X5 još jednom prevazilazi sopstvene standarde – kao vozilo za sportske aktivnosti (SAV) koje nudi izuzetan luksuz na svim poljima gde su zahtevi najizraženiji. Ovo garantuje širok raspon inteligentnih tehnologija koje uzdižu efikasnost, dinamičnost vožnje, komfor i svestranost na potpuno nov nivo – kako na putu, tako i van njega. Najbolje od oba sveta, kombinovano u izuzetno komforan plug-in hibrid sa pogonom na sva četiri točka: BMW X5 xDrive40e iPerformance.


Moćan i atletski nastrojen. Sa pojavom X modela i sportskim osobinama kupea. BMW X6 prelazi sve granice. Njegovi BMW TwinPower Turbo motori su snažna mešavina dinamičnosti i efikasnosti, a BMW xDrive pomaže da se ova snaga dovede na ulicu. Izuzetna oprema poput paketa Design Pure Extravagance kao i materijali vrhunskog kvaliteta karakterišu vozilo koje će svakako zauzeti glavno mesto na pozornici – i koje je, istovremeno, neverovatno funkcionalno.


Bilo da tragate za korišćenim ili novim BMW X modelom – ovde ćete naći sve informacije, izveštaje sa testova i ponude za finansiranje i lizing za aktuelne BMW X modele – i, naravno, prodavca za vašu probnu vožnju.