BMW Serije 4 Coupé sa Fire crvenom bojom karoserije

SHOP THE LOOK

NOVI

4

NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW M440i xDrive Coupé: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8.5–7.7; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/100 km: 191–174

VAŠ NEODOLJIVI SPORTSKI SAPUTNIK ZA SVAKI DAN.

Novi BMW Serije 4 Coupé izaziva divljenja gde god da krene. Spolja se nalaze moćna prednja rešetka i tanki farovi koji su inicijalni pokazatelji njegove ubedljive moći. Pri čemu sportski i funkcionalni dizajn unutrašnjosti sa standardnom opremom ne može a da ne oduševi. Vreme je da otkrijete više o svim varijantama modela novog BMW-a Serije 4 Coupé,opcijama u pogledu opreme, tehničkim podacima, kao i mnoštvu opcija kada je reč o lizingu i finansiranju.

TEHNIČKI PODACI

VARIJANTE.

   {model.opis}
   BMW M440i xDrive Coupé

   Snaga

   275 kW (374 ks)

   Obrtni moment

   500 Nm

   0-100 km/h

   4,5 s

   Vmax

   250 km/h

   BMW M440i xDrive Coupé: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8.5–7.7; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/100 km: 191–174

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

    Mesto za unos informativnog sadržaja

    DIZAJN.

    GLAVNE KARAKTERISTIKE UNUTRAŠNJEG I SPOLJAŠNJEG DIZAJNA.

    TEHNOLOGIJE

    POVEZAN SA SVETOM. DIGITALNO ISKUSTVO NA DRUMU.

    SISTEMI PODRŠKE VOZAČU I POVEZIVOST.

    Uvek u desnoj traci i na pravom rastojanju.

    Driving Assistant Professional (Profesionalni pomoćnik prilikom vožnje) održava vaše vozilo bezbedno u svojoj traci i na udaljenosti pri brzinama do 210 km/h. Dodatna prednost – posebno u zagušenom saobraćaju. U hitnom slučaju, vaš BMW će zakočiti dok ne stane i automatski ponovo krenuti.

    Više kamera za lakše parkiranje.

    Parking Assistant Plus pruža opsežan pregled prilikom parkiranja. Dodatne kamere prenose 3D prikaz okoline vozila na kontrolni ekran. Što vam omogućava da odmah vidite koliko manevarskog prostora imate.

    Ostavite ključeva vašeg vozila kod kuće.

    Vaš pametni telefon zamenjuje ključ vašeg vozila i postaje BMW Digitalni ključ. Jednostavno ga držite pored ručke na vratima i uđite. Da biste pokrenuli svoj BMW, postavite ga u za navedeno predviđeno ležište.

    Vidljivost nije samo ograničena na ono što je ispred vas.

    Dođite do odredišta preciznije. BMV Head-up displej projektuje informacije o navigaciji i vožnji direktno u vaše vidno polje. Prošireni prikaz prikazuje informacije o vođenju rute putem video slike uživo na kontrolnom displeju i na instrument tabli.

    BMW Serije 4 Coupé Finansiranje i lizing

    FINANSIRANJE I LIZING

    BMW FINANSIJSKE USLUGE ZA NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

    Bilo da se radi o finansiranju ili lizingu - svaka naša ponuda je prilagođena vašim potrebama i željama.

    ČESTO POSTAVLJANA PITANJA U VEZI SA NOVIM BMW-OM SERIJE 4 COUPÉ.

    Potrošnja goriva i emisije CO2.

    BMW M440i xDrive Coupé: Potrošnja goriva, kombinovana u skladu sa WLTP-om u l/100 km: 8.5–7.7; Emisija C02, kombinovana u skladu sa WLTP-om u g/100 km: 191–174

    Podaci o performansama benzinskih motora odnose se na vozila koja koriste RON 98 gorivo. Podaci o potrošnji goriva odnose se na vozila koja koriste referentna goriva u skladu sa Uredbom EU 715/2007. Mogu se koristiti i bezolovni RON 91 i jači sa maksimalnim sadržajem etanola od 10% (E10). BMW preporučuje gorivo RON 95. Za automobile visokih performansi, BMW preporučuje gorivo RON 98.


    Zvanični podaci o potrošnji goriva, emisiji CO2, potrošnji energije i električnom dometu utvrđeni su u skladu sa propisanim mernim postupkom i odgovaraju Evropskoj Uredbi (EZ) 715/2007 u važećoj verziji. Za domete, podaci određeni prema WLTP-u uzimaju u obzir bilo koju opcionu opremu (dostupnu na nemačkom tržištu u ovom slučaju). Za vozila koja su nedavno odobrena od 1. januara 2021. godine postoje samo zvanični podaci prema WLTP-u. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. godine Uredbom EZ 2022/195. Za više informacija o NEDC i WLTP postupcima merenja posetite www.bmw.com/wltp