Kada vam pogled jednom padne na model BMW Serije 1 sa troja vrata, nećete ga zaboraviti. Ovaj upečatljivi kompaktni model odlikuje žustra elegancija i sportski karakter nastao iz njegovog atletskog dizajna. Moćni motori obezbeđuju nezaboravne, dinamične momente, sa ponudom koja pokriva raspon od sportskog i efikasnog BMW TwinPower Turbo 3-cilindarskog benzinskog i dizel motora do žustrih BMW TwinPower Turbo 4-cilindarskih motora uz kulminaciju u M Performance TwinPower Turbo rednom 6-cilindarskom benzinskom motoru u modelu BMW M140i.

Koji god motor da odaberete, sigurno ćete imati pogonski sklop bez premca u kompaktnoj klasi. Za ovo su najvećim delom zaslužne BMW EfficientDynamics tehnologije, poput Automatske Start/Stop funkcije, Indikatora stepena prenosa i Regeneracije kočione energije.

Isti motori se koriste i u BMW-u Serije 1 sa petora vrata, koji je, zahvaljujući ergonomskom enterijeru sa bezbrojnim mogućnostima za skladištenje, kao i fleksibilnom prtljažnom prostoru, idealan automobil za svakodnevnu upotrebu. Manuelni 6-stepeni prenos ili 8-stepeni Steptronic prenos obezbeđuju neverovatnu agilnost. Sa Urban Line, Sport Line i M Sport paketima možete dati lični pečat vozilu. Zahvaljujući inteligentnim rešenjima za komunikaciju i zabavu iz BMW ConnectedDrive, BMW Serije 1 sa 5 vrata se transformiše u interfejs između individualne mobilnosti i svakodnevnih aktivnosti. I obogaćuje vas na putu ka ostvarenju novih ciljeva.

Bilo da tražite korišćeni ili novi BMW Serije 1 - ovde ćete naći sve informacije, testove i ponude za finansiranje i lizing aktuelnih BMW modela Serije 1 - i, naravno, lokaciju najbližeg dilera za probnu vožnju.

Pročitajte više