BMW Repair & Care (popravka i nega) zaposleni servis radionica

POVERITE VAŠ BMW NAJSTRUČNIJEM TIMU.

#WHATEVERHAPPENS (#ŠTAGODDASEDESI). BMW REPAIR AND CARE (POPRAVKA I NEGA).

POVERITE VAŠ BMW NAJSTRUČNIJEM TIMU.#WHATEVERHAPPENS (#ŠTAGODDASEDESI). BMW REPAIR AND CARE (POPRAVKA I NEGA).

  IZABERITE KVALITET - REPAIR AND CARE (POPRAVKA I NEGA).

  Bilo da je u pitanju mala ogrebotina ili veliko oštećenja nakon nesreće, svakodnevni život može ostaviti mnogo tragova. Ipak, šta god da se desi, naše BMW sertifikovane auto-mehaničarske radionice i farbare vam obezbeđuju stručnjake koji će osigurati da se vaše vozilo brzo vrati u besprekorno stanje. Zato što niko ne poznaje vaš BMW kao mi.

  Pročitajte više

  UKRATKO O PREDNOSTIMA KOJI VAM NUDIMO.

  • 01 Vozilo prolazi sve bezbednosne provere.
  • 02 Savršena funkcionalnost.
  • 03 Brza i glatka obrada.
  • 04 Taj dobar osećaj da ste u najboljim rukama.

  BMW OVLAŠĆENE AUTOMEHANIČARSKE RADIONICE I FARBARE.

  BMW serifikovane auto-mehaničarske radionice i farbare BMW Repair and Care (Popravka i nega)

  Izaberite popravke sa najsavremenijom tehnologijom za testiranje i dijagnostiku. Naši standardi služe kao kvalifikacija za BMW-ove i nezavisne centre za karoseriju i farbanje i štite naše visoke zahteve za kvalitetom. Obučeni stručnjaci obezbeđuju zadržavanje vrednosti vašeg BMW-a sa originalnim BMW delovima ili BMW sistemom boja (ColorSystem). Kako za BMW vozila sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, tako i za naša električna vozila.

  BMW ACCIDENT REPAIRS (POPRAVKE POSLE UDESA)

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) BMW popravke nakon udesa bliži prikaz BMW rešetka zamena

  Nesreće se dešavaju. Ali ne brinite: naši stručnjaci su uz vas kako bi vam pružili brzu i profesionalnu pomoć. Čak i nakon nesreće sa složenim oštećenjem karoserije, boje, elektronike ili sigurnosnih sistema. Stručne popravke, originalnim BMW delovima ili delovima ekvivalentnog kvaliteta, na osnovu najboljih postupaka popravki u svakom pojedinačnom slučaju. Ovaj pristup ujedno obezbeđuje savršen izgled i besprekornu upotrebu svih funkcija u vašem vozilu.

  Pročitajte više
  BMW Repair and Care (Popravka i nega) Popravka karoserije osoblje radionice

  BMW popravke karoserije.

  Karoserija je ključna za bezbednost putnika u vozilu. Ako se dogodi nesreća koja za posledicu ima ozbiljnu štetu koja prevazilazi puko udubljenje, naši stručnjaci prvo utvrđuju stepen oštećenja koristeći najsavremenije analitičke i dijagnostičke alate, a zatim vraćaju vaše vozilo u ispravno stanje. Ovo osigurava da nema žrtvovanja u pogledu izgleda i pre svega bezbednosti.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) Popravku oštećenja farbe osoblje radionice

  BMW Popravka oštećenja farbe.

  Tokom obimnih popravki oštećenja farbe, naši stručnjaci koriste najnovije tehnologije poliranja i ekološki BMW ColorSistem (sistem boja) na bazi vode. Tačnost nijanse boje i precizna izrada u skladu sa najnovijim BMW standardima za farbanje i popravke isporučuje briljantan rezultat koji je veoma izdržljiv i zadržava vrednost vašeg BMW-a.

  BMW KOZMETIČKE POPRAVKE.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) Kozmetičke popravke osoblje radionice

  Čak i mala nezgoda zahteva veliku veštinu. Za to je BMW servis za kozmetičke popravke tu. Bilo da se radi o maloj ogrebotini na završnoj boji ili procepu na presvlakama, koristeći inovativne tehnologije popravke, naši stručnjaci otklanjaju manje greške na brz i jednostavan način. Pored toga, osiguraće da vaš BMW ostane originalni BMW.

  Pročitajte više
  BMW Repair and Care (Popravka i nega) BMW popravka vetrobrana

  BMW Popravke stakla.

  Mali kamen može prouzrokovati veliku štetu. Naizgled mali udar strugotine može brzo da se razvije u pukotinu na vetrobranskom staklu, zbog čega je neophodna skupa zamena. Međutim, ako malo oštećenje stakla nije direktno u vidnom polju vozača, naši stručnjaci mogu da ga poprave na brz i jednostavan način.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) Popravka udubljenja osoblje radionice

  BMW Popravke udubljenja.

  Da li je vaše poslednje putovanje ostavilo traga? Naši stručnjaci su tu da vam pomognu i uklone udubljenja prečnika do 60 mm sa karoserije. Savremene tehnike uklanjanja udubljenja osiguravaju da se završni sloj boje ne ošteti tokom popravke.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) Popravke delova osoblje radionice

  BMW Popravke delova.

  Naši stručnjaci brzo i precizno uklanjaju minimalna oštećenja boje prečnika do 25 mm na periferiji i blizu ivica, kao i ogrebotine do 100 mm dužine. Zahvaljujući posebnom postupku tretmana nije potrebno demontirati deo tokom popravke.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) BMW Popravke plastike osoblje radionice

  BMW Popravke plastike.

  Zahvaljujući BMW plastičnoj popravci, manja oštećenja na plastičnim delovima na spoljašnjosti prečnika do 25 mm – kao što je mala pukotina na braniku – mogu se brzo i lako otkloniti. Naši stručnjaci su takođe u mogućnosti da poprave ogrebotine i tragove sa vrhunskom pažnjom.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) BMW Popravke naplataka osoblje radionice

  BMW Popravke naplataka.

  Samo trenutak gubitka koncentracije prilikom parkiranja može dovesti do oštećenja naplatka točka. Naši stručnjaci popravljaju oštećenja na naplatcima do maksimalne dubine od 1 mm na udaljenosti ne većoj od 5 cm od prirubnice naplatka pomoću inovativnog punila, a zatim ga farbaju tako da savršeno odgovara vašem BMW-u.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) BMW Unutrašnje popravke osoblje radionice

  BMW Unutrašnje popravke.

  Život ostavlja tragove. Bilo da se radi o procepu ili rupi na presvlakama ili manjim ogrebotinama, kao što su na komandi, ove tragove uklanjamo do prečnika od 15 mm ili dužine do 40 mm. Dosadni tragovi prljavštine ili obezbojeni delovi takođe se mogu otkloniti.

  BMW REPAIR AND CARE (POPRAVKA I NEGA): NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI.

  • Šta mi BMW-ovom Servis za popravku usled nezgode može ponuditi?
  • Kada je BMW kozmetička popravka prikladna?
  • Šta je BMW ColorSystem (sistem boja)?

  BMW USLUGE.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) BMW Servisni centar BMW-ovo servisno osoblje savetuje klijenta

  Pun opseg opcije BMW Service.

  Zahvaljujući BMW servisnim partnerima, Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama. Širok i raznovrstan asortiman uključuje dugoročne pakete usluga, atraktivne sveobuhvatne cene i mnoge druge individualne usluge.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) BMW-ov Tim za pomoć u slučaju kvara i nezgode čovek priča preko telefona

  BMW-ov tim za pomoć u slučaju kvara i nezgode.

  Usluge koje vam pruža BMW-ov tim za pomoć u slučaju kvara i nezgode dostupna vam je besplatno 24 sata dnevno – 365 dana u godini. Kontaktirajte nas telefonom ili putem aplikacije My BMW ili direktno iz svog vozila.

  BMW Garancija salona BMW Repair and Care (Popravka i nega) žena sedi sa BMW-ovim katalogom u ruci

  BMW Garancija salona.

  Ako se desi najgore, iskoristite sveobuhvatne usluge kao što su brze popravke sa originalnim BMW delovima i uživajte u umirujućem osećaju da ste spremni za sve.

  BMW Repair and Care (Popravka i nega) My BMW aplikacija žena sa pametnim telefonom u ruci naslonjena na BMW-u

  My BMW App.

  Jednostavan način za upravljanje zakazanim terminima za održavanje i servis upotrebom My BMW aplikacije.