BMW i

BMW i je iscrpan i revolucionarni koncept održive mobilnosti. On predstavlja vizionarska električna vozila i servise mobilnosti, inspirativan dizajn i novo poimanje vrhunskog koje je snažno definisano održivošću. Ova tvrdnja je oličenau potpuno električnim vozilima BMW i3 i BMW i3s, dva vozila lokalno lišena emisija koja su održivo dizajnirana od početka do kraja, kao i BMW i8 Coupé i BMW i8 Roadster kao pionirska sportska vozila.

Električan i elektrifikujuži: svaki detalj, svaka osobina, sve u vozilu BMW i3 sa eDrive pogonom dizajniran je tako da se uklopi u uzbudljiv gradski život. Naročito u gradskim centrima sa ograničenjima za određena vozila, ističe se kompaktnom veličinom i motorom lišenim emisija.Sa ekološkom perspektivom, BMW i3s impresionira ubrzanjem koje oduzima dah, od male brzine ili čak i stajanja – a sa visokonaponskom baterijom (litijum-jonska visokonaponska batertija) sa svakodnevnim dometom dp 260 km, on pokriva sva odredišta čak i u široj oblasti metropole. Ujedno omogućava zgodna putovanja u unutrašnjost bez brige zbog dometa.

Najprogresivnij sportski automobil: efikasniji – preko inteligentne lake konstrukcije sa karbonskim i aerodinamičnim dizajnom. Održiviji – sa materijalima podobnim za recikliranje u enterijeru. Bez odricanja od dinamičnosti i sportske pojave. Bez kompromisa, već pre optimalna kombinacija zadovoljstva u vožnji i odgovornosti. BMW i8, dostupan kao Roadster ili Coupé, jeste plug-in hibrid koji spaja prednosti elektromobilnosti i inovativne tehnologije motora. Rezultat je izvanredno dinamičan doživljaj vožnje – sa ekstremno niskom potrošnjom i emisijama CO2.

Pročitajte više