Strast pobeđuje: sa više dinamičnosti, više emocija, više inovacija – BMW Serije 3 Sedan donosi inspiraciju svakom putovanju. Više nego ijedan drugi automobil, on ovaploćuje koncept sportskog sedana. Sada u svojoj sedmoj generaciji, sa još više snage, efikasnosti i individualnosti. Odgovarajući potisak napred obezbeđuju moćni 6-, 4- i 3-cilindarski motori sa najsavremenijom BMW EfficientDynamics tehnologijom. Rezultat je Sedan sa impresivnom dinamičnošću i niskom potrošnjom goriva – i kao najistaknutijim sistemima: BMW M340i xDrive* i BMW 330e* sa plug-in hibridnim sistemom koji kombinuje 4-cilindarski benzinski motor s inovativnom BMW eDrive tehnologijom. Pored svega toga, inteligentan i na zadnjim točkovima zasnovan sistem BMW xDrive s pogonom na sva četiri točka obezbeđuje zadovoljstvo vožnje na svakom putu, u svakoj krivini i u svakoj voznoj situaciji.
*Dostupno od jula 2019.

BMW Serije 3 Touring poziva vas da otkrijete svet: on spaja svestranost i inovativne tehnologije za sportsku i samopouzdanu pojavu. Njegov BMW TwinPower Turbo benzinski i dizel motori nude visoku dinamičnost sa veoma smanjenom potrošnjom. BMW 320d, ekonomičan i moćan dizel motor, osigurava da nijedna udaljenost ne bude prevelika: zahvaljujući merama BMW EfficientDynamics, možete prevaliti više od 1.200 km sa jednim rezervoarom goriva.

Svestrani karakter pun ideja i destinacija: sa svojim sportskim dizajnom, uzbudljivom dinamičnošću i prostranošću, BMW Serije 3 Gran Turismo formira jedinstveni koncept vozila. Linija krova kao na kupeu ističe prepoznatljivi i upečatljivi dizajn. BMW Serije 3 Gran Turismo: izražajan. Svestran. Fascinantan.

Bilo da tragate za korišćenim ili novim vozilom BMW Serije 3 – ovde ćete pronaći sve informacije, izveštaje sa testiranja i ponude finansiranja i lizinga za aktuelne modele BMW Serije 3 – i, naravno, prodavca za vašu probnu vožnju.

 

Pročitajte više