Strast pobeđuje: sa više snage, više efikasnosti, više stila - BMW Serije 3 Sedan inspiriše svako putovanje. Kao nijedan drugi automobil, otelotvoruje koncept sportske limuzine. Sada u svojoj šestoj generaciji, sa još više snage, efikasnosti i individualnosti. Pokreću ga moćni redni 6-cilindrični i 4-cilindrični benzinski i dizel motori sa vrhunskom BMW EfficientDynamics tehnologijom. Rezultat je BMW Serije 3 Sedan sa impresivnom dinamikom i malom potrošnjom goriva - i kao vrhunac efikasnosti: BMW 320d EfficientDynamics Edition i BMW 330e sa plug-in hibridnim sistemom koji kombinuje 4-cilindrični benzinski motor sa inovativnom BMW eDrive tehnologijom. Uz sve to, inteligentni BMW xDrive pogon na sva četiri točka obezbeđuje uživanje u vožnji na svakom putu, u svakoj krivini i u svakoj situaciji tokom vožnje.


BMW Serije 3 Touring vas poziva da istražite svet: kombinuje svestranost i inovativne tehnologije kako bi stvorio vešto oblikovanu sportsku celinu. A posebno sa dizel motorom visokih performansi i malom potrošnjom modela BMW 320d nijedno odredište nije predaleko: zahvaljujući tehnologijama BMW EfficientDynamics jednom napunjen rezervoar trajaće više od 1.200 kilometara. Uz sve to, inteligentni BMW xDrive pogon na sva četiri točka obezbeđuje uživanje u vožnji na svakom putu, u svakoj krivini i u svakoj situaciji tokom vožnje.


Savršena interakcija forme i prostora u i na BMW Serije 3 Gran Turismo stvara eleganciju nalik kupeu koja je istovremeno i snažna i dinamična - zajedno sa impresivnim osećajem prostora. To mu daje jedinstven, prepoznatljiv izgled. A M Sport paket ili BMW Linije Luxury i Sport ga mogu učiniti još karakterističnijim.


Bilo da tražite korišćeni ili novi BMW Serije 3 - ovde ćete naći sve informacije, testove i ponude za finansiranje i lizing aktuelnih BMW modela Serije 3 - i, naravno, lokaciju najbližeg dilera za probnu vožnju.