Šest BMW M modela sa BMW Individual bojom pogled s vrha

BMW INDIVIDUAL.

JEDINSTVENOST UMESTO OBIČNOG.

Vi birate stil, a ne standard. Takođe volite neočekivano koliko i jedinstveno. Zašto to ne pokazati? I to sa BMW-om koji potpuno odgovara vašim željama. Sa BMW Individual naglašavate svoj karakter na ekskluzivan način. Bilo da se radi o fascinantnoj boji karoserije, impresivnom kožnom tapacirungu ili savršeno usklađenim, visokokvalitetnim detaljima. Istaknite se iz gomile svojim ličnim stilom i dajte lični akcenat spoljašnjosti i u unutrašnjosti vašem automobilu. Na kraju krajeva, stil je takođe pitanje karaktera.

Pročitajte više
BMW INDIVIDUAL.JEDINSTVENOST UMESTO OBIČNOG.

SLOBODA DIZAJNA IMA IME.

Ekskluzivni način iskrazivanja karaktera: doživite fascinantna umetnička dela, savršena izdanja i inspirativne karakteristike opreme BMW Individual - te istražite i mnoge druge različite mogućnosti BMW Individual-a kroz odabrane primere.

Pročitajte više
BMW M3 Limuzina G80 2021 BMW Individual Verde Mantis tročetvrtinski i BMV M3 Limuzina G80 2021 BMW Individual Mint Zeleno okrenuti jedan prema drugom bliži prikaz iz ptičije perspektive

BMW INDIVIDUAL ZAVRŠNE BOJE: SNAŽAN IZRAZ VAŠE LIČNOSTI.

Dajte svojoj kreativnosti slobodu: sa BMW Individual, možete birati između oko 150 fascinantnih završnih boja – za ekskluzivni dizajn vašeg  BMW-a. Od Makao plave do Lime Rock sive. Od vatreno narandžaste do ledeno crne. Bez obzira da li je mat ili metalik, elegantan ili blistav – sve završne obrade inspirišu svojim savršenim sjajem i spektakularnom dubinom boja. Rezultat je da prvoklasni kvalitet naših boja stavlja akcenat na vaše vozilo iz svakog ugla. Bez obzira da li se nalazi ispred vašeg doma, na krivudavom putu u Alpima ili bulevaru sa palmama na Rivijeri. Uvek možete biti sigurni u stil i BMW dizajn.

JAK KARAKTER, DEFINISAN KVALITETOM.

BMW M3 Competition M xDrive Touring G81 2022 BMW Individual Verde Ermes Metalik BMW logo i BMW rešetka izbliza

Naglasite svoj karakter istinskom ekskluzivnošću: to je upravo ono čemu teži BMW Individual. Kroz vozilo koje tačno odgovara vašim individualnim zahtevima u smislu efekta, boje, beskompromisnog kvaliteta i ručno izrađenog savršenstva. Zbog toga se veliki broj završnih boja kreira pedantno ručno, pri čemu se svaki pojedinačni deo posebno ocenjuje kako bi se osiguralo da zadovoljava kriterijume visokog kvaliteta.

BMW M3 Sedan:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.1–10.0
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 231–227


BMW X7 M60i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12.9–12.1
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 292–274


BMW XM[1]:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 1.6–1.4
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 36–32


BMW M8 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11.6–11.2
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 264–255


BMW M4 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9.8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 224–223


BMW M3 Competition M xDrive Touring:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.4–10.1 
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 235–229


BMW M5 Competition Sedan:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11.3–11.1 
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 259–253


Zvanične brojke za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni domet su određene u skladu sa propisanom procedurom merenja i u skladu sa Uredbom (EU) 715/2007 sa izmenama i dopunama. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku opcionu opremu. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021, zvanične specifikacije postoje samo prema WLTP. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. Uredbom EC 2022/195. Više informacija na: www.bmw.de/wltp

 

Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim modelima, specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernici za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupnom besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Nemačka, i pod.

Pročitajte više
BMW 7 Series G70 BMW Individual Liquid Copper, točetvrtinski prednji prikaz

EKSKLUZIVNA DVOBOJNA SILUETA.

Pokažite svoj BMW serije 7 na putu sa još više boja. Visokokvalitetne dvobojne opcije nude vam još više slobode prilikom stilizovanja vašeg BMW-a Serije 7. Izaberite svoju omiljenu boju za donju polovinu karoserije iz širokog spektra završnih boja i kombinujte je sa jednom od dve kontrastne boje koje se nude za gornji deo vozila kako biste stvorili veoma poseban i individualan izgled. Precizno postavljena linija deluje kao zamršen potpis, odvajajući dva dela jedan od drugog.oseban kvalitet dvobojnih završnica kreiran je pedantno zanatskim radom kao što su ručne operacije maskiranja i poliranja.

BRILIJANTAN METALIK STIL

BMW M4 Competition Coupe G82 2021 BMW Individual Thundernight metalik boja tročetvrtinski bliži prednji prikaz segmenta parkiranog vozila odozgo

Sjajni izgled za moćne performanse. Metalik boje koje nudi BMW Individual savršeno dopunjavaju prepoznatljive konture vašeg BMW-a prelamanjem svetlosti, posebno na suncu. Takođe se možete diviti jedinstvenim svetlucavim efektima koje stvara promenljiva upadna svetlost u kombinaciji sa spektakularnim dubokim sjajem. Brojne izražajne boje daju vašem BMW-u posebnost - u skladu sa vašim ličnim stilom.

FASCINANTAN MAT IZGLED.

BMW M4 Competition Coupe G82 2021 Frozen tamna siva metalik boja bliži prednji prikaz segmenta vozila odozgo

Učinite vaš BMW još privlačnijim: sa mat bojama BMW Individual. Oni naglašavaju atletski i moćan jezik dizajna vašeg vozila sa autoritetom, a istovremeno mu daju ultra moderan izgled. A najbolji deo svega: mat boje ukazuju na uzbudljivu interakciju između precizno oblikovanih površina u gotovo svim uslovima osvetljenja - i pritom su izuzetno izražajni u svakom detalju.

BMW INDIVIDUAL BOJE ZA BMW X MODELE.

BMW X Family krovni prikaz X-formacij

Sa ekskluzivnim i visokokvalitetnim BMW Individual bojama dajete vašem X modelu veoma poseban izgled. Bilo da su posebno svetle kao Atlantis, Le Mans plava ili Signal Green ili po mogućnosti fascinantno mat u Frozen Black ili Frozen Marina Bay Blue, jednostavno prilagodite sportski eksterijer svojim željama i priuštite dinamičniji i ekskluzivan izgled. Zainteresovani? BMW Individual Visualizer vam omogućava da steknete prvi informativni utisak.

BMW XM G09 BMW enterijer Individual koža 'Merino' sa ekskluzivnim detaljima žena sedi na zadnjem sedištu

BMW INDIVIDUAL TAPACIRUNG: IZVANREDNI DETALJI UNUTRAŠNJOSTI

Izrazite svoj individualni stil. Sa besprekornom BMW Individual kožom Merino. Pretvara unutrašnjost vašeg BMW-a u ekskluzivnu pojavu. A najbolji deo svega je što vam BMW Individual nudi impresivno veliki izbor materijala, boja i kombinacija. Od posebno sportskih, elegantnih i luksuznih do jednobojnih ili dvobojnih, sa diskretnim kontrastnim šavovima. Ovaj raznolik izbor opcija presvlake omogućava vam da dizajnirate svoj BMW do najsitnijih detalja u potpunosti u skladu sa vašim željama.

Elegantna „MERINO“ KOŽA.

BMW M4 Cabrio G83 M Carbo sedišta crveno/crna

Ovde je izvrsnost na prvom mestu: visok kvalitet BMW Individual „Merino“ kože počinje odabirom materijala. Samo vrhunski prirodni materijal nalazi svoj put u narednim operacijama obrade. Boja se postiže postupkom "barel" pigmentacije, kojim se materijal tretira sa posebnom pažnjom. Umesto samo površnog farbanja kože, proces traje mnogo sati i potpuno tretira materijal. Kao rezultat, koža ostaje meka i gipka. Prozračnost kože čini je savršeno prikladnom za ulepšavanje unutrašnjosti vašeg BMW-a.

BESPREKORAN KAŠMIR.

BMW Serije 7 G70 prednja sedišta Smoke White/Light Grey

Jedinstvenost kao glavna karakteristika: doživite čistu udobnost u BMW-u serije 7 sa luksuznom BMW Individual Merino kombinacijom kože/kašmir-vune sa ekskluzivnim karakteristikama. Luksuzna mešavina kašmira i vune fascinira svojom izuzetnom mekoćom. Zahvaljujući izdržljivim i unapređenim svojstvima, to je čini idealnim za upotrebu u unutrašnjosti vašeg BMW-a. Prozračan i toplotno izolovan, pruža prijatnu temperaturu za unutrašnjost u ekstremnim vrućinama i hladnoći. Prirodan i prijatan miris zaokružuje paket, čineći ovo vrednom i udobnom opcijom za sva čula.

BMW Individual enterijer visokog sjaja

BMW INDIVIDUAL ENTERIJER VISOKOG SJAJA

Ljubav na prvi pogled: sa impresivnim završnim obradama enterijera iz BMW Individual-a, postavljate posebno ekskluzivne, sportske ili luksuzne akcente u unutrašnjost vašeg BMW-a. Birajte iz širokog i raznolikog asortimana kako biste pronašli ono što odgovara vašem ličnom ukusu i karakteru vašeg vozila. Ipak, sve završne obloge imaju jednu zajedničku stvar: svi potiču od najboljih materijala i podvrgavaju se savršenojobradi. Možete birati između aluminijumske mreže, karbona ili finog drveta da biste postavili zanimljive kontraste u unutrašnjost vašeg BMW-a. Način na koji unutrašnj ukrasi deluju u interakciji sa kožnim presvlakama omogućava vam da kreirate izuzetno impresivne efekte.

BMW M4 Competition Coupe G82 2021 BMW Individual Signal zelena boja prednji prikaz vozila parkiranog ispred kapije

DIZAJNIRAJTE VAŠ AUTOMOBIL SA BMW INDIVIDUAL BOJOM ODMAH.

Sa BMW Individual Visualizer-om, pravite tačnu sliku o tome kako će izgledati BMW koji ste zamislili. Odaberite svoju boju i inspirišite sebe – BMW Individual to omogućava.

BMW M850i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.8–10.5 
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 245–239


BMW M4 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.1–9.8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 230–223


BMW i4 M50 Gran Coupé:
Potrošnja energije, WLTP (kombinovano) u kWh/100km: 22.5–18.1
Električni domet, WLTP u km[2]: 414–520


Zvanične brojke za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni domet su određene u skladu sa propisanom procedurom merenja i u skladu sa Uredbom (EU) 715/2007 sa izmenama i dopunama. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku opcionu opremu. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021, zvanične specifikacije postoje samo prema WLTP. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. Uredbom EC 2022/195. Više informacija na: www.bmw.de/wltp

 

Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim modelima, specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernici za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupnom besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Nemačka, i pod.

Pročitajte više
BMW M3 Competition Limuzina G80 2021 BMW Individual Isle of Man zelena metalik boja tročetvrtinski prikaz vozila u krivini

ISTRAŽITE MOĆNE MODELE BMW M.

Dinamika napunjena adrenalinom u vrhunskoj formi: automobili visokih performansi iz BMW-a M. Po meri napravljeni za individualni izgled sa ekskluzivnim elementima dizajna iz BMW Individual. Neka vas inspiriše bogatstvo fascinantnog sportskog duha.
BMW M4 CS G82 2021 bočni prikaz sa M Performance delovima

ASORTIMAN BMW M PERFORMANCE DELOVA.

Maksimalna količina sportske individualnosti: proizvodi iz BMW M Performance delova izvedeni su iz moto sporta bez izuzetka i nude vam beskompromisan kvalitet, posebnu estetiku i savršenu dinamiku. Omogućavaju vam da svom BMW-u dodate autentičan trkački karakter.
BMW M760Li xDrive Limuzina G11 G12 2019 Frozen Dark srebrna metalik tročetvrtinski bočni prikaz u urbanom okruženju

UNIKATNO: BMW LUKSUZNA KLASA.

Doživite ekskluzivne automobile do savršenstva - s progresivnim dizajnom, izražajnim performansama i agilnom dinamikom vožnje u sportskom i elegantnom ambijentu. Istražite BMW luksuznu klasu.
BMW M2 Edition dizajniran od strane FUTURA 2000 F87 2020 prikaz dva modela u V formaciji odozgo na sivom tlu

MODERAN NAČIN PROMOVISANJA UMETNOSTI.

Saznajte sve o velikom kulturnom angažovanju BMW Grupe u oblasti moderne i savremene umetnosti, džeza i klasične muzike, kao i arhitekture i dizajna.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW M2 Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.2–9.6
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 230–218

BMW M3 Sedan:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.1–10.0
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 231–227

BMW M3 Competition Sedan:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.1–9.8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 230–223

BMW M3 Competition M xDrive Touring:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.4–10.1
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 235–229

BMW M4 Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.1–9.9
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 230–226

BMW M4 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.1–9.8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 230–223

BMW M5 Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11.3–11.1
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 259–253

BMW M8 Competition Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11.4–11.0
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 260–251

BMW M8 Competition Cabrio:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11.6–11.2
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 264–255

BMW X3 M Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano):  11.0–10.6
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 250–241

BMW X4 M Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.8–10.5
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 247–238

BMW X5 M Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 13.1–12.8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 296–288

BMW X6 M Competition:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12.9–12.6
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 293–284

BMW XM[1]:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 1.6–1.4
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 36–32

BMW M340i xDrive Sedan:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8.5–7.8
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 192–177

BMW Z4 M40i Roadster:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 8.1–7.9
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 184–179

BMW i7 M70 xDrive Sedan[3]
Potrošnja energije, kombinovano WLTP u kWh/100 km: 23.8–20.8
Električni domet, WLTP u km[2]: 488–560

BMW M850i xDrive Coupé:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 10.8–10.5
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 245–239

BMW M850i xDrive Cabrio:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 11.0–10.7
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 249–243

BMW X5 M60i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12.5–11.5
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 283–261

BMW X6 M60i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano):13.3–11.4
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 279–258

BMW X7 M60i xDrive:
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 12.9–12.1
Emisija CO2 u g/km (kombinovano): 292–274

BMW i4 M50 Gran Coupé:
Potrošnja energije, kombinovano WLTP u kWh/100 km: 22.5–18.1
Električni domet, WLTP u km[2]: 414–520

Zvanične brojke za potrošnju goriva, emisiju CO2, potrošnju električne energije i električni domet su određene u skladu sa propisanom procedurom merenja i u skladu sa Uredbom (EU) 715/2007 sa izmenama i dopunama. WLTP brojke uzimaju u obzir svaku opcionu opremu. Za vozila koja su nedavno odobrena od 01.01.2021, zvanične specifikacije postoje samo prema WLTP. Pored toga, NEDC vrednosti su izbrisane iz sertifikata o usaglašenosti od 1. januara 2023. Uredbom EC 2022/195. Više informacija na: www.bmw.de/wltp

Dodatne informacije o potrošnji goriva i zvaničnim modelima, specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobila mogu se naći u „Smernici za potrošnju goriva, emisiju CO2 i potrošnju električne energije za nova putnička vozila“, dostupnom besplatno na svim prodajnim mestima, na adresi Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Nemačka, i pod.

Pročitajte više