BMW prolećni i letnji aksesoari BMW vozila ispred jezera i planinskog pejzaža

„NAŠA ZONA KOMFORA: NA SUNCU.“

Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto.

„NAŠA ZONA KOMFORA: NA SUNCU.“Originalna BMW dodatna oprema za proleće i leto.

Neka ovo leto bude vaše. Sa originalnom BMW dodatnom opremom, letnjim točkovima i gumama, servisom i punjenjem.

Leto je stiglo i sa sunčanim vremenom dolaze nove mogućnosti za istraživanje Samo čeka da ga vi otkrijete. Uživajte u krivinama puta, svežem vazduhu i pogledu na zelenilo uz originalnu BMW dodatnu opremu. BMW točkovi i gume osiguravaju optimalno iskustvo vožnje. Zajedno sa BMW servisom i BMW punjenjem, vode vas u punoj sigurnosti do vaših letnjih destinacija. Jer u svakom trenutku leta bi trebalo uživati u potpunosti, bez ikakvih prekida, tako da možete imati savršen ugođaj.

Pročitajte više

„UVEK SMO SPREMNI ZA SUNCE.“

Originalna BMW letnja dodatna oprema.

Ako želite da ovo bude vaše leto, trebalo bi da se dobro pripremite. Planiranje putovanja i dovoljno prostora za opremu za omiljene letnje aktivnosti. Uživajte u velikom izboru originalne BMW opreme za enterijer i eksterijer, koja savršeno odgovara vašem BMW-u, kako bi ovo leto bilo vaše.

BMW prolećna i letnja dodatna oprema Čovek koji sedi u BMW-u sa otvorenim vratima
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW adapter kabl za Apple iPhone / iPod ™

BMW adapter kabl za Apple iPhone / iPod ™.

Adapterski kabl sa čvrstim metalnim čepovima olakšava individualizovan užitak slušanja u vozilu. Kompatibilni Apple iPod ™ ili iPhone ™ modeli mogu se integrisati u automobil i istovremeno puniti. Tako USB adapter omogućava muziku dostupnu na uređaju da se lako reprodukuje preko zvučnika automobila. Spoljnim izvorima muzike može se upravljati preko iDrive kontrolera, višenamenskih tastera na upravljaču ili radija.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je visoko osetljiva full-HD kamera koja snima sve što se dešava ispred i iza vozila, čak i dok je vozilo parkirano. U svim situacijama neočekivanih kretnji izvan i oko vozila, kamera snima dešavanja radi dokumentovanja moguće nezgode ili pokušaja provale.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW dvostruki USB adapter za punjenje za tip A i C.

BMW dvostruki USB adapter za punjenje za tip A i C.

Dvostruki USB adapter za punjenje jednostavno se ubacuje u upaljač za cigarete. Ovo omogućava istovremeno punjenje dva mobilna uređaja na jednostavan i prikladan način. Struja punjenja od maksimalno 2 x 3 ampera sa maksimalno 2 x 18 vati snage omogućava izuzetno brzo punjenje. Integrisana elektronika sprečava pregrevanje. Zahvaljujući tehnologiji punjenja za napajanje, USB port tipa C sadrži različite profile koji mogu da rasporede dozvoljene napone sa uređajem. Ova tehnologija omogućava najbolje moguće punjenje, istovremeno štiteći bateriju.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW patosnice za sve vremenske prilike - prednje.

BMW patosnice za sve vremenske prilike - prednje.

Savršenog kroja, izdržljive BMW patosnice za sve vremenske prilike s podignutim ivicama, elegantnog dizajna, štite pod od prljavštine i vlage. Oni su crne boje i sadrže visokokvalitetni uložak od nerđajućeg čelika.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW univerzalna bežična stanica za punjenje

MW univerzalna bežična stanica za punjenje.

Bežično punjenje, bilo kada i bilo gde: Zahvaljujući BMW univerzalnoj bežičnoj stanici za punjenje, pametni telefon se može napuniti brzo i efikasno bez kabla u vozilu. Mobilni telefon se čuva na siguran način. Posebno korisno: Integrisani bežični punjač se može ukloniti i omogućava bežično punjenje izvan vozila.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW torba za zadnji noslov anthracite / plava.

BMW torba za zadnji noslov anthracite / plava.

Idealno za putovanja sa decom. Visokokvalitetna torba je pričvršćena na naslon prednjeg sedišta i pruža obilje mogućnosti za odlaganje stvari, osiguravajući da su svi potrebni elementi vidljivi i lako dostupni. Sadrži džepove različitih veličina, od kojih se neki mogu zatvoriti, odeljak za boce, a takođe omogućava i pričvršćivanje kutije za papirnu maramicu. Torba za naslon je napravljena od izdržljive poliesterske tkanine koja se lako čisti. Sa svojim crno - sivim premium dizajnom i plavim dizajnerskim zatvaračima savršeno se uklapa u visokokvalitetni BMW enterijer. Izvan vozila se lako može sklopiti ili nositi.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW sigurnosna futrola za 11-inčni Apple iPad Pro ™ za Travel & Comfort System

BMW sigurnosna futrola za 11-inčni Apple iPad Pro ™ za Travel & Comfort System.

Sigurnosna futrola nudi optimalnu zaštitu za sve Apple iPad ™ Pro veličine 10,5 inča. Crni silikonski poklopac pouzdano štiti tablet od ogrebotina i udaraca, a kada se koristi sa priloženim filmom za display, takođe štiti tablet od prskanja vode. Koristi se zajedno sa univerzalnim držačem Travel & Comfort Sistem (isporučuje se odvojeno), a može se pričvrstiti na prilagodljiv i prikladan način i istovremeno ostati izuzetno siguran u slučaju sudara. * takođe dostupan za 7.9'' Apple iPad mini 4, 10.5" Apple iPad Pro, 9.7" Apple iPad Air 1, 9.7" Apple iPad Air 2, 9.7" Apple iPad Pro, 9.7" Samsung Galaxy Tab A, 9.7" Samsung Galaxy Tab S2
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW krovni kofer 420 crna / titanijum srebrna

BMW krovni kofer 420 crna / titanijum srebrna.

Moderam crni krovni kofer BMW-a, koji se zaključava, stvara dodatni prostor za skladištenje od 420 litara. Krovni kofer velikog kapaciteta lako se postavlja na krovni nosač i kompatibilan je sa svim BMW sistemima krovnih nosača. Kućište je napravljeno od ABS plastike visokootporne na udarce i UV. Kutija se može otvoriti sa obe strane i ima trostruko centralno zaključavanje na svakoj, što olakšava utovar i štiti je od krađe. KrovnI kofer teži 19 kg i ispunjava visoke BMW sigurnosne standarde u pogledu reagovanja na sudar, operativne sigurnosti i dugoročnih performansi.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW krovni nosač

BMW krovni nosač.

Višenamenski sistem krovnih nosača može se kombinovati sa svim tipovima krovnih nosača i krovnim koferima. Izuzetno je jednostavan za instalaciju i u skladu je sa najvišim standardima kvaliteta i sigurnosti zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i sistemu zaključavanja protiv krađe. Svojim karakterističnim BMW dizajnom, krovni nosač takođe dopunjuje izgled i dizajn vozila.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW podloga za prtljažni prostor

BMW podloga za prtljažni prostor.

Savršeno postavljena podloga za prtljažni prostor BMW-a efikasno štiti prtljažnik od prljavštine i vlage. Podignuta ivica sa svih strana i izuzetan kvalitet robusnog, protukliznog i vodootpornog materijala pruža optimalnu zaštitu. U crnoj boji, i elegantnog dizajna, podloga se savršeno uklapa u unutrašnjost prtljažnika. Dodatni naglasak daje visokokvalitetni umetak od nerđajućeg čelika sa BMW logotipom. Ugrađena podloga ističe individualni karakter vozila i savršeno dopunjuje odvojeno dostupne BMW-ove podne podloge za sve vremenske prilike.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW Pro 2.0 nosač za bicikle

BMW Pro 2.0 nosač za bicikle.

BMW Pro 2.0 nosač za bicikle razvijen je za siguran transport dva bicikla / e-bicikla na kuci za vuču. Ovaj lagan, ali čvrst sistem nosača od čelika / aluminijuma ima maksimalnu nosivost od 60 kg i može nositi bicikle sa međuosovinskim rastojanjem do 130 cm. Pored toga, nosač za bicikle sadrži sistem sa kuglastom glavom, uklonjive potporne držače i sistem za pričvršćivanje točkova koji je vrlo jednostavan za upotrebu. Funkcija naginjanja zadnjeg nosača nosača omogućava lak pristup prtljažnom prostoru u bilo kom trenutku. BMW nosač za bicikle Pro 2.0 takođe zadovoljava najviše sigurnosne standarde i može se kompaktno preklopiti kada se ne koristi. Takođe su dostupni produžetak za treći bicikl, kao i transportna torba. Sve u svemu, nosač za bicikle je savršen pratilac, bilo da li ste na odmoru ili na samo kratkom putovanju vašim BMW-om.
BMW prolećna i letnja dodatna oprema BMW WaterBlade

BMW WaterBlade

BMW WaterBlade je brisač vetrobranskog stakla sa inovativnom tehnologijom. Tečnost za čišćenje nanosi se direktno na vetrobransko staklo kroz mlaznice u metlicama brisača. Ovo povećava efikasnost čišćenja, smanjuje količinu tečnosti koja ometa vidljivost i osigurava ekonomičnu potrošnju tečnosti. Precizna primena tečnosti takođe smanjuje zaprljanost vozila. I: BMW WaterBlade treba menjati ređe od uobičajenih metlica brisača.
BMW prolećni i letnji aksesoari Čistač stakla sa bio-ekstraktom đumbira

ČISTAČ STAKLA BMW SA BIO-EKSTRAKTOM ĐUMBIRA.

Ovo sredstvo za čišćenje stakla sa bio-ekstraktom đumbira može sadržati samo blage sastojke, vrlo je moćno i efikasno za čišćenje prozora i ostalih staklenih površinama bez ostavljanja tragova. Kako se koristi: Raspršite sredstvo za čišćenje stakla ravnomerno po prljavim površinama, a zatim ih prebrišite krpom bez dlačica. Ovaj bio ekstrakt đumbira skida čak i tvrdokornu nečistoću bez razmazivanja. Ne koristiti na vrućim površinama i zaštititi od temperatura ispod nule.

„MOJI TOČKOVI: PRILAGOĐENI ZA LETO. “

Kvalitetni originalni BMW letnji točkovi, gume i dodatna oprema.

Sa originalnim BMW kompletima točkovima možete savladati svaku prepreku na putu ili van njega. Precizno su prilagođeni vašem BMW-u, ispunjavaju najviše zahteve i razvijeni su u uskoj saradnji sa vodećim proizvođačima guma (npr. Bridgestone, Dunlop, Goodyear i Pirelli). Pored toga, svaki komplet točkova opremljen je gumama Runflat sa oznakom zvezde i RDC senzorima. Tako da uvek ostanu na pravom putu, čak i van utabanih staza.

BMW točkovi od lakih legura ne samo da savršeno dopunjuju izgled i dizajn vozila, već i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Specijalno su dizajnirani za upotrebu sa run-flat gumama i imaju podignute ivice kako bi sprečili da gume bez pritiska skliznu sa felne, čak i u krivinama. Pored optimalnog životnog veka, oni takođe imaju apsolutnu koncentričnost. Da bi se osiguralo da se ovaj izvanredni kvalitet dugoročno održi, točkovi se podvrgavaju sveobuhvatnim ispitivanjima i testovima u skladu sa visokim bezbednosnim standardima BMW-a.

BMW prolećna i letnja dodatna oprema Čovek sa psom naslonjen na BMW
20“ M laka legura, felna u obliku zvezdastih krakova 748 M Jet Black mat, letnji komplet točkova

20“ M Zvezdasti stil 748 M.

Kvalitetni 20-inčni M točkovi od lakih legura, u obliku zvezdastih krakova 748 M, dizajnirani su u Jet Black mat boji sa logotipom u boji M. Komplet letnjih točkova TPMS sa run-flat mešanim gumama, veličine točkova 9J x 20 sa dimezijom gume 275/45 R20 110Y XL RSC napred i 10.5J x 20 sa dimezijom gume 305/40 R20 112Y XL RSC pozadi.
22“ M Performance od lakih legura - zvezdastih krakova 749 M dvobojna

22“ M Performance Zvezdasti stil 749 M.

Kvalitetni 22-inčni točkovi M Performance male težine, sa laganim legurama, u stilu zvezdastih krakova 749 M dizajnirani su u crnoj boji Bicolor Jet, u sjaju sa natpisom M Performance i logotipom M u boji. Komplet letnjih točkova TPMS, prednji točkovi: 9.5J x 22 sa 275/35 R22 104Y XL gumama, zadnji točkovi: 10.5J x 22 sa 315/30 R22 107Y XL gumama.
21“ M BMW lake legure, točkovi u Y-krakovima, 741 M Bicolor (Night Gold, sa sjajem), letnji komplet točkova

21“ M Y-krak 741 M Bicolor.

Kvalitetne 21“ M BMW felne od lakih legura u Y-krakovima u stilu 741 M dizajnirani su u Bicolor Night Gold, sa sjajem. Kompletna letnja garnitura točkova sa kontrolom pritiska u gumama i run-flat gumama, veličina točkova 9,5J x 21 sa dimezijom gume 275/40 R21 107Y XL RSC napred i 10,5J x 21 sa dimezijom gume 315/35 R21 111Y XL RSC u pozadi.
19“ M Performance u stilu Y-kraka 898 M, u boji Frozen Gunmetal Grey, letnji komplet točkova

19“ M Performance u stilu Y-kraka 898 M.

Visokokvalitetni 19-inčni M točkovi od lakih legura u obliku Y-kraka u stilu 898 M isporučuju se u Frozen Gunmetal Grey s natpisom M Performance. Letnji komplet točkova sa kontrolom pritiska u gumama, veličina točkova 8J x 19 sa dimezijom gume 225/40 R19 93Y XL spreda i 8,5J x 19sa dimezijom gume 255/35 R19 96Y XL pozadi.
18“ M Performance u Double-spoke stilu 796 M u boji Jet Black mat letnji komplet točkova

18“ M Performance, u Double-spoke stilu 796 M.

Vrhunski lagani alu točkovi od 18" M Performance Double-spoke style 796 M dizajnirani su u nijansi Jet Black mat sa kolor M oznakom. Komplet letnjih točkova sa kontrolom pritiska i run-flat gumama, dimenzija točkova 7,5J x 18 sa dimenzijom guma 225/45 R18 95Y RSC napred i 8,5J x 18 sa dimenzijom guma 255/40 R18 99Y RSC pozadi.
19“ BMW točkovi od lakih legura 793, u Double-spoke stilu i Bicolor Night Gold boji

19“ BMW točkovi od lakih legura 793, u Double-spoke stilu i Bicolor Night Gold boji.

Kvalitetni 19“ BMW točkovi od lakih legura 793, u Double-spoke stilu, dizajnirani su u Bicolor Night Gold, sa sjajem. Letnji komplet točkova sa kontrolom pritiska u gumama i sa run-flat gumama, veličina točkova 8J x 19 sa dimezijom gume 225/40 R19 93Y XL RSC napred i 8.5J x 19 sa dimezijom gume 255/35 R19 96Y XL RSC pozadi .
BMW Točkovi Gume Dodaci BMW plutajućI poklopac felne.

BMW plutajućI poklopac felne.

BMW „plutajući“ poklopac sastoji se od BMW logotipa koji se više ne okreće sa točkom, već ostaje u ravni. Poklopac se može montirati na sve BMW felne lakih legura, sa prečnikom kruga od 112 mm.
BMW Točkovi Gume Dodaci BMW kapice ventila sa logotipom

BMW kapice ventila sa logotipom.

Kvalitetne BMW kapice ventila od aluminijuma efikasno štite TPMS aluminijumske ventile od prljavštine i vlage. Istovremeno, poboljšavaju izgled gume. Set od četiri kapice ventila. Sa BMW logotipom.
BMW Točkovi Gume Dodaci BMW kapice ventila sa M logotipom

BMW kapice ventila sa M logotipom.

Kvalitetne BMW kapice ventila od aluminijuma efikasno štite TPMS aluminijumske ventile od prljavštine i vlage. Istovremeno, poboljšavaju izgled gume. Sa M logotipom.
BMW Točkovi Gume Dodaci M Performance torbe za gume

Torbe za gume M Performance.

Ekskluzivan osećaj trke u garaži: M Performance torbe za gume štite i vozača i vozilo od prljanja. Ojačana ručka obezbeđuje udoban transport točkova zahvaljujući posebnom obeležavanju. Pojedinačne gume se mogu brzo i jedinstveno uskladiti u bilo kom trenutku. Torbe se lako i brzo montiraju i dizajnirane su u prepoznatljivom stilu M Performance. Tako su i letnji i zimski kompleti točkova spakovani sigurno i na sportski način, do sledeće promene točkova.
BMW prolećni i letnji aksesoari Čovek koji hoda pored BMW-a ispred planinskog pejzaža

BMW SERVIS TOČKOVA/GUMA

Ne samo da menjamo vaše zimske i letnje gume, već proveravamo i dubinu profila i kočnice. Nudimo promene točkova i guma (uključujući balansiranje) i prvoklasnu vrednost za novac. Inspekciju i održavanje vršimo s najvećom pažnjom i najvišom stručnošću. A našim profesionalnim skladištenjem točkova (uključujući pranje i balansiranje) izbegavate stres i štedite prostor.

„ISPUNJENI LETNJIM OSEĆANJIMA: MOJE PUTOVANJE.“

Originalni BMW dodaci za punjenje.

Ako želite da budete spremni za leto, ne treba razmišljati samo o aksesoarima, već i o punjenju. Pogledajte našu originalnu BMW dodatnu opremu za punjenje koja se savršeno uklapa u potrebe vašeg električnog automobila. Tako da možete da provedete bezbrižno leto.

Pročitajte više
BMW proizvodi za punjenje BMW kabl za punjenje 5 m za javne stanice za punjenje

BMW kabl za punjenje 5 m za javne stanice za punjenje.

BMW kabl za punjenje dugačak je 5 m i omogućava brzo i jednostavno punjenje na javnim stanicama za punjenje koje podržavaju režim 3. BMW električna vozila i BMW hibridna vozila mogu se puniti jednofazno, što je znatno brže nego kod isporučenog standardnog kabla za punjenje. To je moguće u celoj Evropi zahvaljujući ECE standardnom utikaču. Kabl se savršeno uklapa u dizajn BMW Wallbox-a i ispunjava visoke BMW standarde kvaliteta. Posrebreni i otporni na koroziju kontakti osiguravaju optimalan prenos snage i životni vek.

Pročitajte više
BMW proizvodi za punjenje BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Kao stanica za punjenje kod kuće. Instaliranim BMW Wallbox-om, BMW se puni brzo, pouzdano i lako sa do 22 kW. Pored kompaktnih dimenzija u BMW dizajnu, BMW Wallbox nudi i pogodno upravljanje kablovima, uključujući utikač i držač kabla. Trenutni status BMW Wallbox-a može se u svakom trenutku proveriti na displeju statusa. Integrisano otkrivanje zaostale struje i servisna aplikacija omogućavaju optimizovanu, isplativu instalaciju.

Pročitajte više
BMW proizvodi za punjenje BMW fleksibilni brzi punjač

BMW Fleksibilni brzi punjač.

BMW fleksibilni brzi punjač je mobilni kućni punjač za sva električna vozila. Ovim setom na domaćim utičnicama može se postići maksimalni kapacitet punjenja do 2,3 kW (tip E + F (CEE 7/7), Schuko, 10 A). Brzo punjenje omogućavaju opcionalno dostupni adapterski kablovi koji se mogu koristiti za punjenje u industrijskim utičnicama do 11 kW. Fleksibilni brzi punjač uvek automatski prilagođava snagu punjenja odabranom izvoru napajanja i automatski se isključuje u slučaju prekida napajanja ili pregrevanja. Kompaktnih dimenzija, šest metara dugački kabl za punjenje i vodootporni dizajn čine ga savršenim saputnikom u svakom pogledu. Kod kuće, vrlo lako može postati mobilnI zidni punjač zahvaljujući opcionalno dostupnom zidnom nosaču. Može se koristiti u sledećim zemljama: Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Nemačka, Grčka, Mađarska, Italija, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Holandija, Poljska, Portugalija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska i Turska.

Pročitajte više

„MOJ SPECIJALNI DETALJI ZA LETO.“

BMW M Performance delovi za vaše proleće i leto.

Ovo je vaše leto i vaše vreme da zablistate. Sa BMW M Performance delovima dajete svom BMW-u maksimalan nivo individualnosti i istinski karakter visokih performansi. Dakle, načinite da se za Vašim BMW-om okreću ovog leta i učinite ovo leto vašim - bez kompromisa.

Pročitajte više
BMW M Performance delovi 20“ M točak od lakih legura u zvezdastom stilu 748 M u Jet Blackmat boji

BMW 20“ M točak od lakih legura zvezdastih krakova 748 M u Jet Black mat boji

Kvalitetni 20-inčni M točak od lakih legura, 748 M u stilu zvezdastih krakova, izrađen u Jet Black mat boji, svojim izgledom daje vozilu jak sportski izgled. TPMS točkovi sa gumama za sve terene, veličine 9J x 20 sa dimezijom gume 275/45 R20 110V XL, pogodni za terensku vožnju i kompatibilan sa lancima za sneg.

BMW točkovi od lakih legura ne samo da savršeno dopunjuju izgled i dizajn vozila, već i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Specijalno su dizajnirani za upotrebu sa run-flat gumama i imaju podignute ivice kako bi sprečili da gume bez pritiska skliznu sa felne, čak i u krivinama. Pored optimalnog životnog veka, oni takođe imaju apsolutnu koncentričnost. Da bi se osiguralo da se ovaj izvanredni kvalitet dugoročno održi, točkovi se podvrgavaju sveobuhvatnim ispitivanjima i testovima u skladu sa visokim bezbednosnim standardima BMW-a.

Pročitajte više
BMW M Performance Parts M Performance Kidney gril od karbonskih vlakana

BMW M Performance Kidney gril od karbonskih vlakana

Pokažite svoj stil: okvir grila M Performance napravljen je od ručno izrađenih vrhunskih karbonskih vlakana, a ukrasne letvice se sastoje od izuzetno čvrste plastike. Vizuelni detalji na prednjem delu vozila za posebno elegantan, sportski i individualan izgled.

Pročitajte više
BMW M Performance Parts M Performance patosnice

BMW M Performance patosnice

Vrhunski izgled, izvanredno prijanjanje: Patosnice M Performance daju individualni atletski dodir prostoru nogu, dajući celom automobilu dinamičniji izgled. Sa M logotipom i slovima M Performance. Vrhunski dizajn zaokružuju ivice kožnog izgleda sa ukrasnim šavovima u kontrastnim bojama i trakom u M bojama.

Pročitajte više
MW M Performance Parts M Performance poklopci spoljnih ogledala od ugljeničnih vlakana

BMW M Performance poklopci spoljnih ogledala od ugljeničnih vlakana.

Pedantno ručno rađeni od karbonskih vlakana, upečatljivi poklopci spoljnih ogledala podvlače visokotehnološki pedigre vozila. Njihov dinamičan dizajn osigurava privlačan premium izgled i dodaje individualni atletski dojam.

Pročitajte više
BMW M Performance Parts M Performance prednji usisnik vazduha od ugljeničnih vlakana

BMW M Performance prednji usisnik vazduha od ugljeničnih vlakana

Prostor za disanje: Fini usisnici za vazduh izrađeni od ugljeničnih vlakana dodaju prepoznatljiv sportski dodir na prednjem delu vozila. Njihov visokokvalitetni izgled podvlači sveukupni sportski, ekskluzivni izgled vozila. Sve varijante su savršeno usklađene sa dizajnom branika i u harmoniji su sa ostalim spoljnim komponentama od karbonskih vlakana.

Pročitajte više
BMW M Performance Parts M Performance nalepnica sa oznakom performansi.

BMW M nalepnica sa oznakom performansi.

Nalepnica sa oznakom M Performance savršeno dopunjuje foliju bočnog spojlera u Frozen Black boji ili kao dodatak bočnog spojlera u crnom visokom sjaju. Postavlja dodatni vizuelni naglasak i poboljšava individualni izgled boka vozila.

Pročitajte više

BMW SERVIS.

BMW SERVIS INCLUSIVE.

BMW prolećni letnji dodaci Čovek naslonjen na BMW ispred planinskog pejzaža

Samo se prepustite i koncentrišite se na ono što je zaista važno - uživanje u vožnji. Uz uslugu BMW Service Inclusive, to je sasvim lako ostvarivo. Nakon jednokratne uplate, dobijate sveobuhvatnu uslugu servisiranja i održavanja za period koji sami odaberete.

Vaši benefiti:

 • Štedite novac u poređenju sa kupovinom pojedinačnih usluga.
 • Potpuna kontrola troškova i transparentnost.
 • Različiti paketi za različite potrebe i za nove i polovne automobile.
 • Servisni stručnjaci sa BMW sertifikatima i originalnim BMW delovima.
 • Automatski se prenosi na nove vlasnike, povećavajući vrednost preprodaje.
 • Važi za BMW servisne partnere koji postoje širom sveta.

BESKONTAKTNA BMW USLUGA.

BMW prolećni letnji dodaci Čovek koji sedi u BMW-u i gleda svoj telefon

Sa My BMW Service olakšavamo vam život . Zakažite sastanak putem Interneta ili dovezite svoj BMW, ostavite ključeve i dobićete link kako biste pogledali savete o servisu kada vam bude odgovaralo. Pogledajte različite dostupne ponude.

Vaši benefiti:

 • Online zakazivanje servisa
 • Personalizovani servis video
 • Digitalno plaćanje
 • Pomoć na putu
 • Preuzimanje & Isporuka.

BMW VALUE SERVICE.

BMW prolećni letnji dodaci Muškarci koji sede na molu i gledaju se

Prešli ste mnogo kilometara u svom BMW-u i imali toliko avantura da svoj BMW znate bolje nego iko. Zbog toga ga i volite. Da biste osigurali da ova ljubav traje i dalje, potreban vam je servisni partner koji jednako dobro poznaje vaš BMW i vaše zahteve. Tu stupa BMW Value Service: Premium usluga po atraktivnoj i transparentnoj all-inclusive ceni. Tako da tačno znate šta možete očekivati.

Vaši benefiti:

 • Kvalitetna, pogodna i isplativa usluga specijalista BMW-a koji koriste originalne BMW delove.
 • Svi delovi i usluge su uključeni u all-inclusive cenu.
 • Cene su uvek transparentne, jasne i razumljive.
 • BMW Value Service nudi odgovarajuću uslugu za svaki BMW model.
BMW prolećni i letnji aksesoari BMW vozila ispred zgrade sa BMW servisnim konsaltingom

BMW SERVIS.

Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama kod vašeg BMW Sevisnog partnera. Od dugoročnih servisnih paketa, kao što je BMW Service Inclusive, preko atraktivnih all-inclusive cena BMW Value Service, naših beskontaktnih usluga ili originalnog BMW motornog ulja i mnogih drugih pojedinačnih usluga, uvek imamo optimalno rešenje za vas - za svaki BMW model, za sve vaše individualne potrebe i za mnogo bezbrižnih kilometara koji su još uvek pred vama.