Ponuda BMW dodatne opreme i servisa za jesen i zimu

POBEDITE ZIMSKU HLADNOĆU NOVIM IDEJAMA.

Ponuda BMW dodatne opreme i servisa za jesen i zimu.

POBEDITE ZIMSKU HLADNOĆU NOVIM IDEJAMA.

Ponuda BMW dodatne opreme i servisa za jesen i zimu.

Lišće opada i jesen je pred nama. Uz odgovarajuću opremu, možete nastaviti da uživate u vožnji i tokom hladnijeg perioda u godini. Ovde ćete naći izbor atraktivnih ponuda za vaš BMW, koje će obezbediti da uvek bezbedno i udobno stignete na odredište po kiši, ledu i snegu. Radujte se zimskom odmoru sa praktičnim rešenjima za transport, dodatnom opremom za enterijer i inovativnim tehnologijama umrežavanja. Odlučite se za bezbednost i upečatljiv izgled sa BMW kompletima zimskih točkova. I saznajte više o povoljnim uslugama koje pruža vaš BMW servisni partner.

POBEDITE ZIMSKU HLADNOĆU NOVIM IDEJAMA.Ponuda BMW dodatne opreme i servisa za jesen i zimu.

Lišće opada i jesen je pred nama. Uz odgovarajuću opremu, možete nastaviti da uživate u vožnji i tokom hladnijeg perioda u godini. Ovde ćete naći izbor atraktivnih ponuda za vaš BMW, koje će obezbediti da uvek bezbedno i udobno stignete na odredište po kiši, ledu i snegu. Radujte se zimskom odmoru sa praktičnim rešenjima za transport, dodatnom opremom za enterijer i inovativnim tehnologijama umrežavanja. Odlučite se za bezbednost i upečatljiv izgled sa BMW kompletima zimskih točkova. I saznajte više o povoljnim uslugama koje pruža vaš BMW servisni partner.

UDOBNOST ENTERIJERA.

BMW nudi širok spektar praktičnih proizvoda kako bi vožnja u vašem BMW-u bila još prijatnija. Od patosnica otpornih na prljavštinu, preko pomoćnog grejača sa mogućnošću daljinskog upravljanja pomoću aplikacije, pa sve do prenosivog navigacionog sistema - ovde ćete naći pravo rešenje za svaku situaciju.

BMW Navigation Portable.

Najbolja ruta u svakom trenutku: sa mobilnim navigacionim sistemima iz ponude Originalne BMW dodatne opreme. BMW Navigation Portable HD Traffic je mobilni uređaj sa ekranom od 5.0 inča i HD obaveštenjima o stanju u saobraćaju u realnom vremenu, kako u Srbiji tako i u inostranstvu. BMW Navigation Portable Plus kombinuje ultra tanki dizajn sa multi-touch ekranom od 4.3 inča. Mape i prijemnik izveštaja o stanju u saobraćaju se mogu zasebno naručiti. Oba navigaciona uređaja mogu biti montirana na vetrobransko staklo pomoću opcionog BMW Click & Drive sistema korišćenjem lepljivih podloga.

BMW Snap-In Adapter for Apple iPhone™ 6.

Connect Snap-in adapter omogućava da Apple iPhone™ 6 bude bezbedno odložen i brzo napunjen, a takođe može i da pušta muziku sačuvanu na uređaju. U zavisnosti od modela i opreme, omoti albuma takođe mogu biti prikazani na displeju vozila.

Patosnice za sve vremenske uslove.

Nezaobilazan detalj - posebno u lošim vremenskim uslovima: Patosnice za sve vremenske uslove. Napravljene su od izuzetno čvrstog materijala, otporne su na prljavštinu i vodu i lako se čiste. Sa dinamičnim linijama dizajna u boji brušenog čelika i antracita, patosnica se savršeno uklapa u sportski enterijer novog BMW X5, na primer. Dostupne napred i pozadi, za različite BMW modele.

BMW Pomoćni grejač.

Stvorite prijatnu atmosferu pomoću daljinskog upravljača: BMW Pomoćni grejač odleđuje prozore i obezbeđuje udobnu toplinu unutar vašeg automobila tokom hladnih dana - čak i pre nego što krenete. BMW Pomoćni grejač možete aktivirati od kuće preko pametnog telefona pomoću BMW Remote App i BMW ConnectedDrive - bez obzira na udaljenost.

KOMPLETI ZIMSKIH TOČKOVA.

Ostanite opušteni tokom zime. BMW kompleti zimskih točkova ne nude samo izuzetno atraktivan dizajn. Napravljeni su da savršeno odgovaraju vašem BMW-u, obezbeđujući značajne prednosti u odnosu na letnje točkove na temperaturama višim od 7°C - kako bi osigurali uživanje u svakoj krivini čak i na ledu i snegu.

Drugi ključni kriterijum za bezbednost vožnje je pritisak u pneumaticima. Od marta 2014. godine, svi novi BMW automobili su opremljeni sistemom za kontrolu pritiska u pneumaticima (RDC). To znači da u svakom trenutku imate uvid u pritisak u pneumaticima. Svi kompleti zimskih točkova dolaze sa RDC senzorom. Vaš BMW servisni partner će vas rado informisati da li je vaš automobil opremljen sistemom za kontrolu pritiska u pneumaticima i koji pneumatici najbolje odgovaraju vašim potrebama.

PRTLJAŽNI PROSTOR I TRANSPORT.

Treba vam dodatni prostor za prtljag tokom porodičnog odmora? Ili želite da obezbedite maksimalnu bezbednost za najmlađe putnike? Originalna BMW dodatna oprema nudi savršeno rešenje za svaku situaciju - bezbedno, udobno, i uz vrhunski BMW kvalitet.

BMW krovni kofer.

Putujte udobno čak i kada imate puno prtljaga: BMW krovni koferi stvaraju dodatni kapacitet za skladištenje i dostupni su u više boja sa različitim zapreminama (320 l, 350 l ili 460 l). Elegantni koferi omogućavaju lak utovar i imaju inovativni dvostrani sistem otvaranja. Opremljeni sa šest tačaka zaključavanja i bravom za zaštitu od krađe, transportni koferi takođe zadovoljavaju najviše standarde bezbednosti. Za sve automobile sa BMW krovnim i šinskim nosačem.

BMW osnovni nosač.

Bez obzira da li je u pitanju krovni kofer, nosač za bicikl ili držač za skije: BMW osnovni nosač čini sigurnu osnovu za brojne inovativne transportne sisteme iz ponude Originalne BMW dodatne opreme. Može se montirati za nekoliko minuta, sa mogućnošću proširenja po potrebi. Osnovni nosač zadovoljava najviše standarde bezbednosti i povećava nosivost za 100 kg. Poprečne šipke su napravljene od izuzetno krutog aluminijumskog cevnog profila i opremljene su bravom za zaštitu od krađe. Dostupno za veliki broj BMW modela - osim za kabriolete, roudstere i BMW modele Serije 6.

BMW auto sedišta za decu.

Kada je bezbednost u pitanju, apsolutno smo beskompromisni. Ovo se posebno odnosi na sigurnost vaše dece. BMW auto sedišta za decu ne zadovoljavaju samo evropski standard ECE-R44.04, ona takođe prolaze ekstenzivno testiranje sudara kako bi zadovoljila visok nivo BMW standarda bezbednosti koji daleko prevazilaze zakonske zahteve. Integrisani vazdušni jastuci pružaju dodatnu zaštitu za glavu u slučaju sudara, a pogodni su i za svakodnevnu upotrebu. Sedište je pričvršćeno za automobil pomoću ISOFIX tehnologije (ISOFIX base), što sedišta za decu čini još bezbednijim, pošto inovativni klik sistem onemogućava grešku prilikom povezivanja. BMW sedišta za decu su dostupna u tri veličine za decu uzrasta od 0 meseci do otprilike 12 godina.
BMW držač za skije i snowboard

BMW DRŽAČ ZA SKIJE I SNOWBOARD.

BMW DRŽAČ ZA SKIJE I SNOWBOARD.

Odložite svoju opremu za zimske sportove bezbedno i udobno korišćenjem BMW držača za skije i snowboard. Stabilni sistem krovnog nosača može da primi do dva snowboard-a i dva para skija, do šest pari skija ili do četiri para skija zajedno sa štapovima. BMW držač za skije i snowboard poseduje i bravu, a dostupan je za sve modele sa BMW krovnim i šinskim nosačem.

BMW Service for Autumn and Winter

KOMPLET ZA ODRŽAVANJE TOKOM ZIME.

Komplet za održavanje tokom zime obuhvata sledeće proizvode za negu: sredstvo za pranje vetrobrana sa antifrizom (500 ml), odleđivač stakala (500 ml), sredstvo za čišćenje enterijera automobila (250 ml) i strugač za led. Komplet dolazi sa praktičnom torbom sa BMW logotipom. Na ovaj način vaš BMW će ostati čist i blistav i nakon zime, uostalom, redovno održavanje tokom zime predstavlja najbolji način da zaštitite automobil od oštećenja izazvanih vremenskim uslovima.

SERVIS ZA VAŠ BMW.

Kada kupite BMW, niste se samo opredelili za dinamične performanse i kvalitet, već i za individualnu uslugu i ličnu negu. Bilo da je u pitanju održavanje ili tehnički pregled, popravka ili nega, individualno prilagođena ponuda BMW servisa znači da se možete osloniti na ekspertizu naših stručnjaka.

BMW servis pneumatika.

Pravi pneumatici za hladniji period godine: koristite usluge BMW servisa pneumatika - ne samo da menjamo vaše pneumatike, već proveravamo i dubinu šare i kočnice. Najpraktičnija ponuda: čistimo vaše letnje pneumatike i čuvamo ih za vas do proleća.

BMW servis akumulatora.

Savršeno pripremljen za hladniji period godine. Pre zimskih meseci, posebno je važno da se servisira akumulator, jer većinu kvarova izaziva ispražnjen akumulator. Često će morati da bude zamenjen novim originalnim BMW akumulatorom kako bi se osiguralo pouzdano snabdevanje energijom pri visokim ili niskim temperaturama. Pošto akumulator bude zamenjen, važno je registrovati novi akumulator u automobilu. Ovo je jedini način koji će osigurati nesmetan rad funkcija udobnosti vezanih za akumulator, poput grejanja sedišta, električnog podešavanja sedišta i EfficientDynamics funkcija.

BMW Service Inclusive.

Pretplatite se na uživanje u vožnji: sa BMW Service Inclusive možete uživati u vožnji bez potrebe da brinete o troškovima održavanja. Kada se prijavite za servisni paket, dobićete servise savršeno prilagođene vašem BMW-u tokom određenog vremenskog perioda ili kilometraže. Onoliko često koliko je potrebno – širom sveta. Dve stvari su zajedničke za sve naše ponude servisa: maksimalan kvalitet usluge obučenog osoblja BMW servisa i korišćenje Originalnih BMW delova. Ukoliko vaš BMW nije došao sa BMW Service Inclusive kada ste ga kupili, možete se kasnije pretplatiti, ali tek pošto ste uradili prvu zamenu ulja kod BMW partnera. Određeni servisni paketi za BMW Premium Selection automobile su takođe dostupni nakon prve zamene ulja.