RADNOST VAS NE TERA DA ČEKATE.

  BMW Fast Lane servis.

  Maksimalno iskoristite servis koji se uklapa u vašu dnevnu rutinu. Precizan, fleksibilan raspored zakazivanja znači da se može pridržavati vaših planova i optimalno koristiti vreme čekanja.

  Pročitajte više
  Uvod

  UVOD.

  BMW Fast Lane servis pruža veliki izbor kvalitetnih usluga i popravki izvršenih sa tipičnom BMW stručnosti u najkraćem mogućem roku. Kako bi bili sigurani da vaš BMW ostaje BMW, mi koristimo samo orginalne BMW delove. Dok mi radimo na vašem automobilu vi možete raditi u korisničkoj loži, koristiti internet ili se opuštati u šolju kafe. Takođe možete odvesti jedan od novih BMW modela na test vožnju. BMW Fast Lane servis će povratiti vaš BMW u savršeno stanje u dogvorenom roku.

  Šta mi nudimo

  ŠTA MI NUDIMO.

  Uvek u dobrim rukama: BMW Fast Lane Servis pruža veliki izbor usluga i popravki. Koja god da vam je usluga potrebna, mi koristimo orginalne BMW delove.


  • Održavanje kao što je zamena ulja
  • Servis potrošnjih delova kao što je zamena kočionih pločica
  • Zamena pneumatika i felni
  • Kozmetičke popravke, stakla i limarije


  Dodatna pogodnost našeg brzog i stručnog servisa je da nećete doći do dodatnih troškova, na primer za zamensko vozilo. Razgovarajte sa vašim BMW Servisnim partnerom u vezi usluge koja vam je potrebna.

  Individualno planiranje servisa

  INDIVIDUALNO PLANIRANJE SERVISA.

  Nemojte gubiti vreme: ako želite da servisirate vaš BMW automobil ali ne želite da budete bez automobila čitav dan, pozovite nas i zakažite termin. Mi ćemo proveriti da se usluga koju zahtevate može izvršiti brzo putem BMW Fast Lane servisa. Razmotrićemo posao koji se treba odraditi i unapred se dogovoriti oko troškova i potrebnog vremena. Vaš BMW automobil će primiti prvoklasnu uslugu i biti spreman za preuzimanje u dogovoreno vreme. Ugodan put!