BMW Pomoć na putu

KADA JE BITNO: UVEK SMO TU ZA VAS.

BMW Pomoć na putu.

BMW vam uvek stoji na raspolaganju – to se naravno odnosi čak i na nepredviđene situacije. BMW Pomoć na putu vam pruža brzu i temeljnu podršku u svakom trenutku, bez obzira na okolnosti.

Pročitajte više
KADA JE BITNO: UVEK SMO TU ZA VAS.BMW Pomoć na putu.

  BRZA PODRŠKA KADA JE POMOĆ POTREBNA.

  BMW Pomoć na putu

  BMW Pomoć na putu.

  Besplatna BMW pomoć na putu je dostupna svim BWM vozačima u svako doba dana i noći, 365 dana godišnje. Jedan poziv – i naši stručnjaci su na vašoj usluzi, putem telefona ili lično na licu mesta ako je potrebno. Kada nas pozovete, mi se brinemo o apsolutno svemu što mora biti urađeno u slučaju kvara i nezgode. Čak i preko telefona možemo vam pružiti važne informacije i ako je potrebno korake koje sami možete poduzeti. U međuvremenu, možete ostati potpuno opušteni i uživati u bezbrižnoj vožnji. Vaš BMW je u najboljim rukama naših stručnjaka. BMW Servisni partner će ga vratiti u orginalno stanje – veliki bonus u pogledu preprodajne vrednosti i životnog veka. BMW Pomoć pored puta pruža profesionalnu i stručnu pomoć sa tipičnim BMW kvalitetom: počev od telefonskog poziva do nastvaljanja sa vožnjom u ispravnom automobilu. Bez obzira na to šta se desi: sa BMW Pomoći na putu vi ste odlično opremljeni.

  Pozovite BMW Mobility na +381 11 245 1110

  Pročitajte više
  BMW Pomoć u slučaju kvara

  BMW Pomoć u slučaju kvara.

  Šaljemo BMW Service Mobile vozilo ili organizujemo pomoć u slučaju kvara uz pomoć stručnog partnera. Ako nije moguće popraviti štetu na licu mestu, BMW Pomoć u slučaju kvara organizuje kontakt i navigaciju do najbližeg BMW Servisnog partnera i ako je potreno šlepanje vozila do te lokacije. (Svakog dana od 7am – 10 pm; vožnja do i od lica mesta, 30 minuta; pomoć u slučaju kvara na licu mesta; samo potrebni delovi se fakturišu.)
  Pročitajte više
  BMW Pomoć u slučaju nezgode

  BMW Pomoć u slučaju nezgode.

  BMW Mobility program nudi sveobuhvatan paket besplatnih usluga koje su validne širom Evrope. Pored pomoći u slučaju kvara na licu mesta (do 100 EUR) i usluge šlepanja, mi pokrivano troškove sledećeg: Prevoz taksijem (do 65 EUR), smeštaj u hotelu (maksimalno četiri noći, maksimalno četiri zvezdice, lokacija gde se dogodio kvar mora biti više do 50 km udaljena od vašeg adrese prebivališta), Zamensko vozilo (unutar vaše države: do tri dana plus vikend; inostranstvo: do pet dana plus vikend), put do vašeg odredišta ili povratni put kući pute voza ili aviona (maksimalno 500 EUR), vraćanje vozila (ako popravka potraje više od tri dana; maksimano 500 EUR; lokacija gde se kvar dogodio mira biti udaljena više od 100 km od mesta stanovanja). BMW Mobility program je validan dve godine za nova BMW vozila. Svaki put kada se menja ulje motora ili održava vozilo od strane ovlašćenog BMW Servisnog partnera, ovaj period je produžen za dve do pet godina.
  Pročitajte više