MAKSIMALNO PRIANJANJE, MAKSIMALNO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

Odobrene gume i točkovi za BMW.

MAKSIMALNO PRIANJANJE, MAKSIMALNO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.Odobrene gume i točkovi za BMW.

Nijedan drugi deo opreme nema veći uticaj na performanse i bezbednost vašeg vozila od guma. Gume odobrene za BMW, koje se lako prepoznaju po oznaci zvezdice na spoljnom bočnom zidu, posebno su razvijene u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima guma te precizno izrađene kako bi odgovarale upravo specifikacijama vašeg BMW-a. Rezultat: poboljšane performanse, pojačana bezbednost i najviši stepen komfora. Zašto se zadovoljiti nečim drugim?

Pročitajte više

PONOVO STVORITE SEBE OD TEMELJA NAVIŠE.

BMW Performance paketi.

PONOVO STVORITE SEBE OD TEMELJA NAVIŠE.

BMW Performance paketi.

Oživite individualni karakter svog BMW-a uz pomoć BMW Performance paketa točkova. Svaki paket je precizno izrađen tako da pomogne u optimalizaciji težine i opremljen je odobrenim gumama za BMW sa oznakom zvezdice kako bi doprineo postizanju najvišeg stepena bezbednosti. Pored toga, sa različitim upadljivim dizajnima točkova među kojima možete birati, lako možete ponovo stvoriti izgled svog vozila tako da odgovara vašem osobenom osećaju za stil.

Pročitajte više

PAKETI TOČKOVA ZA HLADNO VREME ODOBRENI ZA BMW.

Vaša vožnja ne prestaje zimi, pa zbog čega bi onda to važilo za vaše zadovoljstvo? Paketi točkova za hladno vreme odobreni za BMW specijalno su dizajnirani sa jedinstvenom gumenom smesom i agresivnom šarom tako da maksimalizuju vuču i reakciju kočnica pri temperaturama od 7 °C i niže. Najbolje od svega, možete birati u ogromnoj selekciji privlačnih stilova kako biste obezbedili da vaš BMW izgleda jednako dobro kao što su mu dobre i performanse.

PAKETI TOČKOVA ZA BMW VISOKIH PERFORMANSI.

Pažnja posvećena detaljima: BMW točkovi visokih performansi nude sofisticirani dizajn, neuporedivu stabilnost i idealna svojstva vožnje. Kombinacije točkova i guma precizno su skrojene tako da odgovaraju sveukupnim karakteristikama performansi vašeg BMW-a, te time doprinose najboljoj mogućoj međuigri između svih komponenti šasije.

DA LI JE VAŠE VOZILO POD LIZINGOM?

DA LI JE VAŠE VOZILO POD LIZINGOM?

Zimske gume odobrene za BMW uvek se preporučuju za zimsku vožnju. Pored toga, one mogu pomoći u produženju upotrebnog veka vaših univerzalnih guma odobrenih za BMW ili guma za visoke performanse. Ali nemojte zaboraviti, na kraju lizinga, vaše vozilo mora se vratiti sa odgovarajućim univerzalnim gumama ili gumama za visoke performanse odobrenim za BMW.

NE SAMO ZVEZDICA. PEČAT ODOBRENJA.

Pošto ne vozite bilo kakav automobil, zašto biste onda odabrali bilo kakve gume? Prilagodite svoje zahteve za performansama i potrebe za bezbednošću gumama koje su vrhunske za vaš BMW. Razvijene u saradnji sa vrhunskim svetskim proizvođačima guma, gume odobrene za BMW sa oznakom zvezdice optimalno su podešene baš za vaš BMW i rigorozno testirane tako da ispunjavaju naše stroge standarde kvaliteta, upravljanja, komfora vožnje i bezbednosti.

KUPOVINA NA JEDNOM MESTU ZA ZADOVOLJENJE SVIH VAŠIH POTREBA ZA GUMAMA.

Bilo da tragate za zamenom pojedinačnih istrošenih guma ili za kupovinom kompleta univerzalnih guma, zimskih guma ili guma za visoke performanse, vaš BMW prodavac nudi širok izbor guma odobrenih za BMW od vodećih proizvođača u industriji. Posetite ga danas, i vaš BMW savetnik za delove pomoći će vam da pronađete odgovarajući proizvod za vaš konkretan model.

Pročitajte više

Skrojene po meri

Gume odobrene za BMW sa oznakom zvezdice individualno su razvijene tako da se tačno uklope u komponente šasije vašeg BMW-a i njegove performanse.

Pročitajte više

Testirane

Svaka guma je prošla stroge testove kvaliteta sa i do 50 različitih kriterijuma za ocenjivanje.

Pročitajte više

Sportske

Gume odobrene za BMW savršeno su podešene za komponente ogibljenja i adaptivne sisteme vašeg BMW-a, u cilju maksimalnog prianjanja i dinamičnog upravljanja.

Pročitajte više

Ekonomične

Svaka guma dizajnirana je za minimalizaciju otpora pri okretanji točkova i, zahvaljujući tome, smanjuje potrošnju goriva.

Pročitajte više

Bezbedne

BMW gume sa oznakom zvezdice dobile su vrhunski bezbednosni rejting i sadrže najsavremeniju Run-flat tehnologiju.

Pročitajte više

VOZITE BEZBEDNO.

Gume odobrene za BMW sa oznakom zvezdice dostupne su sa Run-flat tehnologijom. Ovaj inovativni element bezbednosti doprinosi zadržavanju kontrole nad vašim vozilom u slučaju iznenadnog gubitka pritiska u gumi izazvanog bušenjem. Čak i bez pritiska u gumi, BMW gume sa Run-flat tehnologijom omogućiće vam da pređete do 80 km brzinom do 80 km/h, i stignete do najbližeg BMW prodavca ili servisnog centra gde ćete pronaći pomoć.

BMW gume sa Run-flat tehnologijom.

Otkrijte sve koristi na filmu.

Optimalna stabilnost.

Zahvaljujući specijalno ojačanim bočnim zidovima, Run-flat gume pomažu da se vašem vozilu obezbedi stabilnost pravca na udaljenosti do otprilike 80 km (pri maksimalnoj brzini od 80 km/h) u slučaju potpunog gubitka pritiska u gumi. To veoma umanjuje opasnost od skretanja vašeg vozila u slučaju bušenja gume pri velikoj brzini.

Pročitajte više

Maksimalna bezbednost.

Gume odobrene za BMW sa Run-flat tehnologijom pomažu u smanjenju rizika u slučaju ispumpane gume. Umesto da se dovedete u opasnost dok menjate gumu kraj puta, možete bezbedno voziti još 80 kilometara (pri maksimalnoj brzini od 80 km/h) do najbližeg BMW prodavca ili servisnog centra radi asistencije.

Pročitajte više

Smanjena težina.

Pored bezbednosnih prednosti, gume odobrene za BMW sa Run-flat tehnologijom pomažu u smanjenju ukupne težine vozila pošto vam više nije potreban rezervni točak.

Pročitajte više

Više skladišnog prostora.

Bez potrebe za rezervnim točkom u prtljažniku vašeg vozila, možete uživati u dodatnom prostoru za druge važne stavke tereta kao što su prtljag ili proizvodi za negu BMW automobila.

Pročitajte više

Konstantna kontrola.

Već nekoliko godina, sva BMW vozila opremljena su indikatorom defekta na gumama (TDI) koji vam omogućava da pratite pritisak u svojim gumama tokom putovanja. BMW vozila od 2014. godine nadalje opremljena su aktivnim sistemom praćenja pritiska u gumama koji prikazuje tačan pritisak u gumama u stvarnom vremenu.

Pročitajte više

SISTEM NADZORA NAD PRITISKOM U GUMAMA (TPMS).

BMW-ov sistem nadzora nad pritiskom u gumama primenjuje senzore koji elektronski nadziru pritisak u gumama na sva četiri točka. Zavisno od modela i opreme, indikator pritiska u gumama omogućava da se pritisak u gumama nadzire u stvarnom vremenu preko Kontrolnog ekrana na instrument tabli. Sva nova BMW vozila opremljena su ovim bezbednosnim sistemom od marta 2014.

Vaše prednosti na prvi pogled.

Veća bezbednost.

Korektan pritisak u gumama uveliko smanjuje rizik od oštećenja gume, te time povećava i bezbednost. Samo sa korektnim pritiskom u gumama možete imati optimalni kontakt sa putem i, zahvaljujući tome, najbolju moguću vuču i performanse.

Pročitajte više

Sistem ranog upozorenja.

Ukoliko sistem za praćenje pritiska izmeri kritičnu devijaciju u pritisku (20% ispod ciljnog ili ispod minimalnog pritiska od 1,7 bara), obaveštava vozača rano o potencijalnom riziku preko signala upozorenja, i takođe izveštava o dotičnoj gumi ili gumama preko Kontrolnog ekrana na multifunkcionalnom prikazu instrumenata.

Pročitajte više

Povećana efikasnost.

Gume sa korektnim pritiskom generisaće manje otpora pri okretanju točkova, što opet minimalizuje potrošnju goriva. Pored toga, korektan pritisak u gumama sprečava neravnomerno habanje i trošenje, te tako pomaže u produžetku servisnog veka guma.

Pročitajte više

BMW točkovi sa RDC senzorima.

Vaš BMW prodavac nudi kompletne pakete točkova sa gumama opremljenim RDC senzorima, koji su ključni deo BMW sistema za nadzor nad pritiskoom u gumama. Vaš BMW servisni specijalista rado će pomoći da utvrdite da li je vaš BMW opremljen sistemom za nadzor nad pritiskom u gumama i koje se gume najbolje uklapaju u vaše zahteve. Tokom zamene gume ili točka, naši stručnjaci će podesiti korektan pritisak u gumama i obezbediti da sistem za nadzor nad pritiskoom u gumama bude u savršenom radnom stanju.

Pročitajte više

Važne informacije o putovanju pred vama.

 • Nove gume sa RDC senzorom

  Ako vozite BMW sa sistemom za nadzor nad pritiskom u gumama, postarajte se za to da sve nove gume koje kupujete budu opremljene RDC senzorom.

 • Upozorenje na pritisak u gumi kad se postavi rezervni točak

  Rezervni točkovi nisu opremljeni RDC senzorima. Ako se rezervni točak postavi posle pada pritiska u gumi, upozorenje će se i dalje videti sve dok se ne postavi novi točak opremljen RDC senzorom.

 • Upozorenje na pritisak u gumi usled razlika u temperaturi

  Pritisak u gumi može varirati zavisno od promena u temperaturi. Ako se temperatura gume poveća usled produženih perioda vožnje ili izlaganja sunčevoj svetlosti na primer, pritisak u gumi će se uvećati. Smanjenje pritiska u gumi može ser dogoditi u slučaju oštrog pada temperature, što može za posledicu imati upozorenje na Kontrolnom ekranu ili multifunkcionalnom prikazu instrumenata. Zbog toga pritisak u gumama treba proveravati u redovnim razmacima.

 • Bez upozorenja u slučaju iznenadnog oštećenja gume

  Sistem ne može dati prethodnu indikaciju iznenadnog oštećenja gume izazvanog spoljnim udarom.