PROIZVODI I USLUGE.

Specijalne ponude i optimalna usluga - bez obzira gde se nalazite.

Kao diplomata, kontantno se suočavate sa novim izazovima – zbog toga je važno da vaš BMW automobil ne postane jedan od njih. Gde god da vas dužnost odvede, velika mreža više od 4,000 zastupnika i ličnih usluga od našiih BMW specijalist, nema potrebe da brinete kada je u pitanju vaš BMW automobil.

Pročitajte više

PREGLED MODELA – BMW KOJI ISPUNJAVA VAŠE POTREBE.

Bez obzira da li je u pitanju BMW Serija 1 za gradsku vožnju ili prostrani BMW Serije 5 Touring model za dugačke vožnje ili prestižni BMW Serije 7 za recepcije i zvanične pozicije – BMW ima pravo vozilo za sve prilike.
SA BMW diplomatskim prodajama, možete izabrati sve BMW modele i opremu bez obzira gde se nalazite u svetu. Sviđa vam se volan sa desne strane u New York-u? Nema problema. Naši stručnjaci će vam rado pomoći da sastavite idealno vozilo u skladu sa vašim individualnim željama.

Pročitajte više

BMW Serija 1.

Podesite tone, živite za momenat i osvojite usluce naših većih gradova uz pomoć sportskih kontrua i inovativnog dizajna. Pored poboljšanog uživanja u vožnji, BMW Serija 1 je takođe veoma ekonomična.
Pročitajte više

BMW Serija 2.

Poduplano uživanje u vožnji: BMW Serije 2 modeli ubrizgavaju BMW tipično uživanje u vožnji u segment kompaktnih vozila.
Pročitajte više

BMW Serija 3.

Orginalan od 1975 godine; Neodoljiva kombinacija dinamičnog dizajna, besprekorne agilnosti i odlične praktičnosti čini poslednju generaciju BMW Serije 3 impresivnijom nego ikad.
Pročitajte više

BMW Serija 4.

Sportski karakter kombinovan sa izvanrednom estetikom: BMW Serije 4 Coupe i Convertible su impresivni primeri potpuno nove BMW generacije vozila. BMW Serija 4 Gran Coupe savršeno dopunjuje izbormodela i impresionira prirodnom elegancijom.
Pročitajte više

BMW Serija 5.

Izvanredno izražajan i savršeno dizajniran kako bi ispunio najkomplikovanije uslove sa neverovatnim osećajm stila. BMW Serija 5 prikazuje snagu i stil u svemu što radi.
Pročitajte više

BMW Serija 7.

BMW Serija 7 je za one koji su stigli na odredište ali i dalje žele još. Iskusite vrhunsku tehnologiju, efikasne performanse i udobnost bez premca.
Pročitajte više

BMW Serija X.

Imate spontani nagon da izađete iz grada? Dobra stvar da imate BMW Seriju X na vašoj strani. Sa njenom sposobnosti manevrisanja i agilnosit, poslednji X model ne samo da poseduje neverovatan izged, već takođe prikazuje odlučnost na putevima koji više nisu vredni svog imena.
Pročitajte više

SPECIJALNA VOZILA.

Ljudi koji nose najveće odgovornosti bi trebali biti u stanju da se oslone na najveću zaštitu – bez žrtvovanja jedinstvenog iskustva u vožnji koji samo BMW specijalna vozila mogu da ponude. Već 30 godina BMW postavlja nove standarde u oblasti dizajna i konstrukcije oklopljenih vozila. Naša trenutna ponuda modela nastavlja ovu tradiciju sa impresivnim stilom. Uđite i zavalite se, sigurni da se nalazite u najbezbednijem i najudobnijem okruženju. Svako bezbednosno vozilo je prilagođeno da se stopi sa svojim okružnjem dok se u isto vreme izdvaja u gužvi; svaka faza proces je izvršena da velikom pažnjom posvećenom detaljima. Rezultat je vozilo koji ispunjava najviše standarde balističke zaštte, dok u isto vreme ispunjava sve individualne zahteve.

BMW SERVIS.

Kvalitet, efikasnost i inovacije: tri nosioca iskustva u oblasti održavanja vozila koje nudi BMW Servis – danas i sutra. Čak i pre nego što novi BMW uđe u proizvodnju, naši inženjeri razviju inovativne, lake za korišćenje usluge koje se fokusiraju na vozača i garantuju da je svaki BMW automobil i stanju da funkcioniše na maksimalnom nivou, iz godine u godinu. Mi smo posvećeni tome da vam pružimo prvoklasnu uslugu koja isporučuje najbolju brigu o vašem vozilu i beskompromisno iskustvo u vožnji.

 • Globalna mreža zastupnika i servisera

  Mi radimo sve što možemo kako bi zagarantovali vašu bezbednost i kako bi vam pružili savršenu uslugu. Rutinsko održavanje i popravke bebednosnih modifikacija se mogu izvršiti na odabranim lokacijama širom sveta od strane obučenih stručnjaka, podržanih čitavim timom BMW specijalista iz Minhena koji će doći na lice mesta i pomoć oko modifikacija.

 • Potpuna BMW garancija

  BMW vozila iz diplomatske prodaje dolaze sa istom sveobuhvatnom garancijom kao i kod standardnih BWM modela. Ako kupite novi BMW automobill, želite da uživanje u vožnji bude zagrantovano. Iz tog razloga, vaš BMW Servisni centar sada nudi garanciju za karoseriju od dvanaest godina i tri godine za boju. Za čitav automobil (bez zamene potrošnih delova), orginalne BMW delove kao i orginalne BMW dodatke se nudi garancija od dve godine bez obzira na pređenu kilometražu. Servis na koji se možete osloniti – mi garantujemo.

 • BMW Service Inclusive

  Sa raznim BMW Service Inclusive paketima, vi plaćate fiksnu cenu i potom se možete opustiti, sigurni da su sve usluge iz vašeg paketa na raspolaganju na određeni period ili kilometražu, bez obzira koliko ih puta koristite. Radi više informacija, kontaktirajte vašeg BMW zastupnika.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EfficientDynamics je korporativna strategija BMW Grupacije, koja teži ka kombinovanju najbolje efikasnosti i maksimalne dinamičnosti. Ona pokriva sve mere koje se stalno fokusiraju na povećanje efikasnosti i dinamičnosti svih BMW vozila u svakom trenutku. Ovo utiče ne celokupan koncept vozila, pogonski sklop i upravljanje energijom, kao što je inteligentna lagana konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive i BMW TwinPower Turbo motori. Rezultat nije kompromis, već čisto uživanje u vožnji. S toga, BMW EfficientDynamics efektivno premošćava procep između motivacije zaposlenih i optimizacije troškova.

BMW EfficientDynamics

Neverovatno mala potrošnja goriva bez kompromisa u pogledu performansi.

 • Celokupan koncept vozila

  Inteligentna lagana konstrukcija:
  Korišćenje pravi materijala na pravom mestu, u zavisnosti od funkcije. Stvoreno inteligentnom mešavinom raznih materijala kao što je čelik i karbonska vlakna nije samo lagana i efikasna struktura. Svaki model iz BMW-a poseduje veliku čvrstinu radi optimalno dinamične vožnje i užitka u vožnji.

  Aerodinamičnost:
  Savršeno dizajniranim merama aerodinamičnost postiže se optimizovani otpor vazduha. Detaljna rešenja kao što je ravan donji deo karoserije, vazdušna zavesa na prednjem braniku i bočni usisnik vazduha iza prednjih blatobrana su odgovorni za stvaranje pozitivnog efekta na efikasnost i potrošnju BMW vozila.

 • Koncept pogona

  BMW TwinPower Turbo:
  Višestruko nagrađivani benzinski i dizel motori sa BMW TwinPower Turbo tehnologijom se nalaze među inovacijama iz BMW EfficientDynamics. Oni kombinuju najnovije sisteme ubrizgavanja goriva, potpuno varijabilne performanse i inovativnu tehnologiju turbo punjača, i na taj način nude tipičan BMW obrtni memenat sa malom potrošnjom.

  BMW eDrive:
  Potpuno nova dimenzija užitka u vožnji; koncept vožnje BMW eDriive, uključujući električni motor, bateriju visokog napona i inteligentno upravljanje energijom, povećava dinamičnost i kada se vozi samo na električnu energiju, nema emisije gasova. Moderni sinhronizovani električni motor oduševljava ogromnim obrtnim momentom koji ostaje konstantan od ubrzanja do maksimlane brzine – radi održive mobilnosti sa izvanrednom agilnosti. BMW eDrive označava električna vozila i hibridna vozila.

  BMW BluePerformance:
  Ova tehnolgija smanjuje azotne okside (NOx) stvorene od strane dizel motora, na minimum. Dok sam proces sagorevanja nije promenjen, visok stepen efikasnost dizel motora je očuvan. BMW modeli opremljeni sa BMW BluePerformance tehnologijom već ispunjavaju zahteve EU6 normi o izduvnih gasovima, koji zahtevaju smanjenje NOx emisije – čak i ako ne stupaju na snagu do 2014 godine

 • Inteligentno upravljanje energijom

  ECO PRO režim:
  Aktiviranjem ECO PRO režima, sve je podešeno ka većoj efikasnost. U zavisnosti od vašeg stila vožnje, to rezultuje smanjenom potrošnjom goriva za 20 procenata ( u skladu sa internom BMW studijom potrošnje goriva).

  Automatska Stani/Kreni funkcija:
  Automatska Stani/Kreni funkcija koristi prednosti kratikih stajanja (na primer na semaforu) i privremeno gasi motor. Kada je motor ugašen, vozilo ne troši gorivo niti izbacuje izduvne gasova. U zavsnosti od transmisije, vozač mora samo da pusti pedalu gasa ili pritisne pedalu kvačila kako bi se motoro ponovo startovao. Privremeno gašenje motora ne utiče na vašu bezbednosti ili udobnost na bilo koji način.

  Regeneracija kočione energije:
  Kinetička energija se oslobađa čim vozač pritisne pedalu kočnice ili pusti da vozilo krstari. Regeneracija kočione energije pretvara ovu energiju i električnu energiju i koristi je za punjenje akumulatora. Snaga motora potrebna za punjenje akumulatora je smanjena, rezultujući manjom potrošnjom goriva i emisijom gasova.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologija pun usluga, aplikacija i sistema za pomoć vozaču koji vas blisko povezuju sa svetom oko vas. Opustite se i podesite kancelariju unutar vašeg automobila. Sa BMW ConnectedDrive sistemom možete takođe primati, čitati i odgovarati na elektronsku poštu. Takođe možete sinhronizovati podatke kao što je vaš imenik. Šta se još dešava u svetu? Vaš BMW zna za šta se interesujete i čita vam poslednje novosti tokom vožnje preko audio sistema. Možete se u potpunosti osloniti na sisteme za pomoć vozaču tokom vožnje. Oni čine vaš BMW pametnijim i pomažu vam u svakoj situaciji. Uživajte u bezbednosti i udobnosti: sa BMW ConnectedDrive uslugama na vašoj strani.

 • Saobraćajne informacije u realnom vremenu

  Napredujte umesto što stojite u mestu. Stignite na vreme na sledeći sastanak. Tačne informacije o trenutnoj saobraćajnoj situaciji: Saobraćajne informacije u realnom vremenu vas obaveštavaju o saobraćajnoj situaciji dok se ona razvija u realnom vremenu i sa preciznosti od 100 m. Kao rezultat možete pravovremeno reagovati na zastoje i odabrati alternativnu rutu. Vaš BMW zna najbržu rutu i čini sve u njegovoj moći da vaše putovanje prođe u opuštenoj atmosferi.

 • Diktiranje poruka

  Držite ruke na volanu tokom diktiranja vaše elektronske pošte ili tekstualnih poruka. Želite da pošaljete elektronsku poštu ili tekstualnu poruku ali nemate vremena da stanete? Počnite da pričate i sistem prevodi vaše izgovorene reči. Sve što treba da uradite je pritisnete POŠALJI.

 • Sistem za pomoć u saobraćajnim gužvama

  Zavalite se i pustite da vaš BMW vodi računa o putu. Sistem za pomoć u saobraćajnoj gužvi uklanja naprezanje na monotonim situacijama u vožnji na autoputevima u Evropi ili SAD. Kada putujete u gustom saobraćaji pri brzinama do 40km/h, sistem vam omogućava da se „pomerate“ sa ostalim saobraćajem i ostanete opušteni dok prođe zagušenje u saobraćaju. On automatski održava željenu udaljenost od vozila ispred vas, reguliše brzinu – čak i zaustavlja vozilo – i aktivno upravlja vozilom. Vaše vozilo je u stanju da vam pomogne da ostanete u traci, sve dok barem držite jednu ruku na volanu.