PROIZVODI I USLUGE.

  Specijalne ponude i optimalna usluga - bez obzira gde se nalazite.

  Kao diplomata, kontantno se suočavate sa novim izazovima – zbog toga je važno da vaš BMW automobil ne postane jedan od njih. Gde god da vas dužnost odvede, velika mreža više od 4,000 zastupnika i ličnih usluga od našiih BMW specijalist, nema potrebe da brinete kada je u pitanju vaš BMW automobil.

  Pročitajte više

  PREGLED MODELA – BMW KOJI ISPUNJAVA VAŠE POTREBE.

  Bez obzira da li je u pitanju BMW Serija 1 za gradsku vožnju ili prostrani BMW Serije 5 Touring model za dugačke vožnje ili prestižni BMW Serije 7 za recepcije i zvanične pozicije – BMW ima pravo vozilo za sve prilike.
  SA BMW diplomatskim prodajama, možete izabrati sve BMW modele i opremu bez obzira gde se nalazite u svetu. Sviđa vam se volan sa desne strane u New York-u? Nema problema. Naši stručnjaci će vam rado pomoći da sastavite idealno vozilo u skladu sa vašim individualnim željama.

  Pročitajte više

  BMW Serija 1.

  Podesite tone, živite za momenat i osvojite usluce naših većih gradova uz pomoć sportskih kontrua i inovativnog dizajna. Pored poboljšanog uživanja u vožnji, BMW Serija 1 je takođe veoma ekonomična.
  Pročitajte više

  BMW Serija 2.

  Poduplano uživanje u vožnji: BMW Serije 2 modeli ubrizgavaju BMW tipično uživanje u vožnji u segment kompaktnih vozila.
  Pročitajte više

  BMW Serija 3.

  Orginalan od 1975 godine; Neodoljiva kombinacija dinamičnog dizajna, besprekorne agilnosti i odlične praktičnosti čini poslednju generaciju BMW Serije 3 impresivnijom nego ikad.
  Pročitajte više

  BMW Serija 4.

  Sportski karakter kombinovan sa izvanrednom estetikom: BMW Serije 4 Coupe i Convertible su impresivni primeri potpuno nove BMW generacije vozila. BMW Serija 4 Gran Coupe savršeno dopunjuje izbormodela i impresionira prirodnom elegancijom.
  Pročitajte više

  BMW Serija 5.

  Izvanredno izražajan i savršeno dizajniran kako bi ispunio najkomplikovanije uslove sa neverovatnim osećajm stila. BMW Serija 5 prikazuje snagu i stil u svemu što radi.
  Pročitajte više

  BMW Serija 7.

  BMW Serija 7 je za one koji su stigli na odredište ali i dalje žele još. Iskusite vrhunsku tehnologiju, efikasne performanse i udobnost bez premca.
  Pročitajte više

  BMW Serija X.

  Imate spontani nagon da izađete iz grada? Dobra stvar da imate BMW Seriju X na vašoj strani. Sa njenom sposobnosti manevrisanja i agilnosit, poslednji X model ne samo da poseduje neverovatan izged, već takođe prikazuje odlučnost na putevima koji više nisu vredni svog imena.
  Pročitajte više

  SPECIJALNA VOZILA.

  Ljudi koji nose najveće odgovornosti bi trebali biti u stanju da se oslone na najveću zaštitu – bez žrtvovanja jedinstvenog iskustva u vožnji koji samo BMW specijalna vozila mogu da ponude. Već 30 godina BMW postavlja nove standarde u oblasti dizajna i konstrukcije oklopljenih vozila. Naša trenutna ponuda modela nastavlja ovu tradiciju sa impresivnim stilom. Uđite i zavalite se, sigurni da se nalazite u najbezbednijem i najudobnijem okruženju. Svako bezbednosno vozilo je prilagođeno da se stopi sa svojim okružnjem dok se u isto vreme izdvaja u gužvi; svaka faza proces je izvršena da velikom pažnjom posvećenom detaljima. Rezultat je vozilo koji ispunjava najviše standarde balističke zaštte, dok u isto vreme ispunjava sve individualne zahteve.

  BMW SERVIS.

  Kvalitet, efikasnost i inovacije: tri nosioca iskustva u oblasti održavanja vozila koje nudi BMW Servis – danas i sutra. Čak i pre nego što novi BMW uđe u proizvodnju, naši inženjeri razviju inovativne, lake za korišćenje usluge koje se fokusiraju na vozača i garantuju da je svaki BMW automobil i stanju da funkcioniše na maksimalnom nivou, iz godine u godinu. Mi smo posvećeni tome da vam pružimo prvoklasnu uslugu koja isporučuje najbolju brigu o vašem vozilu i beskompromisno iskustvo u vožnji.

  • Globalna mreža zastupnika i servisera
  • Potpuna BMW garancija
  • BMW Service Inclusive

  BMW EFFICIENT DYNAMICS.

  BMW EfficientDynamics je korporativna strategija BMW Grupacije, koja teži ka kombinovanju najbolje efikasnosti i maksimalne dinamičnosti. Ona pokriva sve mere koje se stalno fokusiraju na povećanje efikasnosti i dinamičnosti svih BMW vozila u svakom trenutku. Ovo utiče ne celokupan koncept vozila, pogonski sklop i upravljanje energijom, kao što je inteligentna lagana konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive i BMW TwinPower Turbo motori. Rezultat nije kompromis, već čisto uživanje u vožnji. S toga, BMW EfficientDynamics efektivno premošćava procep između motivacije zaposlenih i optimizacije troškova.

  BMW EfficientDynamics

  Neverovatno mala potrošnja goriva bez kompromisa u pogledu performansi.

  • Celokupan koncept vozila
  • Koncept pogona
  • Inteligentno upravljanje energijom

  BMW CONNECTEDDRIVE.

  BMW ConnectedDrive – paket tehnologija pun usluga, aplikacija i sistema za pomoć vozaču koji vas blisko povezuju sa svetom oko vas. Opustite se i podesite kancelariju unutar vašeg automobila. Sa BMW ConnectedDrive sistemom možete takođe primati, čitati i odgovarati na elektronsku poštu. Takođe možete sinhronizovati podatke kao što je vaš imenik. Šta se još dešava u svetu? Vaš BMW zna za šta se interesujete i čita vam poslednje novosti tokom vožnje preko audio sistema. Možete se u potpunosti osloniti na sisteme za pomoć vozaču tokom vožnje. Oni čine vaš BMW pametnijim i pomažu vam u svakoj situaciji. Uživajte u bezbednosti i udobnosti: sa BMW ConnectedDrive uslugama na vašoj strani.

  • Saobraćajne informacije u realnom vremenu
  • Diktiranje poruka
  • Sistem za pomoć u saobraćajnim gužvama