POGODNOSTI.

Saradnja sa BMW korporativnom prodajom.

U BMW korporativnoj prodaji uvek nudimo našim klijentima individualizovana rešenja koja reflektuju situaciju u njihovoj zemlji. Globalna mreža organizacija za prodaju i zastpunika stvaraju rešenje koje je skrojeno za vašu kompaniju, u pogledu tipa vozila, finansiranja i menadžmenta flotom. Ovo može uključivati flotu vozila koja se sastoji od BMW, MINI,   BMWi vozila, u skladu sa zahtevima korisnika.

Pročitajte više

POGODNOSTI AKO POSTANETE KORPORATIVNI KLIJENT.

 • Vrhunska vozila sa malom potrošnjom goriva, motori koji štede novac.
 • Zaposleni su motivisani sa mogućnošću dinamične vožnje i male potrošnje goriva u BMW ili MINI vozilu u vlasništvu kompanije.
 • Vrhunske tehnologije kao što je BMW EfficientDynamics i BMW ConnectedDrive vam pomažu da vozite bezbednije i ekonomičnije.
 • Tim ključnih korisničkih menadžera su vam na raspolaganju da pruže stručnu, internacionalnu podršku u preko 150 zemalja širom sveta.

Ovo su samo neke od pogodnosti kojima se možete radovati ako sarađujete sa BMW korporativnom prodajom.

UKUPNA CENA VLASNIŠTVA.

Velika preprodajna cena, efikasni motori i jeftino održavanje zagarantovani sa vozilima koja dolaze iz BMW korporativne prodaje. Na primer, ako se odlučite za BMW 520d u poređenju sa jednim od direktnih konkurenata, možete uštedeti 24,000 litara goriva na floti od stotinu vozila od kojih svako prelazi 30,000 kilometara godišnje. Savršena kombinacija ekonomičnosti, performansi i užitka u vožnji. BMW 520d ima veoma malu potrošnju i emisiju gasova, 4.3 do 4.7 l/100 km i samo 114 do 124 g CO2 po kilometru. Rado ćemo vam pružiti savete o najefikasnijoj selekciji vozila za vašu kompaniju.

 • Primer troškova 1 – BMW 116d EfficientDynamics

  Troškovi održavanja BMW 116d EfficientDynamics Edition modela su za €61,000 niži od vozila iste klase konkurentskog proizvođača.*

  *Ove vrednosti su bazirane na EurotaxSchwacke vrednostima za flotu od 100 vozila i period od godinu dana.

 • Primer troškova 2 – BMW 320d EfficientDynamics

  Podjednako efikasan kao BMW 320d EfficientDynamics Edition model, koji vam omogućava da uštedite do 21,000 litru goriva.*

  *Ove vrednosti su bazirane na EurotaxSchwacke vrednostima za flotu od 100 vozila i period od godinu dana.

SERVIS I PODRŠKA.

U BMW Grupaciji, spremni smo da uradimo sve u našoj moći da ispunimo potrebe i zahteve vaše organizacije. Mi pružamo proizvode i usluge skrojene vašem lokalnom tržištu. Posedujemo globalnu mrežu prodajnih organizacija i zastupnika, i stvorićemo rešenje koji je skrojeno za vašu kompaniju, u pogledu tipa vozila, finansiranja i menadžmenta flotom. Lociran širom sveta, naš tim je uvek na raspolaganju. Stručni savetnici vam pružaju personalizovanu uslugu, garantujući da naš odnos sa vama uvek teče glatko i formira osnovu za uspešnu dugoročnu saradnju.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics podrazumeva korporativnu strategiju BMW Grupacije, koja uvek ima za cilj kombinovanje najbolje efikasnost i maksimalne dinamičnosti. Ona pokriva sve mere koje imaju za cilj povećanje efikasnost i dinamičnosti svih BMW vozla u isto vreme. Na ovaj način se utiče na čitav koncept vozila, pogonskog sklopa i upravljanja energijom, kao što je inteligentna lagana konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive i BMW TwinPower Turbo motori. Rezultat nije kompromis, već čist užitak u vožnji. S toga BMW EfficientDynamics strategija efektivno spaja procep između motivacije zaposlenih i optimizacije troškova.

 • Cekolokupan koncept vozila

  Inteligentna lagana konstrukcija:
  Korišćenje pravi materijala na pravom mestu, u zavisnosti od funkcije. Stvoreno inteligentnom mešavinom raznih materijala kao što je čelik i karbonska vlakna nije samo lagana i efikasna struktura. Svaki model iz BMW-a poseduje veliku čvrstinu radi optimalno dinamične vožnje i užitka u vožnji.

  Aerodinamičnost:
  Savršeno dizajniranim merama aerodinamičnost postiže se optimizovani otpor vazduha. Detaljna rešenja kao što je ravan donji deo karoserije, vazdušna zavesa na prednjem braniku i bočni usisnik vazduha iza prednjih blatobrana su odgovorni za stvaranje pozitivnog efekta na efikasnost i potrošnju BMW vozila.

 • Koncept vožnje

  BMW TwinPower Turbo:
  Višestruko nagrađivani benzinski i dizel motori sa BMW TwinPower Turbo tehnologijom se nalaze među inovacijama iz BMW EfficientDynamics. Oni kombinuju najnovije sisteme ubrizgavanja goriva, potpuno varijabilne performanse i inovativnu tehnologiju turbo punjača, i na taj način nude tipičan BMW obrtni memenat sa malom potrošnjom.

  BMW BluePerformance:
  Ova tehnolgija smanjuje azotne okside (NOx) stvorene od strane dizel motora, na minimum. Dok sam proces sagorevanja nije promenjen, visok stepen efikasnost dizel motora je očuvan. BMW modeli opremljeni sa BMW BluePerformance tehnologijom već ispunjavaju zahteve EU6 normi o izduvnih gasovima, koji zahtevaju smanjenje NOx emisije – čak i ako ne stupaju na snagu do 2014 godine.

 • Inteligentno upravljanje energijom

  Regeneracija kočione energije:
  Kinetička energija se oslobađa čim vozač pritisne pedalu kočnice ili pusti da vozilo krstari. Regeneracija kočione energije pretvara ovu energiju i električnu energiju i koristi je za punjenje akumulatora. Snaga motora potrebna za punjenje akumulatora je smanjena, rezultujući manjom potrošnjom goriva i emisijom gasova.

  ECO PRO Režim:
  Aktiviranjem ECO PRO režima, sve je podešeno ka većoj efikasnost. U zavisnosti od vašeg stila vožnje, to rezultuje smanjenom potrošnjom goriva za 20 procenata ( u skladu sa internom BMW studijom potrošnje goriva).

  BMW eDrive:
  Potpuno nova dimenzija užitka u vožnji; koncept vožnje BMW eDriive, uključujući električni motor, bateriju visokog napona i inteligentno upravljanje energijom, povećava dinamičnost i kada se vozi samo na električnu energiju, nema emisije gasova. Moderni sinhronizovani električni motor oduševljava ogromnim obrtnim momentom koji ostaje konstantan od ubrzanja do maksimlane brzine – radi održive mobilnosti sa izvanrednom agilnosti.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologija pun usluga, aplikacija i sistema za pomoć vozaču koji vas blisko povezuju sa svetom oko vas. Opustite se i podesite kancelariju unutar vašeg automobila. Sa BMW ConnectedDrive sistemom možete takođe primati, čitati i odgovarati na elektronsku poštu. Takođe možete sinhronizovati podatke kao što je vaš imenik. Šta se još dešava u svetu? Vaš BMW zna za šta se interesujete i čita vam poslednje novosti tokom vožnje preko audio sistema. Možete se u potpunosti osloniti na sisteme za pomoć vozaču tokom vožnje. Oni čine vaš BMW pametnijim i pomažu vam u svakoj situaciji. Uživajte u bezbednosti i udobnosti: sa BMW ConnectedDrive uslugama na vašoj strani.

 • Saobraćajne informacije u realnom vremenu

  Napredujte umesto što stojite u mestu. Stignite na vreme na sledeći sastanak. Tačne informacije o trenutnoj saobraćajnoj situaciji: Saobraćajne informacije u realnom vremenu vas obaveštavaju o saobraćajnoj situaciji dok se ona razvija u realnom vremenu i sa preciznosti od 100 m. Kao rezultat možete pravovremeno reagovati na zastoje i odabrati alternativnu rutu. Vaš BMW zna najbržu rutu i čini sve u njegovoj moći da vaše putovanje prođe u opuštenoj atmosferi.

 • Diktiranje poruke

  Držite ruke na volanu uz pomoć funkcije diktiranja poruka ili elektronske pošte. Želite da pošaljete email ili tekstualnu poruku ali nemate vremena za stajanje? Počnite da pričate a sistem će prevoditi. Sve što morate uraditi je pritisnuti „Send“.

 • Sistem za pomoć u saobraćajnim gužvama

  Zavalite se i pustite da vaš BMW vodi računa o putu. Sistem za pomoć u saobraćajnoj gužvi uklanja naprezanje na monotonim situacijama u vožnji na autoputevima u Evropi ili SAD. Kada putujete u gustom saobraćaji pri brzinama do 40km/h, sistem vam omogućava da se „pomerate“ sa ostalim saobraćajem i ostanete opušteni dok prođe zagušenje u saobraćaju. On automatski održava željenu udaljenost od vozila ispred vas, reguliše brzinu – čak i zaustavlja vozilo – i aktivno upravlja vozilom. Vaše vozilo je u stanju da vam pomogne da ostanete u traci, sve dok barem držite jednu ruku na volanu.