PROIZVODI I USLUGE.

  BMW, MINI ili BMWi: Kako ćete napraviti flotu je u potpunosti na vama.

  Ako upravljate flotom manjom od 50 poslovnih vozila, BMW/MINI poslovno partnerstvo je dizajnirano specijalno za vas. BWM nudi dinamična i aktivna vozila, od stilizovane Serije 1 do reprezentativne Serije 7, kako bi se ispunile sve vaše želje. Ova internet stranica vam daje priliku da naučite o programu pogodnosti, pretražite modele na osnovu mesečnog budžeta ili preferenci modela, pogledajte naše poslednje ponude i kontaktirajte našeg lokalnog menadžera radi dodatnih informacija.

  Pročitajte više

  PREGLED MODELA – BMW KOJI ISPUNJAVA VAŠE POTREBE.

  BMW i MINI proizvodi obuhvataju modele sa veoma efikasnim motorima koji emituju manje od 140 g CO2 po kilometru. Neki modeli – kao što je BMW 520d EfficientDynamics, BMW Serija 3, BMW Serija 1 i MINI Countryman – su naročito ekonomični i spadaju ispod EU granice o emisiji gasova od 130 g CO2 po kilometru. Više od 35 naših vozila – uključujući BMW EfficientDynamics Edition – podižu efikasnost na novi nivo i impresioniraju emisijom manjom od 120 g CO2 po kilometru.

  Pročitajte više

  BMW Serija 1.

  Postavite ton i osvojite ulice naših većih gradova sa sportskim konturama i inovativnim dizajnom. Pored povećanog užitka u vožnji, BMW Serija 1 je takođe veoma ekonomična.
  Pročitajte više

  BMW Serija 2.

  Tipično dinamična BMW dizajn koji je takođe kompaktan, funkcionalan i fleksibilan – upoznajte BMW Serije 2 Active Tourer. Bez ozbira šta planirate – sportske aktivnosti, praznike ili svakodnevna vožnja – on je uvek spreman da krene.
  Pročitajte više

  BMW Serije 3.

  Izvanredna dinamičnost, savršene proporcije, impresivna tehnologija i tri BMW paketa opreme daju Seriji 3 veoma upečatljiv izgled i omogućavaju joj da predvodi u pogledu efikasnosti i performansama.

  Pročitajte više

  BMW Serija 4.

  Sportski karakter kombinovan sa izvanrednom estetikom: BMW Serija 4 Coupe i Convertible modeli su odlični predstavnici potpuno nove BMW generacije vozila. BMW Serija 4 Gran Coupe savršeno dopunjava izbor modela i impresionira prirodnom elegancijom.
  Pročitajte više

  BMW Serija 5.

  Neverovatno izražajan i savršeno dizajniran da ispuni najviše zahteve sa savršenim osećajem stila. BMW Serija 5 ispoljava snagu i stil tokom svake vožnje.
  Pročitajte više

  BMW Serija 7.

  BMW Serija 7 je za one koji su stigli ali i dalje žele još. Iskusite vrhunsku tehnologiju, efikasne performanse i udobnosti bez premca.
  Pročitajte više

  BMW X Serija.

  Biti fleksibilan znači ostati mobilan. BMW Serija X nudi beskrajne mogučnosti u gradu i van puta: radost želi da imate sve.
  Pročitajte više

  VIŠE OD 35 MODELA SA EMISIJOM CO2 GASOVA ISPOD 120G/KM.

  Održiva i ekonomična mobilnost je uvek bila bitna za BMW, zbog čega sada imamo u ponudi čitav izbor BMW i MINI automobila čija emisija CO2 gasova ne prelazi 120 g/km. Bez obzira da li se radi o svakodnevnoj pouzdanosti BMW 114d sa 5 vrata (4.1 l/100 km i emisiji CO2 gasova od 105 g/km), fleksibilnosti BMW 520d Touring (5.0 l/100km i emisiji CO2 gasova od 119 g/km) ili robustnoj dugotrajnosti BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition (4.5 l/100 km i emisiji CO2 gasova od 119 g/km) – naša flota ima više od 35 vozila koja ispunjavaju sve vaše potrebe.

  Potpuno električan BMW i3.

  Otkrijte izbor vizionarski električnih vozila i usluga mobilnosti iz BMW i.

  BMW EFFICIENTDYNAMICS EDITION VOZILA.

  Održivost, efikasnost i ekološka odgovornost – tri cilja kojima se BMW posvetio već godinama unazad. Deo ove strategije je BMW EfficientDynamics, inovativni program tehnolgija kao što su efikasni motori, automatska Stani/Kreni funkcija, regeneracija kočione energije, koji su uklopljeni u milione BMW automobila. U skladu sa vodećim principima BMW EfficientDynamics strategije, BMW i brend razvija vizionarske koncepte novih vozila za električnu mobilnost kao što je BMW i3 i BMW i8. Sa rasponom dodatnih usluga mobilnosti, kao što je deljenje automobila, BMW progresivno redefiniše koncept individualne mobilnosti.

  Pročitajte više

  BMW Serija 1 sa 3 vrata EfficientDynamics.

  BMW 116d sa 3 vrata: impresivne performanse i efikasnost sa 85 kW i 116 KS i samo 3.8 litara goriva.
  Pročitajte više

  BMW Serija 1 sa 5 vrata EfficientDynamics.

  BMW 116d sa 5 vrata: samo 99g/km CO2, zahvaljujući inteligentnim merama koje značajno smanjuju potrošnju goriva i emisiju gasova dok istovremeno poboljšavaju performanse vožnje.
  Pročitajte više

  BMW Serija 3 Sedan 320d.

  BMW 320d EfficientDynamics Edition sa BMW TwinPower Turbo tehnologijom i poslednjom generacijom common-rail direktnog ubrizgavanja vam pruža impresivne 163 KS i 120 kW i troši samo 4.1 l/100km.
  Pročitajte više

  Touring 320d EfficientDynamics.

  BMW 320d EfficientDynamics Edition sa BMW TwinPower Turbo tehnologijom i poslednjom generacijom common-rail direktnog ubrizgavanja vam pruža ogromne 163 KS i 120 kW i troši samo 4.3 l/100km.
  Pročitajte više

  FINANSIRANJE I LIZING.

  BMW Finansijske usluge vam nude izbor opcija za finansiranje kako bi posedovali ili uzeli na lizing BMW automobil. Kod svakog BMW zastupnika možet pronaći specijalistu za Finansijske usluge koji vam može pomoći. Kada se odlučite za paket finansiranja vašeg automobila koji odgavara vašoj kompaniji, mi ćemo odraditi ostalo. Od papirologije i telefonskih poziva do isporuke vozila, mi se brinemo o svim detaljima i radimo sve u našoj moći da vaši zaposleni nastave sa vožnjom brzo i jednsotavno.

  Pročitajte više

  BMW SERVIS.

  Vaš najbliži BMW servisni centar nikada nije predaleko, zahvaljujući našoj globalnoj mreži. Bez obzira gde se nalazite, ovo je globalna mreža, zajedno sa stalnim prenosom znanja, koja garantuje optimalne usluge. Vaš lokalni BMW servisni centar vam daje uvid u ono što možete očekivati: odlično održavanje i popravku vašeg vozila od strane visoko kvalifikovanih stručnjaka i računarske dijagnostike.

  • BMW Service Inclusive
  • Servis na osnovu stanja (CBS)
  • BMW Mobile Service
  • BMW Teleservices

  BMW DELJENJE AUTOMOBILA.

  Rešenja deljenja automobila iz BMW, kao što je AlphaCiry Corporate CarSharing iz Aphabet, i DriveNow u vlasništu BMW i, znače da možete uživati u opuštenim vožnjama i ostati mobilni u odabranim gradovima.

  AlphaCity Corporate CarSharing stavlja vašu udobnost na prvo mesto: vozila se rezervišu od strane zaposlenih za poslovna i lična putovanja. Vozači plaćaju privatno korišćenje uz pomoć njihovih kreditnih kartica, što smanjuje troškove lizinga.

  Tehnologija bez ključa omogućava lak pristup automobilu. Alphabet vodi računa o AlphaCity umesto vas, minimalno vam oduzimajući vreme.

  Koje su ključne pogodnosti?

  • Smanjeni poslovni izdaci
  • Pristup vozilu bez ključa
  • Implementirano, upravljano i servisirano od strane Alphabet
  • Pojačana motivacija zaposlenih
  • Korišćenje premijum BMW i MINI vozila.