OBLASTI PRIMENE.

  Vaš pouzdan partner kada su u pitanju sekunde.

  Hitna pomoć, vatrogasci, uniformisani policajci i službenici u civilu – svako koji radi u službama za pomoć javnosti imaju jednu zajednićku stvar: njihov posao zahteva izvanredne performanse u kritičnim situacijama. Oni zahtevaju isto od svojih vozila.

  Pročitajte više

  POLICIJA.

  Policijski rad predstavlja poseban izazov za BMW. Dnevno korišćenje i prelazak velike kilometraže omogućavaju pokazivanje pravog karaktera: visoka pouzdanost i performanse sa odličnom ekonomijom, dugim intervalima održavanja i inovativnim sistemom, Servisiranjem na osnovu stanja, koje automatski zakazuje sledeću posetu serviseru. Na taj način se investicija u BMW vozila javnih službi isplati na duže staze.

  VATROGASNA VOZILA.

  Požari, saobraćajne nezgode, oluje i još mnogo toga – protivpožarna brigada je uvek u pokretu, pomaže ljudima. Prioritet su performanse, bezbednost i pouzdanost. BMW je dobro opremljen za takve operacije i ispunjava svaki izazov.

  VOZILA HITNE POMOĆI.

  U hitnom slučaju, spašavanje života je često stvar sekundi. To znači sa hitna pomoć zahteva puno od svojih vozila – ona moraju biti pouzdana, bezbedna i brza. BMW ispunjava te zahteve u potpunosti: koristeći vrhunske sisteme aktivne i pasivne bezbednosti, on prebacuje svoju posadu na lice mesta za najkraće moguće vreme.

  BMW MOTORRAD.

  BMW Motorrad motocikli su savršeno opremljeni za zahtevne zadatke u urbanim okruženjima i na kratkim udaljenostima, gde je brzina kritična. Kompanija s toga pokreće nove razvoje standardna bezbednosti motocikala već 20 godina, sa inovacijama kao što je ABS i lagana konstrukcija. Takođe predvodi sveobuhvatnosti ponude – pruža izbor motorcikala, bezbednosnih odela i kaciga specijalno dizajniranih za korišćenje od strane javnih službi, koji postavljaju nove standarde u pogledu kvaliteta, bezbednosti i aerodinamičnih performansi.