LIZING.

Sloboda se isplati.

Kada kupite BMW automobil na lizing možete uživati u njegovim performansama dok ga polako otplaćujete u mesečnim ratama. Na ovaj način niste se vezali svojom imovinom i niste izloženi tržišnim rizicima.

 

Lizing ponude BMW Financial Services mogu biti idealno rešenje za kupovinu novog BMW automobila, pošto automobil uvek možete zameniti kod nas za neki drugi i uvek možete voziti najnoviji BMW automobil. Sami izaberite da li vam više odgovara finansijski ili operativni lizing.

 

Kod finansijskog lizinga sami birate visinu učešća i koliko želite da finansiranje traje, u skladu s tim kontrolišete visinu rate. Ponude BMW Financial Services u lizingu su često praćene specijalnim kampanjama za određene modele, na taj način se lakše možete odlučiti za vaš novi BMW.

 

Kod operativnog lizinga plaćate korišćenje vozila i otplaćujete srazmeran deo njegove vrednosti u zavisnosti od roka otplate za koji ste se odlučili. Imate dodatne olakšice ako vozilo finansirate putem firme, a po isteku ugovora imate opciju da vozilo otkupite i zadržite, ili ga vratite kako biste opet uzeli novi BMW model.

Pročitajte više
Lizing