BRZ NAČIN DO VAŠEG BMW AUTOMOBILA.

Saznajte kako da dođete do novog BMW automobila u 5 lakih koraka.

BMW Finanacial Services vam pomažu da vaš san o novom BMW automobilu postane stvarnost, brzo i jednostavno. Samo pet malih koraka i ostvarujete svoj cilj – prva vožnja u vašem novom BMW automobilu.

Pročitajte više
 • Stupite u kontakt sa vašim BMW zastupnikom

  Kada se odlučite za neki BMW model, jednostavno popričajte sa BMW prodavcem kod vašeg BMW zastupnika. Kao stručnjak i konsultant u pogledu finansiranja i lizinga, on ili ona će vam rado objasniti razne opcije finansiranja koje vam mogu biti zanimljive, pomoći vam da donesete odluku i pružiti vam sve relevantne informacije.

 • Izaberite vaš metod finansiranja

  Sada kada znate kako želite da finansirate ili uzmete na lizing vaš BMW automobil, vaš BMW konsultant će napraviti individualno skrojenu ponudu u skladu sa vašim željama i zahtevima. Ako je ova ponuda za vas prihvatljiva, jednostavno obavestite konsultanta i pređite na korak 3: apliciranje za lizing ili kredit.

 • Podenesite vaša dokumenta

  Kako bi vaša prijava bila odmah procesirana, trebaju vam sledeći dokumenti:


  Pasoš, lična karta ili vozačka dozvola
  Izveštaj o plati (za fizička lica)


  Naravno, orginali ostaju vama; vaš konstulatnt će napraviti kopije za prijavu.
  Da li želite da date vaše trenutno vozilo u zamenu za delimičnu otplatu? U tom slučaju ponesite i dokumenta o vašem vozilu. Čim se prikupe svi potrebni dokumenti, vaš kreditni rejting će biti proveren. Vaša prijava će obično biti procesirana za dva do četiri sata (za fizička lica).

 • Provera i potpisivanje vašeg ugovora

  Kada je BMW Financial Services ogranak odobrio vaš ugovor o lizingu ili kreditu, vaš konsultant će vam odštampati najvažnije delove. Molimo vas proverite sledeće detalje:


  Da li su finansijski i lični detalji ispravni i važeći?
  Da li su uslovi i odredbe ugovora jasni? Oni su vezujući i formiraju osnovi ugovora koji će postojati između vas i BMW Financial Services. Vaš konstulant će vam rado odgovoriti na sva pitanja koja možda imate.
  Da li je direktna debitna autorizacija potpuna i ispravna?


  Ako je odgovor na sva ova putanja potvrdan, potpišite ugovor. Ovo je kraj formalnosti. Sada sledi veliki trenutak koji ste čekali: korak pet.

 • Startujte vaš novi BMW

  UŽIVANJE POČINJE.


  Došao je taj trenutak: vaš novi BMW je spreman za vas i sve što morate da uradite je da ga preuzmete. Sednite za volan, uživajte u ovom specijalnom trenutku i po prvi pute se provozajte u vašem novom BMW automobilu. Orginal vaše potvrde ugovora će vam piti poslat poštom. Ukoliko imate neka druga pitanja ili zahteve u vezi finansiranja molimo vas kontaktirajte vašeg BMW zastupnika.