magacioner

KARIJERA:

Magacioner

Delta Motors, deo Delta Holdinga, zastupnik je kompanije BMW Group, jednog od vodećih svetskih proizvođača automobila i motocikala za tržišta Srbije i Crne Gore. Delta Motors obezbeđuje najkvalitetniju distribuciju vozila i rezervnih delova za BMW i MINI preko modernog auto centra koji se nalazi na Čukaričkoj padini i čini ga prodajni salon i servis koji je opremljen najsavremenijim uređajima i specijalnim alatima po najvišim BMW i MINI standardima za pružanje kompletne i vrhunske usluge vlasnicima vozila.

 

Tražimo novog kolegu koji će doprineti postizanju kompanijskih ciljeva, a sebi obezbediti priliku za lični razvoj i profesionalno usavršavanje.

 

Zbog širenja poslovnih aktivnosti oglašavamo radno mesto:

Pročitajte više
KARIJERA:Magacioner

MAGACIONER

Zadaci:

    • Prijem i isporuka robe
    • Manipulacija robe u magacinu
    • Održavanje higijene magacina i manipulativnog prostora van magacina

Uslovi:

    • Minimum III stepen stručne spreme
    • Poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima
    • Poželjna licenca o stručnoj osposobljenosti za rad na viljuškaru
    • Vozačka dozvola B kategorije

Prijave sa kratkom biografijom poslati do 10.05.2021. na e-mail adresu: hr@bmw.rs (subject: Magacioner). 

 

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

U procesu selekcije kandidati neće biti neposredno niti posredno diskriminisani u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno invalidnost, pol, boju kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo.

 

Slanjem prijave kandidat daje saglasnost da se njegovi lični podaci obrađuju u procesu selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Pročitajte više