Punjenje kod kuće

NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.

Punjenje kod kuće.

Uzbudljivo iskustvo vožnje počinje čim krenete sa punjenjem vozila – na stanici za punjenje u vašem domu. Napunite vozilo za samo par sati uz pomoć standardnog kabla za punjenje i utičnice za struju u vašem domaćinstvu. Takođe možete koristiti BMW i Wallbox, koju ćemo rado instalirati u vašem domu. Otkrijte 360° ELECTRIC rešenja za punjenje u vašem domu.

Pročitajte više
NAPUNITE GA. BEZ NAPUŠTANJA KUĆE.Punjenje kod kuće.
Wallbox instalaciona usluga
Wallbox instalaciona usluga
Wallbox instalaciona usluga

SLUŽBA ZA INSTALIRANJE ZIDNOG PUNJAČA BMW i WALLBOX.

Služba ugradnje koju nudi BMW i rado će obaviti proveru na licu mesta kako bi ustanovila da li se zidni punjač BMW i Wallbox može postaviti na zid vaše kuće i povezati sa vašim izvorom elektriciteta. Kvalifikovani električari BMW i partnera za ugradnju takođe će se postarati za ugradnju i puštanje u rad na vaš zahtev.

Zeleni elektricitet iz BMW
Zeleni elektricitet iz BMW

ZELENI ELEKTRICITET IZ BMW.

Napunite vaš BMW automobil – sa čistom savesti. U saradnji sa NATURSTROM i SOLARWATT, BMW Green Energy sam pruža dve prilike za uzimanje električne energije iz prirodnih izvora.

  • Green Energy.

    GREEN ENEGY U PONUDI OD NATURSTROM može pružiti ne samo vašem domu, već i vašem vozilu održiv izvor energije. Bez mnogo uloženog truda, svako putovanje i svako punjenje je potpuno bez emisije gasova. Prebacite se na održivu mobilnost danas – dobijanjem električne energije iz NATURSTROM.

  • My Green Energy.

    Uz pomoć MY GREEN ENERGY POWERED BY SOLARWATT, utičete na to kako se vaš elektricitet generiše – na primer, sa solarnom garažom ili solarnim jedinicama napravljenim za vas. Možete skladištiti električnu energiju generisanu u vašem domu u jedinicu za skladišetenje i potom je koristiti za punjenje vašeg vozila u bilo kom trenutku. Informacije možete dobiti preko interneta ili kod vašeg BMW partnera i uživatu u najboljim rešenjima za održivu i sistematičnu mobilnost.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJA CO2 GASOVA.

Vrednosti potrošnje goriva, emisije CO2 gasova i potrošnje električne energije zavise od veličine i tipa korišćenih pneumatika. Prikazane vrednosti su određene na osnovu ECE test ciklusa.
Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova novih automobila se mogu pronaći u uputstvima o potrošnji goriva i emisiji CO2 gasova novih autombila, koja su besplatno dostupna na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand Gmbh, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.

Pročitajte više