Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

i8 Roadster Technical Data

Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir i dodatnu opremu i različitu veličinu odabranih točkova i guma dostupnih za izabrani model.

Vrednosti za vozila sa oznakom (3) već se zasnivaju na novim WLTP propisima i prevedeni su natrag na vrednosti ekvivalentne NEDC-u kako bi se obezbedilo upoređivanje vozila. [Što se ovih vozila tiče, za poreze i druge dažbine zasnovane na (makar između ostalog) emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.]

Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti su zasnovane na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije po NEDC ciklusu za klasifikaciju.

Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nova putnička vozila možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energijerza nova putnička vozila“, dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.