Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G30_TechData

* Podaci su privremeni i nisu još potvrđeni.

Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva, emisiji CO2 gasova i potrošnji električne energije novih putničkih automobila se nalaze u sledećem uputstvu „Potrošnja goriva i emisija CO2 gasova za nova putnička vozila“, koje se mogu dobiti kod svih ovlašćenih zastupnika, kod Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemačka.

Vrednosti vezane za potrošnju goriva, emisiju CO2 gasova i potrošnju električne energije zavise od veličine pneumatika. Podaci o potrošnji su određeni u skladu sa ECE ciklusom vožnje.

Potrošnja goriva je određena u skladu sa ECE ciklusom vožnje (93/116EC) koji je sačinjen od približno jedne trećine urbane vožnje i dve trećine ekstra urbane vožnje (na osnovu pređene kilometraže). CO2 emisija je izmerena zajedno sa potrošnjom goriva. Nivo potrošnje goriva je izračunat na osnovu vozila sa standardnom opremom.Specijalna oprema (širi pneumatici) se mogu nepovoljno odraziti na potrošnju goriva.

Tehnički podaci ovde navedeni se odnose na vozila za Nemačko tržište. Ilustracije modela mogu, delimično, obuhvatiti opcionalnu opremu i dodatke koji nisu deo standardne opreme. U skladu sa specifičnim potrebama ostalih tržišta, može doći do promena određenih modela, standardne i opcionalne opreme opisane u tekstu i na ilustracijama. Radi tačnih informacija, molimo vas kontaktirajte vašeg BMW partnera. Dizajn i oprema su podložni promenama. Podložni greškama. Oprema spcifična za određena tržišta nije ovde predstavljena.

Težina praznog vozila (EU) u kg: vrednost obuhvata rezervoar za gorivo napunjen do 90% zapremine, vozača težine 68 kg i 7kg prtljaga. Ova težina se odnosi na vozila sa standardnom opremom. Opcionalna oprema može povećati ove vrednosti.

Nominalna snaga: BMW preporučuje korišćenje super bezolovnog 95 RON goriva. Bezolovno RON 91 gorivo ili jače, sa maksimalno 10 procenata etanola (E10) je takođe dozvoljeno. Performanse i potrošnja goriva su izmereni koristeći RON 98 gorivo.