Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G07_inform

BMW X7 xDrive40i (2):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,0–8,7
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 205–198

BMW X7 M50d (2):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,4–7,0
Emisije CO2 emissions u g/km (kombinovano): 193–185

Vrednosti za vozila sa oznakom (2) su preliminarne.

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji goriva utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani opseg obuhvata i opcionalnu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model. Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u "Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 u novim putničkim vozilima", koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, kao i na adresi https://www.dat.de/co2.

Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. Za poreze u vezi s vozilom i druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.