Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

F46_PUMA_at-a-glance

Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete pronaći u „Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 u novim putničkim vozilima“ koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, ili na adresi http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.

Vrednosti van zagrada odnose se na osnovni model sa standardnim menjačem; vrednosti u zagradama na model sa opcionalno dostupnim menjačem (videti specijalnu opremu).

Potrošnja goriva se utvrđuje u skladu sa ECE ciklusom vožnje (93/116/EC) koji se sastoj od otprilike jedne trećine gradske i dve trećine vangradske vožnje (zasnovano na pokrivenoj udaljenosti). Emisije CO2 mere se pored potrošnje goriva kao takve. Nivoi potrošnje goriva kalkulišu se na osnovu vozila sa standardnom opremom. Specijalna oprema (npr. šire gume) može imati značajan uticaj na potrošnju goriva i nivoe performansi vožnje.

Navedeni tehnički podaci primenjuju se na vozila za nemačko tržište. Prikazani modeli mogu, delimično, sadržati i opcionalnu opremu i aksesoare koji se ne isporučuju kao standardni. U skladu sa specifičnim zahtevima drugih tržišta, može doći do izmena u pogledu modela, standardne i opcionalne opreme kao što je opisano u tekstu i ilustracijama. Za precizne informacije, molimo da stupite u kontakt sa vašim BMW Partnerom. Podložno promeni u dizajnu i opremi. Podložno grešci. Oprema specifična za nacionalna tržišta ovde nije prikazana.

Neopterećena težina (EU) u kg: navedena vrednost obuhvata i rezervoar napunjen 90 procenata, 68 kg za vozača i 7 kg za prtljag. Neopterećena težina primenjuje se na vozila sa standardnom opremom. Opcionalna oprema može uvećati ovu vrednost.

Rangirana izlazna snaga: BMW preporučuje upotrebu super bezolovnog 95 RON goriva. Bezolovno RON 91 gorivo ili više sa maksimalnom granicom etanola od 10 procenata (E10) takođe je dozvoljeno. Stope performansi i potrošnje goriva ovde navedene zasnovane su na upotrebi RON 98 goriva.