Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

Fuel consumption and CO2 emissions_inspire

BMW Z4 Roadster sDrive20i(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6,1–5,8
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 139–133

BMW Z4 Roadster sDrive30i(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 6,1–5,8
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 139–133

BMW Z4 Roadster M40i(3):
Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,4–7,1
Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 168–162

Ilustracije prikazuju opcionalnu opremu.

Vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje električne energije koje su ovde prikazame utvrđene su u skladu sa evropskim propisom (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo osnovne konfiguracije u Nemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite večičine dostupnih točkova i guma za odabrani model.

Vrednosti vozila obeleženih sa (3) već su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje među vozilima. [Što se tih vozila tiče, kod poreza i drugih dažbina u vezi sa vozilima zasnovanim (makar između ostalog) na emisijama CO2 vrednosti CO2 se mogu razlikovati od onih koje su ovde navedene.

Specifikacije efikasnosti CO2 utvrđene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno primenjivoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije u skladu sa NEDC ciklusom radi klasifikacije.

Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnim emisijama CO2 novih putničkih automobilan može se naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih putničkih vozila““ dostupnom na svim prodajnim mestima i na adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.